כתב נושא: מגיעה מילה טובה לאולמרט,ברק וחיל האויר על השמדת הכור הסורי!  (נקרא 10639 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
היה מרגל ישראלי בכור וממש שבועות לפני שהכור היה פעיל ובזמן שהוא מייצר פלוטוניום השמידו אותו בצורה בלתי הפיכה!
שאלתי היא למה לא באירן גם כן?
מה שמדאיג אותי מאד שצפון קוריאה פשוט נתנה לסורים כור גרעיני כי גם מצרים רוצה,אירן ולפקיסטן יש נשק גרעיני.
הסורים יכולים לתת פצצת אטום לחמאס,חיזבאללה ובל נשכח שסקאד משופר הוא נשק צפון קוריאני!
צפון קוריאה גרעינית היא מעצמה צבאית חזקה ובעלת ידע רב שניצחה את הצבא האמריקני.
ברגע שעמיר פרץ הוחלף בברק וחלוץ באשכנזי יש שיפור בנכונות של צה"ל להוציא פעולות.
אני מברך ומחזק ידיו של המוסד שהפעיל מרגל בסוריה ושחיסל את עימאד מורנייה.
עם זאת מסירת רמת הגולן לאויב הסורי שרוצה להשמידנו היא סיוע לאויב בזמן מלחמה ובגידה.
שוב הוכח שהמוסד,הצבא,חיל האויר מסוגלים והבעיה היא בהנהגה.
תחשבו אם נועם פדרמן,מרזל ובן גביר היו בממשלה איזו פעולות היינו מוציאים.
אני מרחם על ברק שרק יודע להרוג ערבים ואין לו אסטרטגיה.
באשר לאולמרט מדובר בפגר פוליטי מצחין ומושחת שלא יהיה ראש ממשלה.
בהזדמנות זאת אחזק את ידי אולמרט שלא ישחרר אף מחבל תמורת גלעד שליט,שיחרננו כבר מספיק.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

שכחת את משה פייגלין....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אז בעצם אתה אומר שגלעד שליט יירקב בצינוק של חמאס עד שימות מרעב או מעינויים שאתה לא יכול לדמיין בסיוטים הכי נוראיים שלך
והינה פרשת רון ערד חוזרת שוב פעם.
העיקר שלא ישחררו אסירים שמבחינתי לא שקולים לקרסוליים של גלעד שליט, אין ערבי אחד ולא כולם ביחד שאפשר לשקול אותם ליד
יהודי בעצם!
וההשג הכביר ביותר הוא שגרמת לציבור לראות איך מתנהגים אל שבוי, שהמדינה לא נלחמת ולא עושה עבורו מספיק וכל הזמן שמעלים
את הנושא אז הממשלה שולחת קומץ של חיילים להרוג 12 ערבים ולחזור לשטח ישראל בשביל להשכיח את הסיפור מחדש וזה חוזר חלילה כל הזמן
אז כמו שאמרתי..ממש רעיון גדול איך לגרום לציבור לא לרצות להתגייס לקרבי כי בכל אחד יש את החשש של להילקח בשבי, אבל שאתה רואה
את המדינה שלך זורקת אותך לקיבינימט אתה מתחיל לעשות חשבון נפש עם עצמך, האם אני צריך ללכת לקרבי?!מה אני פראייר ?!
מה אתה חושב שעכשיו צריך לעשות חביבי??

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אז בעצם אתה אומר שגלעד שליט יירקב בצינוק של חמאס עד שימות מרעב או מעינויים שאתה לא יכול לדמיין בסיוטים הכי נוראיים שלך
והינה פרשת רון ערד חוזרת שוב פעם.
העיקר שלא ישחררו אסירים שמבחינתי לא שקולים לקרסוליים של גלעד שליט, אין ערבי אחד ולא כולם ביחד שאפשר לשקול אותם ליד
יהודי בעצם!
וההשג הכביר ביותר הוא שגרמת לציבור לראות איך מתנהגים אל שבוי, שהמדינה לא נלחמת ולא עושה עבורו מספיק וכל הזמן שמעלים
את הנושא אז הממשלה שולחת קומץ של חיילים להרוג 12 ערבים ולחזור לשטח ישראל בשביל להשכיח את הסיפור מחדש וזה חוזר חלילה כל הזמן
אז כמו שאמרתי..ממש רעיון גדול איך לגרום לציבור לא לרצות להתגייס לקרבי כי בכל אחד יש את החשש של להילקח בשבי, אבל שאתה רואה
את המדינה שלך זורקת אותך לקיבינימט אתה מתחיל לעשות חשבון נפש עם עצמך, האם אני צריך ללכת לקרבי?!מה אני פראייר ?!
מה אתה חושב שעכשיו צריך לעשות חביבי??

