כתב נושא: מגיעה מילה טובה לאולמרט,ברק וחיל האויר על השמדת הכור הסורי!  (נקרא 10681 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
"נץ האמת שאני מאוכזב קצת מההשקפה שלך..."
אז צר לי לאכזב אותך, אבל אני נמצא באותו דעה כבר מאז ה-11.9.2001 בפיגוע של מגדלי התאומים והפנטגון.
הדעות שלי לא השתנו פתאום, אלה דברים שאני אומר כבר מאז שנרשמתי לפורום.
שחכתי לשאול אותך מה גרם ל11.9.2001
לשנות את הדעות שלך באותו יום?
אני אישית לא הפריע לי במיוחד מה שקרה...
זה גרם לאמריקאים להבין סוף סוף שהערבי הוא אויב לא כזה טיפש כמו שהם חשבו
ואז סוף סוף הם הבינו מזה פיגוע ומה אנחנו היינו מרגישים כמעט כל יום,
אז הייתה לנו תקופה איומה של פיגועים כל הזמן ...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שחכתי לשאול אותך מה גרם ל11.9.2001
לשנות את הדעות שלך באותו יום?
אני אישית לא הפריע לי במיוחד מה שקרה...
זה גרם לאמריקאים להבין סוף סוף שהערבי הוא אויב לא כזה טיפש כמו שהם חשבו
ואז סוף סוף הם הבינו מזה פיגוע ומה אנחנו היינו מרגישים כמעט כל יום,
אז הייתה לנו תקופה איומה של פיגועים כל הזמן ...
הכעס הוא על "מדינת" ישראבלוף שטעטל-לנד ולא עליך.
בסופו של דבר צריך לעשות את ההפרדה הגמורה בין הארץ למדינה ואז להעמיד דברים בפרופורציה, אני אלחם על השרדותי נגד האיסלם ברמה העולמית, אני אלחם על ביתי וארצי ולמען העם היהודי, אבל למען היצירה הזו ששמה "מדינת" ישראבלוף, ממש לא.
ואפרופו מגדלי התאומים, היום הזה שם לי את הכל בפורפורציה, הוכיח לי שמדינת ישראל היא לא באמת הסיפור, שאין שופ אמירה אסטרטגית בתמונה הכוללת, שיש כאן מלחמת עולם ושאנחנו פשוט בדיחה קטנה שמהווה עוד חזית אחת בתמונה העולמית.
וממילא גם הפסימיות על השרדותה של ה"מדינה" בטווח הרחוק אל מול המתקפה של גייסות מוחמד על כל זרועותיה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הכעס הוא על "מדינת" ישראבלוף שטעטל-לנד ולא עליך.
בסופו של דבר צריך לעשות את ההפרדה הגמורה בין הארץ למדינה ואז להעמיד דברים בפרופורציה, אני אלחם על השרדותי נגד האיסלם ברמה העולמית, אני אלחם על ביתי וארצי ולמען העם היהודי, אבל למען היצירה הזו ששמה "מדינת" ישראבלוף, ממש לא.
ואפרופו מגדלי התאומים, היום הזה שם לי את הכל בפורפורציה, הוכיח לי שמדינת ישראל היא לא באמת הסיפור, שאין שופ אמירה אסטרטגית בתמונה הכוללת, שיש כאן מלחמת עולם ושאנחנו פשוט בדיחה קטנה שמהווה עוד חזית אחת בתמונה העולמית.
וממילא גם הפסימיות על השרדותה של ה"מדינה" בטווח הרחוק אל מול המתקפה של גייסות מוחמד על כל זרועותיה.
אהה הבנתי...
זה נכון מה שאתה אומר.
בכל מקרה גם אותי ששואלים למה אני מוכן להקריב בשביל מדינה מגעילה כזאתי שלא אכפת למנהיגים בכלל
אז אני אומר אני לא ילחם בשביל המנהיגים אלא בשביל האנשים ששווים את זה שהם הגנו עליי בעבר והיום
הם מבוגרים.
אני ילחם בשביל הארץ שאני כל כך אוהב וכמו שאמרתי (ולא בציניות)באמת כל פעם שאני מטייל בארץ אני מתרגש
מחדש ואני באמת רואה שיש על מה להילחם ולרגע אני שוכח את כל השחיתויות ואת כל הדברים הנוראים שמתרחשים
בשיראבלוף כמו שאתה מכנה...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ראש ממשלה,מנהיג מחויב לעמידות,קשיחות ודאגה לאינטרס הלאומי.אבא דואג לילדו וזה נורמלי.כל הפאניקה,ההיסטריה על גלעד שליט היא סימפטום להעדר חוסן לאומי,חולשה,חוסר נכונות להלחם,שלום עכשיו,גלעד שליט עכשיו.
מוות גרוע משבי,תלמד ממק'יין שנפל בשבי עונה וסירב להשתחרר עד שחבריו לא ישוחררו!
העובדה שאתם מסכים שישחררו חיות אדם שירצחו אותנו היא מדאיגה.
כתבת שאתה מוכן למות העיקר ששליט ישתחרר.
זה לא נורמלי לכתוב דבר כזה.
במקום לתקוף את נץ הפסימי שזאת תעודת כבוד לפורום שהוא איתנו תעשה חשבון נפש ובדק בית.
כפי שאהרון כתב:מחבלים יש להרוג ולא לדבר איתם.
רק שליט הוא הבעיה של ישראל?לא קאסמים על שדרות,קטיושות על אשקלון!
