כתב נושא: איך ימנים רוצים לעלות ולשלוט כאשר הם לא עושים דבר כדי להשפיע????  (נקרא 2740 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני כל הזמן מקשיב ומזדהה עם ימין אמיתי ומתיישבים ביהודה ושומרון, ושואל שאלה איך אנו צריכים לשנות מצב כדי לשלוט ולא להיות מושלטים?
ומוצא לזה תשובה שימין אמיתי(לא ליכוד ולא ליברמן ולא ש"ס, אלה!! שמאלנים קיצוניים) לא עושה מספיק כדי להגיע לרמות גבוהות בהשכלה ודרך זה להחליף את השופטים מתיוונים, צבא שמשרת אינטרסים של מתיוונים,משטרה, מרצים באוניברסיטה, כלכלניסטים, מורים בבתי ספר חילוניים וכו'. איך אנו רוצים לשנות משהו כאשר אנו עבדים של יוון העתיקה ואין ביכולתנו להשפיע בשום תחום בישראל. אנחנו מדברים על שינוי(וחשוב לדבר על זה) כאשר אין לנו כלים להצליח.מורים עם השקפת עולם ימנית מעדיפים ללמד בבתי ספר דתיים ולא משתדלים להכנס לבתי ספר חילוניים, לאומת שמאלנים שמלמדים בבתי ספר דתיים וכך מרסקים את הדעות שלנו עוד בילדותינו. אנו צריכים ללמוד באוניברסיטאות חילוניות(באין בררה ואולי להכניס אור קדושה למקומות אלו) כדי לטפוס מקומות חשובים על מנת להשפיע בציבור לא רק דתי אלא חילוני, כיום יש המון חילוניים שרוצים לראות ימין אמיתי בכל ענייני חיים במדינה אבל אנו לא נותנים להם מענה כי שמאל קיצוני הכניס אותנו לכלא של עצמינו ואנו נגררים אחרי מעשים ומילים של שמאל וטבעי שנגיב, אבל אסור להגיב במידי, התגובות צריכות להיות מחושבות כדי להנחית להם מכה בכל תחום ותחום ובכך להשתיק אותם למרות שלהם יש יותר כסף ותמיכה מהממשלות נוצריות!!
אני רוצה לראות ימנים לא כאשר הם עושים בלגן במגרש כדורגל ובכך פותחים פה לשטן, אלא ימין אמיתי שיושב באוניברסיטאות ולומד כאשר יש לו מטרה להנחית מכה(לא פיזית) לשמאלני שיושב לידו וכאשר יש לו תמונה של הרב ואמונה באלקינו ובכך להתחיל להשפיע. אנו לא נצליח לעלות לשלטון כי שלטון נמצא במערכת שבידי שמאל (בנתיים), ובגלל זה גם אם אנחנו וכל העם נהייה בצמרת העץ אבל מערכת תהייה שמאלנית הנשלטת על ידי כמה שמאלנים אנו לא נוכל להחזיק בצמרת הרבה זמן כי יורידו אותנו מהר מאוד גם אם כל העם יהיה ימין אמיתי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
כל עורך דין ימני נחסם ונמנע ממנו להיות שופט בבית המשפט העליון.אני למדתי באוניברסיטה וכל המרצים הם שמאל קיצוני.אפשר להיות ימני אבל לשתוק אחרת הם יפגעו בציונים שלך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אתה צודק, לדעתי אסור להביע דעה, צריך לשתוק ולעשות, אבל גם זה מאוד חלש אצלינו. צריך לדבר עם שמאלנים בשפה שלהם אך כאשר מגיע זמן אמיתי צריך לפעול ולא לפחד, וזמן אמיתי זה כאשר אתה לא לבד מול מערכת אלא כאשר אתה יודע שיש לידך מישהו שנותן לך גיבוי. לאט לאט. מים שקטים חודרים עמוק.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
האדם הכי חכם לדעתי שהיה באוניברסיטה בישראל היה דוקטור ישראל אלדד שנמענה ממנו פרופסורה אך ורק בגלל דעותיו.הוא הוחרם.שמאלנים קיצונים ואנשים בינוניים כמו יולי תמיר זכו לפרופסורה אך ורק בגלל דעותיהם.
באוניברסיטה אתה עובר שטיפת מוח שמאלנית ולומד חומר כפירה ברמה גבוהה.
אדם דתי יתקשה להשתלב עם חילונים.
אגב האוניברסיטאות מפלים לטובה ערבים אפליה מתקנת.
לבג"ץ אפילו שמאלני כפרופסור פרידמן ופרופסור רות גביזון לא יכולים להתקרב כי הם אנשים ישרים.
המערכת תהיה נגד הימין.
אם נשתוק דעותינו לא יופצו.
לא יגבו אותנו אלא ירדפו אותנו.
הימין נמצא באקדמיה במדעים המדויקים שם הדעות לא מובעות למשל פרופסור אומן,פרופסור יובל נאמן,פרופסור חנוקוגלו.
במדעי הרוח,החברה שולט השמאל הקיצוני אפילו שמאלני מתון יתקשה לשרוד שם,זה מפחיד ממש מי מנהל את האוניברסיטאות,מי קובע מי יקבל קביעות.
למשל בשנה הראשונה כל המרצים שלי היו מיש גבול!תנועת שמאל קיצוני.לא מצאתי שמאלני מתון אפילו בתור מרצה.
מתרפסים שם לגבי הערבים.
אני זוכר בתרגיל בפסיכולוגיה המתרגלת דיברה בערבית עם הערבים וביקשה מהם לרשום בערבית את שמותיהם על הלוח אז התעצבנתי וקמתי וכתבתי בערבית את השם העברי שלי על הלוח והיא צחקה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
אין לי דעה מגובשת בנושא,אולי גם עלינו להקים "שמאל מזוייף" כפי שעשו השמאל בימין...