סליחה, אבל מה עם פולארד, ומה עם זכריה באומל צבי כ"ץ והשלישי ששכחתי את שמו מקרב סולטן יעקוב בשנת 82'?
מה עם חייל מג"ב מדחת יוסוף בקבר יוסף? אז בא נאמר שהמדינה כבר שידרה בעבר שהערך "לא משאירים פצועים בשטח"- הוא פשוט שקר אחד גדול!
הס מלהזכיר שיש גם עדיין הרבה חללים (חיילים שמתו שמקום קבורתם לא נודע) ממלחמות ישראל, 48', 56', 67' ו-73'.
אז בא לא נקפוץ מעל הפופיק ונספר סיפורי בובע מייסס לגבי המחוייבות של המדינה לחייליה הקרביים, סלח לי, אבל מה שאתה מנסה למכור פה זה פשוט בולשיט מכל היבט הסטורי שהוא.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל שאתה רואה את המדינה שלך זורקת אותך לקיבינימט אתה מתחיל לעשות חשבון נפש עם עצמך,
האם אני צריך ללכת לקרבי?!מה אני פראייר ?! מה אתה חושב שעכשיו צריך לעשות חביבי??

כן, אתה פראייר.

כי המדינה שלך כבר עכשיו מפקירה את חייך ואומרת מפורשות שחיים של אזרחי האויב
חשובים לה יותר מחייך. אתה מעוניין להתגייס לצבא מסוג זה גם בתנאים מסוג זה, ולכן אין
לך זכות לפתחות פה בנושא שחרור החטופים. להזכירך, הסיכוי לההרג בפעילות מבצעית גבוה
פי 1000 לערך מאשר להחטף. די לצביעות ולדמגוגיה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מסכים איתך במאת האחוזים!
גם היה את החייל שהערבים יימח שמם עשו עליו לינץ' במערת המכפלה והצבא לא נכנס ישר כי לא רצה לפצוע "אזרחים חפים מפשע"
והערבים הבני זונות התעללו בגופה שלו לעיני המצלמות..
אבל שמע נץ, אני לא אומר שזה יכפר על העבר העגום של מדינת ישראל עם כל האנשים שהושארו מאחור ושמם נשכח ולא מזכירים אותם בכלל..
אבל מה שבעצם אני מבין ממך זה שיאללה השארנו כל כך הרבה אנשים מאחור בטח עוד חייל יהודי שבטח עוד שנה שנתיים כבר אף אחד לא יזכור את שמו
זה גם בסדר.. במקום לטפל בעניין הזה וריבונו של עולם להביא אותו הביתה! אני לא אומר בכל מחיר אבל מורלית אני חושב שזה ישבור תמדינה אם גלעד שליט לא יחזור
הביתה, ובקשר ל2 החטופים האחרים בלבנון אני אישית לא אופטימי בקשר לזה שהם חיים,כולנו ראינו את מצב הרכב שהוא נפגע, והסיכוי לדעתי ממש נכון שהם שרדו...
אז אולי לא אני זה שמוכר פה בולשיט!!!!!
אף ערבי לא שווה יהודי ולא כל הערבים ביחד שווים יהודי אחד !! וזה הסיסמא שמלווה אותי!!
אז אפילו אל תנסה לדבר על מידה כנגד מידה ואם משחררים שבוי אז תמורת שבוי אחד!!
כי זה לא יקרה לא אני ולא אתה עוורים למה שקורה בחדשות ושתינו יודעים שהמינימום זה 400 אסירים !

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כן, אתה פראייר.

כי המדינה שלך כבר עכשיו מפקירה את חייך ואומרת מפורשות שחיים של אזרחי האויב
חשובים לה יותר מחייך. אתה מעוניין להתגייס לצבא מסוג זה גם בתנאים מסוג זה, ולכן אין
לך זכות לפתחות פה בנושא שחרור החטופים. להזכירך, הסיכוי לההרג בפעילות מבצעית גבוה
פי 1000 לערך מאשר להחטף. די לצביעות ולדמגוגיה.
בסדר אני פראייר, אולי אני גם מוזר!
אבל אני מוכן להקריב את החיים שלי בשביל שהמשפחה שלי ושלך וכל משפחה יהודית אחרת
תיהיה חופשייה בארץ ישראל,
ונכון שיש סיכוי שאני ימות על אדמה שמחר הממשלה השמאלנית הארורה הזאתי יכולה להחזיר לערבים
ואז לא עשינו בזה שום דבר.
אבל זה מה יש עם זה אנחנו חיים וזה החרא שאנחנו אוכלים כל יום אז או שנקום ונעזוב לגלות
או שנישאר פה נרים את הישבן שלנו ונתחיל לקחת דברים על עצמינו וכל אחד ייקח אחראיות ויתרום תחלק שלו
במדינה  !!
סליחה על הביטוי, אבל נשבר לי הזין לשמוע כל יום בבצפר ילדים שמדברים על זה שהם הולכים ליהיות ג'ובניקים
כי הם רוצים ללמוד ואז לטוס לחול ל3 שנים וטיולים ותיאלנד והודו
ואלה שלא מוכנים לעשות צבא כי הם בטוחים כבר שהם הולכים למות ושהמדינה תפקיר אותם והם ימותו לחינם
 וכל יום אני שומע
ילדים שעושים עם עצמם חשבון נפש!
אז מי אתה רוצה שייגן עלינו?!
אולי נביא צבא שכיר? יאללה מה אתה אומר אחינו??

« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2008, 00:23:28 על ידי נץ וגאה בזה »

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
בסדר אני פראייר, אולי אני גם מוזר!
אבל אני מוכן להקריב את החיים שלי בשביל שהמשפחה שלי ושלך וכל משפחה יהודית אחרת
תיהיה חופשייה בארץ ישראל,
ונכון שיש סיכוי שאני ימות על אדמה שמחר הממשלה השמאלנית הארורה הזאתי יכולה להחזיר לערבים
ואז לא עשינו בזה שום דבר.
אבל זה מה יש עם זה אנחנו חיים וזה החרא שאנחנו אוכלים כל יום אז או שנקום ונעזוב לגלות
או שנישאר פה נרים תתחת שלנו ונתחיל לקחת דברים על עצמינו וכל אחד ייקח אחראיות ויתרום תחלק שלו
במדינה  !!
סליחה על הביטוי, אבל נשבר לי הזין לשמוע כל יום בבצפר ילדים שמדברים על זה שהם הולכים ליהיות ג'ובניקים
כי הם רוצים ללמוד ואז לטוס לחול ל3 שנים וטיולים ותיאלנד והודו וכוסומו
ואלה שלא מוכנים לעשות צבא כי הם בטוחים כבר שהם הולכים למות ושהמדינה תפקיר אותם והם ימותו לחינם
 וכל יום אני שומע
ילדים שעושים עם עצמם חשבון נפש!
אז מי אתה רוצה שייגן עלינו?!
אולי נביא צבא שכיר? יאללה מה אתה אומר אחינו??

אתה ממש יהודי לוחם כפי שנלחמו היהודים בצבאות העולם ועכשיו יש הזדמנות להילחם כאן על אדמת הקודש של ארץ ישרא-ל הקדושה כדי להגן על גברים, נשים וטף - י'ישר כח גדול יהודי אמיתי!
(אבא שלי נלחם בצבא רוסי'ה נגד הצורר הנאצי יש"ו שר"י עד לניצחון הגדול עלי'הם).
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
השגי מלחמת לבנון השניה:300 מחבלי חיזבאללה הרוגים.
בהנחה שהנשק הושלם בידי סוריה ואירן והחיזבאללה חומשו בטילים שמכסים את הארץ כולה.
אם נשחרר 1500 מחבלים עבור גלעד שליט כאילו הפסדנו מלחמה.
1500 מחבלים חמושים יהרגו חיילים ואזרחים רבים.
לכן גלעד שליט ישאר בידי החמאס למנוע חטיפת חיילים נוספים.
בגלל שאולמרט מושחת ושורד פוליטית,טיפוס נכלולי של עוכר דין,@#^&* קשוח ורשע(ראינו מה עשה לאחינו המתנחלים בעמונה)הוא בנוי נפשית לעמוד בלחץ כזה ולא לשחרר מחבלים שירצחו אותנו.
כמי שאחיו נהרג במלחמה אני רגיש לחי אדם ומוכן לשחרר רק באמצעות מבצע אנטבה ולא להכנע לטרור.
כל הצרות שלנו החלו בעיסקת גיבריל של שמיר ופרס 1500 מחבלים רוצחים שוחררו.
גלעד שליט ישן בטנק ואביו שמאלני קיצוני שמתרפס לחמאס ואומר שמצידו לא מעניין כלום רק שישחררו מחבלים ובכך משתף פעולה עם החמאס והתקשורת השמאלנית הבכיינית.
לכן דין שליט כדין רון ארד וצריך להפסיק להכנע.
חייל קרבי לא אמור לישון בטנק.
מאחר שעמדתכם רגשנית באמת צריך אדם ללא רגשות כמו אולמרט.
וצריך עונש מוות למחבלים ולא כלא הילטון.
עשינו צחוק מהחוק ויש משפחות שכולות שלא ישנות בלילה כי המחבלים האלה רצחו להם את הבן.
לכן לא לא לא לשחרר מחבלים.
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2008, 00:15:42 על ידי נץ וגאה בזה »
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה ממש יהודי לוחם כפי שנלחמו היהודים בצבאות העולם ועכשיו יש הזדמנות להילחם כאן על אדמת הקודש של ארץ ישרא-ל הקדושה כדי להגן על גברים, נשים וטף - י'ישר כח גדול יהודי אמיתי!
(אבא שלי נלחם בצבא רוסי'ה נגד הצורר הנאצי יש"ו שר"י עד לניצחון הגדול עלי'הם).
תודה אחי, אבל שמע אין לנו ברירה !  או שניכנע לערבים ונחתום להם מדינה מספר 23, או שנישאר כולם
מאוחדים ונילחם על הארץ היפה שלנו =] ורק שלנו!!!!!
אבא שלך הוא הגיבור האמיתי שנלחם מול הנאצים כנגד כל הסיכויים!!
הוא גם השתתף במלחמות ישראל ??

