בס''ד
אז אין לנו מלחמה עם הערבים כי יש קומץ של ערבים שלא שונאים אותנו. כדי לא לפגוע בקומץ הזה, אסור לציין שמאות מיליוני ערבים מנסים לרצוח אותנו.
ואסור לגנות את הגרמנים יש''ו על מה שהם עשו בשואה כי היה קומץ של גרמנים שלא תמכו בהיטלר.
סלח לי, אבל זה מגוחך. אם יש קומץ של ערבים שהם באמת לא כמו הרוב המכריע, הקומץ היה מסכים עם ההתקפות שלנו על הרוב הערבי הנאצי. אם הקומץ באמת בני אדם טובים, גם הם היו מגנים את הברבריות של העם שלהם. אם הם לא מגנים את הרוב הערבי הנאצי, ואם הם נעלבים כשהעם היהודי חושף את האמת, אז הם גם רשעים ואין שום ערך לטענה שהם שונים מהרוב. היוצאים מן הכלל היו מסכימים עם ההתקפות שלנו, אחרת הם לא באמת יוצאים מן הכלל.
גם לגבי הגרמנים, אם יש גרמנים שנעלבים כשיהודים מדברים על מה שקרה בשואה, גרמנים כאלה הם חלאת המין האנושי והם שונאי ישראל. גרמנים שהם באמת לא נאצים היו מצטרפים לכל הגינויים שלנו נגד העם שלהם.
אנו נועדים להיות אור לעמים. בתפקיד הקדוש הזה, חובתנו להיות מוסריים ולדרוש מוסריות מכל בני אדם.
אם יש ערבי שטוען שהוא לא מחבל, אני דורש ממנו לגנות את הנאציות של העם שלו. אני דורש ממנו לתמוך בישראל, כי ישראל צודקת והערבים הנאצים הם האנשים האכזריים ביותר שבעולם.
אם יש גרמני שטוען שהוא לא אנטישמי, אני דורש ממנו לגנות את הנאצים ולא להיות נעלב כשאנו מדברים על מה שהעם שלו עשה לנו בשואה.
ערבי שונה מהרוב או גרמני שונה מהרוב לא היה נעלב אלא היה מסכים עם מה שאנו אומרים. אחרת הם לא באמת שונים.
אותו דבר עם השחורים. יש להם חובה לגנות את אובמה. אחרת הם אוייבינו.
אני יהודי אמוני. אני לא ממציא כללים. לפי תורתנו, כשיש מולנו עם עויין, היחס שלנו כלפי כל העם הזה הוא יחס עויין. אם יש יוצאים מן הכלל, עליהם להוכיח זאת, אחרת הם נחשבים כאוייבים. במלחמה, אין רחמנות לאוייב. וכל העם שעושה מלחמה נגדנו הוא האוייב.