מי שלא יכול לקבל את העובדה שחיילים נהרגים או נופלים בשבי שיעבור לשוייץ.
לפעמים אין מה לעשות ויש להשלים עם המציאות.
הגישה הזאת הולידה את אוסלו!לתת את ארץ ישראל תמורת נייר,להכנע,לסגת,לברוח,לרוקן את בתי הכלא ממחבלים.
מה שהמחבלים דורשים אני אעשה ההפך!
סוריה רוצה את הגולן שתאבד את דמשק!
היה צריך לתת למחבלים עונש מוות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ראש ממשלה,מנהיג מחויב לעמידות,קשיחות ודאגה לאינטרס הלאומי.אבא דואג לילדו וזה נורמלי.כל הפאניקה,ההיסטריה על גלעד שליט היא סימפטום להעדר חוסן לאומי,חולשה,חוסר נכונות להלחם,שלום עכשיו,גלעד שליט עכשיו.
מוות גרוע משבי,תלמד ממק'יין שנפל בשבי עונה וסירב להשתחרר עד שחבריו לא ישוחררו!
העובדה שאתם מסכים שישחררו חיות אדם שירצחו אותנו היא מדאיגה.
כתבת שאתה מוכן למות העיקר ששליט ישתחרר.
זה לא נורמלי לכתוב דבר כזה.
במקום לתקוף את נץ הפסימי שזאת תעודת כבוד לפורום שהוא איתנו תעשה חשבון נפש ובדק בית.
כפי שאהרון כתב:מחבלים יש להרוג ולא לדבר איתם.
רק שליט הוא הבעיה של ישראל?לא קאסמים על שדרות,קטיושות על אשקלון!
מי שלא יכול לקבל את העובדה שחיילים נהרגים או נופלים בשבי שיעבור לשוייץ.
לפעמים אין מה לעשות ויש להשלים עם המציאות.
הגישה הזאת הולידה את אוסלו!לתת את ארץ ישראל תמורת נייר,להכנע,לסגת,לברוח,לרוקן את בתי הכלא ממחבלים.
מה שהמחבלים דורשים אני אעשה ההפך!
סוריה רוצה את הגולן שתאבד את דמשק!
היה צריך לתת למחבלים עונש מוות.
קודם כל אני החמאתי לנץ על העבודה המבורכת שלו בפורום, זה שהוא לא יודע לקבל מחמאות ורשם בציניות"אני מסמיק" זה עניין שלו...ואני מכבד את זה
אני לא רשמתי שאני מוכן למות בשביל שגלעד שליט ישתחרר, אני רשמתי שאני מוכן למות בשביל שהמשפחה שלי שלך ושכל משפחה של יהודים תיהיה חופשייה בארצינו
ואמרתי שאני לא יעשה חשבון נפש עם עצמי ... רגע? למה שאני ימות על אדמה שאולי מחר המדינה הארורה הזאתי תחזיר לערבים..
אז תדייק טיפה, לא משנה:/ ...
לא יודע אבל יש מן תחושה כזאת שיש הזדמנות להחזיר את גלעד שליט ואסור לפספס את זה!
כי אם נפספס את זה מה שזה ישדר לאוכלוסייה שהינה ככה מתייחסים לחייל קרבי שנופל בשבי ,למדינה לא אכפת ועוד כל מיני אמרות (רובם נכונות אבל זה לא הענין)
יש פה אפשרות לדעתי להחזיר את המוטיבציה לחיילים שהינה יש לכם את הגב של המדינה שלכם שחלילה יקרה משהו אנחנו לא נפקיר אותכם!!וזה חשוב!
אתה אומר לי יש להשלים עם המציאות??
אחי , אתה זה שצריך להשלים עם המציאות. אתם אומרים יאללה לא צריך בכלל להחזיק אסירים בבתי כלא צריך לתלות אותם!
רגע, אתה חושב שאני לא רוצה בזה?! אני אם תיתן לי תהזדמנות אני זה שיתלה אותם!
אני לא מאמין בבתי כלא לאסירים ערבים, לא מגיע לבן אדם שפגע במדינת ישראל לחיות בכלא ולקבל אוכל, מים , מיטה ובגדים חמים על חשבון משלם המיסים .
אבל פה אני מציאותי, אני יודע שלא יהרגו אסיר ערבי ולא שום דבר אז אני מנסה לחשוב על אפשרויות נוספות
עכשיו עולות לי 3 אפשרויות:
1. להיכנס לעזה עם כוח למשל של סיירת מטכל שייטת 13 מה שבא לך.
ולקחת סיכון שידפקו לשליט כדור במוח באותו רגע וגם מה עשית בזה אם חלילה ימותו 10 חיילים
2. לשחרר כמות של אסירים שמדובר בערך ב400 ואז לצוד אותם .
נכון שזה יפגע בנו ונכון שיש סיכוי גדול שהם יחזרו לפעילותם בטרור אבל זה האפשרות
3. שילך קיבינימט גלעד שליט, איך אומרים "הכושי עשה את שלו" ...

* אם עולה לך אפשרות נוספת שקשורה למציאות (קח בחשבון שהממשלה שמאלנית, ממשלה שכן מנהלת מו"מ עם רוצחים כמו אבו מאזן, ממשלה מושחתת)
ואני ישמח אם תכתוב משהו ...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני מסכים עם מרבית דבריך.בפירוש מדובר ביותר מ1000 כי אולמרט שיחרר כבר 400 ויש גם את ההרוגים בלבנון שעל הגופות נסראללה רוצה יותר מ1000 מחבלים.
הבא להורגך השכם להורגו