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע בעיקרון הדעה שלך נכונה והדעה שלי נכונה...
יעני זה מחלוקת אין סופית ...
אם נשחרר אם המחבלים שאגב זה לא 1500 אבל לא משנה, סביר להניח שהם יחזרו לפעילות טרור
ולוקחים בחשבון שרבים ישלמו את המחיר!
ושנייה אני יסטה מהנושא, מה אתה מצפה מאבא של גלעד שליט? שיקלל את הערבים שיגיד בני נאוות המרדות,
תביאו תבן שלי, מוות לערבים, ערבים החוצה, כהנא צדק!! לגרש את כולם!!
נראה לך?! חח הרי אין לו ברירה לדבר בהתחנפות והוא מנסה לגעת לליבם (העשוי מאבן כמובן)
אבל עדיין.. אתה לא יכול לשפוט את ההורים שלו בטוח...
וחזרה לנושא, אז אולי אני לא קשוח כמו אולמרט ומה לעשות רק מלדמיין מה עובר עליו שמה אני
מתחרפן לגמרי...
עוד פעם כמו שאמרתי, לא בכל מחיר! אבל יודע מה גם אם עוד כמה שנים הוא לא ישתחרר, לדעת שעשינו
לא 100% אלא 1000% בשביל לשחרר אותו! ולדעת שלא הרפינו,
וכמו שנץ תקף אותי מקודם על זה שלא הזכרתי את כל האנשים ששמותיהם נשכחו,
אז אני אומר על אחת כמה וכמה לנסות ולכפר ולהחזיר את האמון באנשים שלא מפקירים חייל בשטח!!!
וזה לא יחזור לעולם!!
ואני בטח כמו כל בן אדם אחר במדינה רוצה ליהיות בטוח שהמדינה עושה את העבודה שלה והצבא לא מרפה
ועושה את מירב המאמצים בשביל להחזיר את החיילים שלנו הביתה!!
ולא לשמוע כל הזמן שאולמרט אוכל סושי עם אבו מאזן ונוסע לגרמניה ולסין וליפן לארה"ב ונסע לפני כמה ימים
לצימר ברמת הגולן! כי ככה אני לא רגוע..
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2008, 00:24:09 על ידי נץ וגאה בזה »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מסכים איתך במאת האחוזים!
גם היה את החייל שהערבים יימח שמם עשו עליו לינץ' במערת המכפלה והצבא לא נכנס ישר כי לא רצה לפצוע "אזרחים חפים מפשע"
והערבים הבני זונות התעללו בגופה שלו לעיני המצלמות..
אבל שמע נץ, אני לא אומר שזה יכפר על העבר העגום של מדינת ישראל עם כל האנשים שהושארו מאחור ושמם נשכח ולא מזכירים אותם בכלל..
אבל מה שבעצם אני מבין ממך זה שיאללה השארנו כל כך הרבה אנשים מאחור בטח עוד חייל יהודי שבטח עוד שנה שנתיים כבר אף אחד לא יזכור את שמו
זה גם בסדר.. במקום לטפל בעניין הזה וריבונו של עולם להביא אותו הביתה! אני לא אומר בכל מחיר אבל מורלית אני חושב שזה ישבור תמדינה אם גלעד שליט לא יחזור
הביתה, ובקשר ל2 החטופים האחרים בלבנון אני אישית לא אופטימי בקשר לזה שהם חיים,כולנו ראינו את מצב הרכב שהוא נפגע, והסיכוי לדעתי ממש נכון שהם שרדו...
אז אולי לא אני זה שמוכר פה בולשיט!!!!!
אף ערבי לא שווה יהודי ולא כל הערבים ביחד שווים יהודי אחד !! וזה הסיסמא שמלווה אותי!!
אז אפילו אל תנסה לדבר על מידה כנגד מידה ואם משחררים שבוי אז תמורת שבוי אחד!!
כי זה לא יקרה לא אני ולא אתה עוורים למה שקורה בחדשות ושתינו יודעים שהמינימום זה 400 אסירים !
ידידי, כשנקודת המבט היא אסטרטגית ובטחון העם והמולדת תלוי מנגד, אזי היחס בין שבוי לשבוי (או אסיר לחטוף לצורך העניין) חייב להיות אחד לאחד.
גם אם ערכית זה איננו השווי האמיתי, עד כמה שזה כואב.
שחרור אסירים יהיה פשוט עוד כניעה למכונת המלחמה המוחמדית, ואין לצעד זה כל תוחלת משום היבט מלחמתי שהוא.
ואם זה ישבואר את המדינה, לפיכך תשובתי היא, כי מותו של חייל בודד, כל חייל לצורך העניין, אם זה מה שישבור מדינה אזי למדינה שכזו - אין זכות קיום
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
גלעד שליט אוכל חומוס זה מה שעובר עליו,למשל כך הוחזק טננבאום בתנאים סבירים.
תחשוב על נפגעי הטרור,מחבלים רצחו להם את הבן,האבא,הבת,האמא והם מתים חיים,תחשוב מה יעבור עליהם אם המחבל הרוצח ישוחרר הם יתאבדו!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
תודה אחי, אבל שמע אין לנו ברירה !  או שניכנע לערבים ונחתום להם מדינה מספר 23, או שנישאר כולם
מאוחדים ונילחם על הארץ היפה שלנו =] ורק שלנו!!!!!
אבא שלך הוא הגיבור האמיתי שנלחם מול הנאצים כנגד כל הסיכויים!!
הוא גם השתתף במלחמות ישראל ??
מלחמת קדש, ששת-הימים, ויום-כיפור: 3 מלחמות! הוא עלה לארץ בשנת 1949!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מלחמת קדש, ששת-הימים, ויום-כיפור: 3 מלחמות! הוא עלה לארץ בשנת 1949!
יש לך הרבה מאוד במה להתגאות עם אבא כזה!
הלוואי שכיום יהיו לוחמים כמוהו שמקריבים כל כך הרבה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ידידי, כשנקודת המבט היא אסטרטגית ובטחון העם והמולדת תלוי מנגד, אזי היחס בין שבוי לשבוי (או אסיר לחטוף לצורך העניין) חייב להיות אחד לאחד.
גם אם ערכית זה איננו השווי האמיתי, עד כמה שזה כואב.
שחרור אסירים יהיה פשוט עוד כניעה למכונת המלחמה המוחמדית, ואין לצעד זה כל תוחלת משום היבט מלחמתי שהוא.
ואם זה ישבואר את המדינה, לפיכך תשובתי היא, כי מותו של חייל בודד, כל חייל לצורך העניין, אם זה מה שישבור מדינה אזי למדינה שכזו - אין זכות קיום
בסדר אבל אני רוצה לדעת שהממשלה עושה 100% בשביל להחזירו הביתה וגם אם הם לא יצליחו אז לפחות
לדעת שלא הרפינו ממנו.
אבל כמו שזה נראה עכשיו זה ממש לא ככה!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יהודי ימני בנשמה, ממש אהבתי את העמדה שלך של להלחם על הארץ ולהתגייס לצבא
כל הכבוד!
אתה אחד מהאנשים עם העמדה הנכונה בפורום(לא כמו כל אלה שצועקים"אני לא פרייר להתגייס ולשרת את הממשל השמאלני")

