כתב נושא: גזענות הימיו האמיתי פוגעת במסר שלו  (נקרא 11031 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גזענות הימיו האמיתי פוגעת במסר שלו
« להגיב #25 ב- : אפריל 25, 2008, 03:38:23 »
אני יצטרף לויכוח חח...
ראשית גרמנים, זה לא מעניין אותי שום דבר מצידי כולם נאצים שמה ואם הייתה לי תהזדמנות לעשות שמה השמדה טוטאלית לא הייתי טורח להוציא את
הקומץ שלא שונא יהודים.
אני מתבייש שישראל יצרה בשנים האחרונות קשר עם הגרמנים הנאצים שעד לפני כיותר מ60 שנה טבחו לנו 6 מליון אחים בדרכים הכי נוראיות בעולם!
את הערבים אני למשל רוצה לגרש מהמדינה, אני לא הייתי הולך ושוחט אותם אחד אחד, אני לא מדבר על חברי ארגוני הטרור שאותם צריך לתלות,אני מדבר
על האנשים שפחות מעורבים בעניינים של הטרור אפילו שמין הסתם הם תומכים בחמאס ובחיזבאללה, אני רק החלום שלי לא לראות אותם בארץ.
ויודע מה? לא מעניין אותי אם חלקם אוהבי ישראל , מכירים בישראל או כל מה שתגיד עליהם, מה שאני מבין זה כמו שחיים אמר
האחוזים שתומכים בטרור שזה 95 ומעלה שזה בלתי נסלח, מה שאני יכול לומר על ה5% זה שהם לא מורגשים כי אין במה לשמאל הערבי
כי ברגע שהם מוציאים מילה מהפה הם נרצחים ביחד עם המשפחות שלהם אז זאת הסיבה באמת שלא שומעים מהם,ואנחנו כל היום שומעים רק את הקיצוניים שבהם

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #26 ב- : אפריל 25, 2008, 04:06:06 »
שוב אתם רושמים על ברק אובמה the black nazi muslim לא כל כך אכפת לי לגבי הnazi muslim אבל מה זה משנה שהוא שחור.

זה לא משנה אבל הימין האמיתי גדוש בגזענות כלפי שחורים וזה למה הרבה יהיו נגדכם.

עכשיו אני יודע שתגידו לי ששחורים שונאים יהודים.

אז מה הרבה יותר לבנים שונאים אותנו ובמיוחד כל הwhite pride.

בחיים לא הייתי משתף איתם פעולה.

אני מרגיש גם שאתם גורם ליצירת תמונה רעה של היהודים.כאילו שאנחנו גזענים ושונאים שחורים.

מצד שני יש לי הרגשה שזה הולך ליפול על אוזניים ערלות.
בס''ד

אם שנאה לאויב יש''ו שרואה בנאציזם '' מעשה גבורה אצילי '' ומטיף לרצח יהודים ,השפלתם והתעללות בהם בכל מקום ובכל צורה אפשרית,ועושה זאת בערמומיות ובצורה מוסווית שקשה לעולם ה '' תמים'' להוכיח זאת בצורה ישירה מכיוון שהדבר נעשה ב '' תחכום רב '' שמקשה על גילוי משפטי , למרות הנאומים של מטיפי האיסלאם השחור יש''ו שתומכים ברצח יהודים וכל מתנגדי האיסלאם --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר , נראית לך כ''גזענות'' אזי כלל העולם '' גזען'' ואינני מכיר עם שלא ישנא קבוצה הפועלת במעשי עוולה כאלה כלפיו !!--הנאיביות הפתאטית שנוטעת מערכת הליכלוך (חינוך) השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י עוברת כל גבול !!אתה קרבן לשטיפת-מוח  שיטתית שממשיכה לחלחל דרך כלי התשקורת שממכרת את היהודונים המסכנים שנופלים בשבי הזה !!--האם לשנוא את אוייביך ששואפים לרצוח אותך בכל הזדמנות זו גזענות ??--איננו שונאים איש מישום צבע העור שלו , אולם השחורים בארה''ב הם קבוצה ששנאת העם היהודי  היא אחד מהדברים המובנים מאליהם לכל מי שנמנה על הקבוצה הזו , ובמקרה או שלא במקרה כולם שחורים !!--האויב הערבי הנאצי יש''ו כותב בספר הדמים שלו את הדרך הערמומית ביותר לפגוע ביהודים , תוך היטמעות בהם תחילה , התחבבות על מנהיגיהם, שידול להתאסלם ר''ל והשפלת כל מי שלא מוכן לכך, לאחר מכן רציחת כל מי שלא מוכן לכך אונס הבנות והנשים ושללם לבוז !!--מה דעתך על דברי הנבלה הללו שמובאים בספר המתועב שנקרא בפיהם '' ספר הקוראן '' --יכריתהו הקב''ה במהרה מהעולם ויגאלנו במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת בבאכי''ר

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #27 ב- : אפריל 25, 2008, 11:54:53 »
אלן קיז שחור נוצרי ואוהב ישראל וחיים תומך בו.
מה שמרגיז שהכומר רייט ואובאמה אחרי שהתנצר וג'סי ג'קסון לא אמורים להתחבר למוסלמים נגד יהודים.
הבא להורגך השכם להורגו