דרך אגב,ברוך הבא בצל קורתינו! אני שמח שבחרת להצטרף אלינו,כפי שאמרת לא מספיק להזדהות צריך לעשות. ברוך הבא!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תודה על הברכה. אני יודע שקשה ללמוד באוניברסיטאות באווירה כזאת אבל צריך לעשות את כל המאמצים, ועד כמה תחמנית המערכת השמאלנית, אם להכניס לכל אוניברסיטה חמישה מנוער הגבעות (בעלי פוטנציאל מרגלי), אני מאמין שהם יחזירו בתשובה עשרות סטודנטים. גם אם חוזרי בתשובה לא יזדהו עם דרך של רב כהנא זצ"ל (דרך אגב זה לא הדרך של רב כהנא, זה דרך חיים של כל יהודי שפוי מאז מתן תורה). אני מכיר שבאוניברסיטת בן גוריון פועלים חב"ד כך אפשר גם להכניס מתיישבים לפעולה באוניברסיטאות. לאו דווקא בשם תנועת כ"ך. בעיה בתנועה כ"ך שיש שם הרבה שב"כ.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תוסיפו תגובות, אני רוצה לדבר עם כל הפורום  :)

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
קודם כל ברוך הבא לפורום .. הפעילות שלך בהתיישבויות מבורכות ביותר מאני מעריץ יהודים כמוך!
דבר שני בעיקרון אתה צודק אנחנו לא מורגשים וגם כן שאר הטענות שלך נכונות..
לשרוק בוז לרבין או לשים דגל של "כך" ביציאה ביתר זה לא מה שיעלה אותנו לשלטון בטוח.
הבעיה שלנו זה עם מערכת החינוך שכמעט כל המורים שמאלניים וגם עם התקשורת שנותנת במה לשמאל בארץ
אני מקווה שכמו שאמרת יצטרפו לתנועה יותר אנשים משכילים ובעלי משרות חשובות אולי בממשלה, בצבא במשטרה וכך
נוכל להשפיע...

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
כל מערכת החינוך שמאלני תשאל תלמיד שניגש לבגרות בהיסטוריה על "אלטלנה" ולא יהיה לו מושג מה זה(בד"כ), אני לדוגמה שאלתי חבר מהעבודה כמה זמן לדעתך קיים העם ה"פלסטיני" והוא אמר לי "לא יודע אולי 500 שנים" :idiot2: ;D
אתם מבינים זה לא ילד זה בן אדם מבוגר בן עשרים פלוס, ואני לא מאשים אותו ככה אנחנו מחונכים.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
צודק,יש לנו התרון שצריך להפעיל אותו  למשל הרבה דתיים לאומיים, בעיקר נשים לומדות הוראה אז במקום שהן ישתלבו בבתי ספר דתיים צריך שהשתלבו בבתי ספר חילוניים. למדתי בבית ספר דתי והמורה להיסטוריה ואזרחות הייתה שמאלנית, והיא פשוט הזריקה לנו דעות שמאלניות.