דבר שני,לדעתי צריך לשחרר את כל האסירים הערבים תמורת החיילים שלנו,
ויום לאחר מכן להפציץ אותם כך שהם ימותו ביחד עם כל שאר המחבלים שעדיין לא נתפסו

או שאפשרות שניה,להוציא כל יום מספר אסירים ערבים להורג עד שלא נקבל את חיילינו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בסדר אבל אני רוצה לדעת שהממשלה עושה 100% בשביל להחזירו הביתה וגם אם הם לא יצליחו אז לפחות
לדעת שלא הרפינו ממנו.
אבל כמו שזה נראה עכשיו זה ממש לא ככה!
מה שקורה עכשיו הוא עלבון לאינטלגנציה, עלבון לעם היהודי, עלבון למסורת ישראל סבא, עלבון לכל מדינה שמכבדת את עצמה (וישראל לא מכבדת את עצמה), עלבון לערך ההגנה על העם והמולדת, עלבון לערך מלחמת מצווה, עלבון למצב העולמי של מלחמת עולם מול האיסלם.
אז בדיוק אתה מצפה מ"מדינת" ישראבלוף, כי לי אין ציפיות ממנה, ולמען בריאותך, אני ממליץ לך שגם לך לא יהיו איזה שהם ציפיות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לעשות 100 אחוז צבאית ולא להכנע.מצידי שיפציצו את עזה מהים ומהאויר ומהיבשה עד שישוחרר,שיהרגו כל שעה 100 מחבלים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יהודי ימני בנשמה, ממש אהבתי את העמדה שלך של להלחם על הארץ ולהתגייס לצבא
כל הכבוד!
אתה אחד מהאנשים עם העמדה הנכונה בפורום(לא כמו כל אלה שצועקים"אני לא פרייר להתגייס ולשרת את הממשל השמאלני")

דבר שני,לדעתי צריך לשחרר את כל האסירים הערבים תמורת החיילים שלנו,
ויום לאחר מכן להפציץ אותם כך שהם ימותו ביחד עם כל שאר המחבלים שעדיין לא נתפסו

