"נץ האמת שאני מאוכזב קצת מההשקפה שלך..."
אז צר לי לאכזב אותך, אבל אני נמצא באותו דעה כבר מאז ה-11.9.2001 בפיגוע של מגדלי התאומים והפנטגון.
הדעות שלי לא השתנו פתאום, אלה דברים שאני אומר כבר מאז שנרשמתי לפורום.
"יש לך שם מכובד ביותר באתר הזה והתרומה שלך מבורכת ביותר!"
תודה רבה על המחמאה, אני מסמיק.
"אבל אתה יותר מידי שלילי! "
איך אמר פעם מישהו חכם: "פסימי הוא אופטימיסט ריאלי", וברמה הלאומית אני פסימי, ברוך הבא לעולמו של נץ וגאה בזה.
"אבל מה אתה רוצה שנעשה?"
הפיכה, עליה על הבריקאדות, בסטיליה.
"אם כל אחד יתנער מהאחריות שלו "
לא בקשתי שתתנער מאחריות כלשהי, להפך, אתה אני וכל אחד אחר אחראים לתיקון המצב, וכל אחד יודע היטב שהכרת הבעיה היא כבר חצי מהפתרון אז זה בדיוק שורש הסיבה של הימצאותי בפורופם הזה ובתפקיד ניהולי הוא בפשטות לגרום לחברי הפורום להכיר את הבעיה על כל נבכיה, ואז כך נוכל לצעוד כבר מחצית מהדרך אל עבר הפתרון המיוחל.
"עם כל המצב יש לנו הרבה במה להתגאות במדינה שלנו !..."אני גאה במדינה שלי" "יש לי על מה להילחם"."
אני לא גאה ולא יכול להתגאות ב"מדינה" שהיא עלבון לאינטלגנציה, מדינה של חובבנים, מדינה שמנוהלת על ידי בוגדים ומרגלים, מדינה שיורקת בפרצופם של אלפי שנות יהדות, מדינה שמשתינה בקשת על גופותיהם של עשרות מיליוני יהודים לאורך אלפי שנים שחלמו, התפללו וערגו לרגע הזה שבו תקום יישות מדינית יהודית ושאף מדינה אחרת לא תכתיב לה מה לעשות, שמסורת ישראל סבא תהיה נר לרגליה ולרגלי מנהיגיה.
"עדיין אין בעולם מדינה שכל כך לוקחת ללב שחלילה חייל נהרג"
מדינה שמות חייל בשדה הקרב אצלה מפריעה לה יותר ממות אזרח יהודי בביתו ע"י נפילת טיל או בפיצוץ באוטובוס ע"י איזה איסלמי-קאזה, היא מדינה חולה במוח שאין לה זכות קיום במרחב.
"יופיה של המדינה ואת הערכים האלה"
אין שום דבר יפה במדינה, ה"מדינה" היא לא יפה, אני לא פאשיסט, הארץ יפה, לא המדינה.
הערכים??? איזה ערכים? אכול ושתו כי מחר נמות? שלום עכשיו? חיי אחמד קודם לחיי משה? איזה ערכים בראש שלך?
גם אני מתפלל לביאת המשיח.
ואף על פי שיתמהמה אם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא...
תזכור היטב את השיר ששרו היהודים בדרך למשרפות, תזכור אותו היטב.
אני שמח שהתייחסת לכל משפט שאמרתי, או לחלק ממנו :/ לא משנה
אני בטוח שאתה אומר את הדברים מכעס על המדינה ולא עליי חחח אני מקווה..
אולי אני עיוור עד כדי כך שאני מתעלם מהמצב? אולי זה מה שאתה חושב?
לי נראה שזה מה שאתה חושב!
כי אכן זאת לא המדינה שחלמו עלייה אלה שהקימו אותה, וסביר להניח שהם היו
חושבים פעמיים אם להקים אותה אילו היו יודעים שככה היא תיראה היום.
נכון יש לנו ארץ יפה ולא מדינה יפה ותודה שתיקנת אותי!
כל פעם שאני מטייל בארץ אני מתרגש מחדש...
יש לנו אכן מדינה מגעילה שמנהלים אותה אנשים מגעילים ומושחתים ואולי הם גם מרגלים.
אבל זה מזכיר לי משפט משיר : "אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת"
ואכן האדמה שלנו רועדת ואובתינו ודאי מתהפכים בקברם על המצב הנוראי שיש במדינה
ואם הזכרת את קובנות השואה הם ודאי מתביישים בנו בדרך שאנחנו מנציחים את שמם
בכך שמצויירים צלבי קרס על קברי יהודים או שאני מזדעדע שאני שומע ילדים מכנים
אחד את השני "היטלר" "איכמן" "מנגלה" "נאצי"!
ויודע מה אני עכשיו בן 17, משנה הבאה כבר תיהיה לי זכות הצבעה לכנסת, אני לא מתכוון להצביע
לאף אחד כי אני גם לא מאמין באף אחד
המפלגה היחידה שאני יצביע לה קוראים לה "כך" וכל עוד היא לא בשילטון אין לי בשביל מי להצביע
אבל עם כל הדברים הנוראיים האלה -- אנחנו נמשיך לחיות פה ולקוות לעתיד טוב יותר!
"עם כל המצב יש לנו הרבה במה להתגאות במדינה שלנו !..."אני גאה במדינה שלי" "יש לי על מה להילחם"."
אני לא גאה ולא יכול להתגאות ב"מדינה" שהיא עלבון לאינטלגנציה, מדינה של חובבנים, מדינה שמנוהלת על ידי בוגדים ומרגלים, מדינה שיורקת בפרצופם של אלפי שנות יהדות, מדינה שמשתינה בקשת על גופותיהם של עשרות מיליוני יהודים לאורך אלפי שנים שחלמו, התפללו וערגו לרגע הזה שבו תקום יישות מדינית יהודית ושאף מדינה אחרת לא תכתיב לה מה לעשות, שמסורת ישראל סבא תהיה נר לרגליה ולרגלי מנהיגיה.
אתה לא גאה במדינה ולא יכול להתגאות אבל יש לך על מה להילחם!
ולי ולך אין את הכוח בידיים להשפיע על החלטות במדינה אבל לכולם ביחד יש כוח עצום
אבל רק אין מי שיוביל אותנו, אין לנו מנהיג.
וגם אם הרב מאיר כהנא ז"ל היה בחיים, איך הוא היה יכול לעזור לנו אם אנחנו לא מאוחדים??
כמה שינאה יש בין היהודים?!
אתה אומר "עלבון לאינטיליגנציה" -- העלבון היחידי לדעתי זה ההתנהגות בינינו !
אם כל אחד ילמד לאהוב את האחר ולקבל את האחר אז המצב שלנו יהיה הרבה יותר טוב ושום שלטון
מושחת לא יוכל לנצח אותנו!
וסביר מאוד להניח שהקב"ה יושיע אותנו מהמצב אם כולנו נחזור בתשובה !!