או שאפשרות שניה,להוציא כל יום מספר אסירים ערבים להורג עד שלא נקבל את חיילינו
roma, גם לפי תגובות שקראתי אצלך הבנתי שאני ואתה באותו ראש
ואין לי ספק שכולם פה ככה חושבים,  ואני שמח על כך =]
אין ספק שגיוס לצהל זה אחד הדברים החשובים שיש אם לא הכי חשוב.
וגם אני הייתי רוצה לקוות שבמידה והישחררו את האסירים הנאצים אז ינקטו
צעדים כמו שאתה אמרת מה שנקרא לצוד את הערבים האלה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה שקורה עכשיו הוא עלבון לאינטלגנציה, עלבון לעם היהודי, עלבון למסורת ישראל סבא, עלבון לכל מדינה שמכבדת את עצמה (וישראל לא מכבדת את עצמה), עלבון לערך ההגנה על העם והמולדת, עלבון לערך מלחמת מצווה, עלבון למצב העולמי של מלחמת עולם מול האיסלם.
אז בדיוק אתה מצפה מ"מדינת" ישראבלוף, כי לי אין ציפיות ממנה, ולמען בריאותך, אני ממליץ לך שגם לך לא יהיו איזה שהם ציפיות.
נץ האמת שאני מאוכזב קצת מההשקפה שלך...
יש לך שם מכובד ביותר באתר הזה והתרומה שלך מבורכת ביותר!
אבל אתה יותר מידי שלילי!
נכון שיש הרבה חרא במדינה שלנו (במילים יפות:/)
אבל מה אתה רוצה שנעשה? אם כל אחד יתנער מהאחריות שלו ויגיד
המדינה ככה המדינה ככה מה אתה מצפה שיקרה? המצב ידרדר בהרבה
ממה שהוא עכשיו!
עם כל המצב יש לנו הרבה במה להתגאות במדינה שלנו !
סתכל גם על הצדדים הטובים, למשל מה שתמיד אני אומר אנחנו המדינה
שהגמילות חסדים אצלה אין דבר כזה בעולם שככה נרתמים לעזרת החלשים
הערך לחיי אדם אצלינו הוא מאוד גבוה! ואת זה אני מאוד מעריץ, יודע מה?עם
כל זה שיש מקרים של הפקרות עדיין אין בעולם מדינה שכל כך לוקחת ללב
שחלילה חייל נהרג.
ואתה מסכים איתי שיש עוד כל כך הרבה דברים שאתה מסתכל ואומר לעצמך
"אני גאה במדינה שלי" "יש לי על מה להילחם".
נכון שיש אנשים שהורסים את יופיה של המדינה ואת הערכים האלה, אני מאמין
שאנחנו בתקופה קשה ויודע מה אולי תיהיה תקופה אפילו יותר קשה אבל בגלל זה אנחנו
מתפללים לביאת המשיח ובעזרת השם זה יקרה בקרוב!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ האמת שאני מאוכזב קצת מההשקפה שלך...
יש לך שם מכובד ביותר באתר הזה והתרומה שלך מבורכת ביותר!
אבל אתה יותר מידי שלילי!
נכון שיש הרבה חרא במדינה שלנו (במילים יפות:/)
אבל מה אתה רוצה שנעשה? אם כל אחד יתנער מהאחריות שלו ויגיד
המדינה ככה המדינה ככה מה אתה מצפה שיקרה? המצב ידרדר בהרבה
ממה שהוא עכשיו!
עם כל המצב יש לנו הרבה במה להתגאות במדינה שלנו !
שחלילה חייל נהרג.
ואתה מסכים איתי שיש עוד כל כך הרבה דברים שאתה מסתכל ואומר לעצמך
"אני גאה במדינה שלי" "יש לי על מה להילחם".
נכון שיש אנשים שהורסים את יופיה של המדינה ואת הערכים האלה, אני מאמין
שאנחנו בתקופה קשה ויודע מה אולי תיהיה תקופה אפילו יותר קשה אבל בגלל זה אנחנו
מתפללים לביאת המשיח ובעזרת השם זה יקרה בקרוב!!
"נץ האמת שאני מאוכזב קצת מההשקפה שלך..."
אז צר לי לאכזב אותך, אבל אני נמצא באותו דעה כבר מאז ה-11.9.2001 בפיגוע של מגדלי התאומים והפנטגון.
הדעות שלי לא השתנו פתאום, אלה דברים שאני אומר כבר מאז שנרשמתי לפורום.

"יש לך שם מכובד ביותר באתר הזה והתרומה שלך מבורכת ביותר!"
תודה רבה על המחמאה, אני מסמיק.

"אבל אתה יותר מידי שלילי! "
איך אמר פעם מישהו חכם: "פסימי הוא אופטימיסט ריאלי", וברמה הלאומית אני פסימי, ברוך הבא לעולמו של נץ וגאה בזה.

"אבל מה אתה רוצה שנעשה?"
הפיכה, עליה על הבריקאדות, בסטיליה.

"אם כל אחד יתנער מהאחריות שלו "
לא בקשתי שתתנער מאחריות כלשהי, להפך, אתה אני וכל אחד אחר אחראים לתיקון המצב, וכל אחד יודע היטב שהכרת הבעיה היא כבר חצי מהפתרון אז זה בדיוק שורש הסיבה של הימצאותי בפורופם הזה ובתפקיד ניהולי הוא בפשטות לגרום לחברי הפורום להכיר את הבעיה על כל נבכיה, ואז כך נוכל לצעוד כבר מחצית מהדרך אל עבר הפתרון המיוחל.

"עם כל המצב יש לנו הרבה במה להתגאות במדינה שלנו !..."אני גאה במדינה שלי" "יש לי על מה להילחם"."
אני לא גאה ולא יכול להתגאות ב"מדינה" שהיא עלבון לאינטלגנציה, מדינה של חובבנים, מדינה שמנוהלת על ידי בוגדים ומרגלים, מדינה שיורקת בפרצופם של אלפי שנות יהדות, מדינה שמשתינה בקשת על גופותיהם של עשרות מיליוני יהודים לאורך אלפי שנים שחלמו, התפללו וערגו לרגע הזה שבו תקום יישות מדינית יהודית ושאף מדינה אחרת לא תכתיב לה מה לעשות, שמסורת ישראל סבא תהיה נר לרגליה ולרגלי מנהיגיה.

"עדיין אין בעולם מדינה שכל כך לוקחת ללב שחלילה חייל נהרג"
מדינה שמות חייל בשדה הקרב אצלה מפריעה לה יותר ממות אזרח יהודי בביתו ע"י נפילת טיל או בפיצוץ באוטובוס ע"י איזה איסלמי-קאזה, היא מדינה חולה במוח שאין לה זכות קיום במרחב.

"יופיה של המדינה ואת הערכים האלה"
אין שום דבר יפה במדינה, ה"מדינה" היא לא יפה, אני לא פאשיסט, הארץ יפה, לא המדינה.
הערכים??? איזה ערכים? אכול ושתו כי מחר נמות? שלום עכשיו? חיי אחמד קודם לחיי משה? איזה ערכים בראש שלך?

גם אני מתפלל לביאת המשיח.
ואף על פי שיתמהמה אם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא...
תזכור היטב את השיר ששרו היהודים בדרך למשרפות, תזכור אותו היטב.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
"נץ האמת שאני מאוכזב קצת מההשקפה שלך..."
אז צר לי לאכזב אותך, אבל אני נמצא באותו דעה כבר מאז ה-11.9.2001 בפיגוע של מגדלי התאומים והפנטגון.
הדעות שלי לא השתנו פתאום, אלה דברים שאני אומר כבר מאז שנרשמתי לפורום.

"יש לך שם מכובד ביותר באתר הזה והתרומה שלך מבורכת ביותר!"
תודה רבה על המחמאה, אני מסמיק.

"אבל אתה יותר מידי שלילי! "
איך אמר פעם מישהו חכם: "פסימי הוא אופטימיסט ריאלי", וברמה הלאומית אני פסימי, ברוך הבא לעולמו של נץ וגאה בזה.

"אבל מה אתה רוצה שנעשה?"
הפיכה, עליה על הבריקאדות, בסטיליה.

"אם כל אחד יתנער מהאחריות שלו "
לא בקשתי שתתנער מאחריות כלשהי, להפך, אתה אני וכל אחד אחר אחראים לתיקון המצב, וכל אחד יודע היטב שהכרת הבעיה היא כבר חצי מהפתרון אז זה בדיוק שורש הסיבה של הימצאותי בפורופם הזה ובתפקיד ניהולי הוא בפשטות לגרום לחברי הפורום להכיר את הבעיה על כל נבכיה, ואז כך נוכל לצעוד כבר מחצית מהדרך אל עבר הפתרון המיוחל.

"עם כל המצב יש לנו הרבה במה להתגאות במדינה שלנו !..."אני גאה במדינה שלי" "יש לי על מה להילחם"."
אני לא גאה ולא יכול להתגאות ב"מדינה" שהיא עלבון לאינטלגנציה, מדינה של חובבנים, מדינה שמנוהלת על ידי בוגדים ומרגלים, מדינה שיורקת בפרצופם של אלפי שנות יהדות, מדינה שמשתינה בקשת על גופותיהם של עשרות מיליוני יהודים לאורך אלפי שנים שחלמו, התפללו וערגו לרגע הזה שבו תקום יישות מדינית יהודית ושאף מדינה אחרת לא תכתיב לה מה לעשות, שמסורת ישראל סבא תהיה נר לרגליה ולרגלי מנהיגיה.

"עדיין אין בעולם מדינה שכל כך לוקחת ללב שחלילה חייל נהרג"
מדינה שמות חייל בשדה הקרב אצלה מפריעה לה יותר ממות אזרח יהודי בביתו ע"י נפילת טיל או בפיצוץ באוטובוס ע"י איזה איסלמי-קאזה, היא מדינה חולה במוח שאין לה זכות קיום במרחב.

"יופיה של המדינה ואת הערכים האלה"
אין שום דבר יפה במדינה, ה"מדינה" היא לא יפה, אני לא פאשיסט, הארץ יפה, לא המדינה.
הערכים??? איזה ערכים? אכול ושתו כי מחר נמות? שלום עכשיו? חיי אחמד קודם לחיי משה? איזה ערכים בראש שלך?

גם אני מתפלל לביאת המשיח.
ואף על פי שיתמהמה אם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא...
תזכור היטב את השיר ששרו היהודים בדרך למשרפות, תזכור אותו היטב.

אני שמח שהתייחסת לכל משפט שאמרתי, או לחלק ממנו :/ לא משנה
אני בטוח שאתה אומר את הדברים מכעס על המדינה ולא עליי חחח אני מקווה..
אולי אני עיוור עד כדי כך שאני מתעלם מהמצב? אולי זה מה שאתה חושב?
לי נראה שזה מה שאתה חושב!
כי אכן זאת לא המדינה שחלמו עלייה אלה שהקימו אותה, וסביר להניח שהם היו
חושבים פעמיים אם להקים אותה אילו היו יודעים שככה היא תיראה היום.
נכון יש לנו ארץ יפה ולא מדינה יפה ותודה שתיקנת אותי!
כל פעם שאני מטייל בארץ אני מתרגש מחדש...
יש לנו  אכן מדינה מגעילה שמנהלים אותה אנשים מגעילים ומושחתים ואולי הם גם מרגלים.
אבל זה מזכיר לי משפט משיר : "אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת"
ואכן האדמה שלנו רועדת ואובתינו ודאי מתהפכים בקברם על המצב הנוראי שיש במדינה
ואם הזכרת את קובנות השואה הם  ודאי מתביישים בנו בדרך שאנחנו מנציחים את שמם
בכך שמצויירים צלבי קרס על קברי יהודים או שאני מזדעדע שאני שומע ילדים מכנים
אחד את השני "היטלר" "איכמן" "מנגלה" "נאצי"!
ויודע מה אני עכשיו בן 17, משנה הבאה כבר תיהיה לי זכות הצבעה לכנסת, אני לא מתכוון להצביע
לאף אחד כי אני גם לא מאמין באף אחד
המפלגה היחידה שאני יצביע לה קוראים לה "כך" וכל עוד היא לא בשילטון אין לי בשביל מי להצביע
אבל עם כל הדברים הנוראיים האלה -- אנחנו נמשיך לחיות פה ולקוות לעתיד טוב יותר!

אתה לא גאה במדינה ולא יכול להתגאות אבל יש לך על מה להילחם!
ולי ולך אין את הכוח בידיים להשפיע על החלטות במדינה אבל לכולם ביחד יש כוח עצום
אבל רק אין מי שיוביל אותנו, אין לנו מנהיג.
וגם אם הרב מאיר כהנא ז"ל היה בחיים, איך הוא היה יכול לעזור לנו אם אנחנו לא מאוחדים??
כמה שינאה יש בין היהודים?!
אתה אומר "עלבון לאינטיליגנציה" -- העלבון היחידי לדעתי זה ההתנהגות בינינו !
אם כל אחד ילמד לאהוב את האחר ולקבל את האחר אז המצב שלנו יהיה הרבה יותר טוב ושום שלטון
מושחת לא יוכל לנצח אותנו!
וסביר מאוד להניח שהקב"ה יושיע אותנו מהמצב אם כולנו נחזור בתשובה !!

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שחלילה חייל נהרג.
אני לא מסכים איתך יחיאל.
אלה בכלל לא דברים של המדינה, אלא דברים שהיו בעם שלנו מאז ומעולם.
תמיד הייתה לנו גמילות חסידים, וגם אברהם אבינו יצא למלחמה נגד 5 מלכים כדי לשחרר את לוט אחיינו.
להפך דווקא המדינה היא זאת שרומסת את הערכים האלה של העם היהודי.
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2008, 16:30:05 על ידי oferst »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא מסכים איתך יחיאל.
אלה בכלל לא דברים של המדינה, אלא דברים שהיו בעם שלנו מאז ומעולם.
תמיד הייתה לנו גמילות חסידים, וגם אברהם אבינו יצא למלחמה נגד 5 מלכים כדי לשחרר את לוט אחיינו.
להפך דווקא המדינה היא זאת שרומסת את הערכים האלה של העם היהודי.
אני מסכים איתך חלקית,
נכון שהיום רואים את הדברים הרבה פחות אבל זה בגלל ההתבוללות של העם היהודי
שמנסה לחקות את הגויים ימח שמם !
אבל עדיין יש אנשים טובים שכל כך אכפת להם וכל כך נותנים מעצמם ואפילו את הקצת שיש
להם הם תורמים!
ובשביל אנשים כאלה שווה להישאר במדינה ולהילחם!