חדשות ודיונים > דיון כללי
לגבי קצב תראו מה עושים לנשיא מזרחי,ימני ומסורתי
בייקר:
אני התכוונתי לגבי היחס לתשקורת אצל בוחרי נתניהו.נתניהו הוא ימין כלכלי ומרכז מדיני.אבל בוחריו שונאים את התשקורת לא פחות מבוחרי מרזל.שנאת האליטות,התשקורת,אגף החקירות במשטרה,הפרקליטות היא קונצנזוס בעם.
העם לא מאמין לתשקורת.
אם תפלח את בוחרי נתניהו ב96:חרדים,עולים חדשים,מזרחיים,מסורתיים,מתנחלים כולם נגד התשקורת.
אין לנתניהו 2 מליון איש אבל לליכוד יש יותר מ25 מנדטים כרגע.
קדימה ירדה בסקרים והיא המפלגה השלישית בגודלה אחרי הליכוד והעבודה.כלומר נתניהו צריך לנצח את מועמד העבודה.
קול לעבודה הוא כמו קול לאלקעידה,קול למרץ הוא כמו קול לחיזבאללה.
לכן מצביעים בארץ נגד!נגד השמאל ולא בעד.זאת הצבעת מחאה.
חצי לא מצביעים בכלל.חרדים מצביעים לחרדים.ערבים מצביעים לערבים ולמפלגת העבודה.עשירים מצביעים למרץ.כיפות סרוגות מצביעים מפד"ל ואיחוד לאומי,רוסים מצביעים ליברמן.השאר יקבעו את תוצאות הבחירות.
אני תמיד מצביע הכי ימין שיש בתנאי שיש סיכוי לעבור אחוז חסימה.אחרת הקולות הולכים למפלגה הגדולה ביותר.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 25, 2007, 11:36:01 ---אני התכוונתי לגבי היחס לתשקורת אצל בוחרי נתניהו.נתניהו הוא ימין כלכלי ומרכז מדיני.אבל בוחריו שונאים את התשקורת לא פחות מבוחרי מרזל.שנאת האליטות,התשקורת,אגף החקירות במשטרה,הפרקליטות היא קונצנזוס בעם.
העם לא מאמין לתשקורת.
אם תפלח את בוחרי נתניהו ב96:חרדים,עולים חדשים,מזרחיים,מסורתיים,מתנחלים כולם נגד התשקורת.
אין לנתניהו 2 מליון איש אבל לליכוד יש יותר מ25 מנדטים כרגע.
קדימה ירדה בסקרים והיא המפלגה השלישית בגודלה אחרי הליכוד והעבודה.כלומר נתניהו צריך לנצח את מועמד העבודה.
קול לעבודה הוא כמו קול לאלקעידה,קול למרץ הוא כמו קול לחיזבאללה.
לכן מצביעים בארץ נגד!נגד השמאל ולא בעד.זאת הצבעת מחאה.
חצי לא מצביעים בכלל.חרדים מצביעים לחרדים.ערבים מצביעים לערבים ולמפלגת העבודה.עשירים מצביעים למרץ.כיפות סרוגות מצביעים מפד"ל ואיחוד לאומי,רוסים מצביעים ליברמן.השאר יקבעו את תוצאות הבחירות.
אני תמיד מצביע הכי ימין שיש בתנאי שיש סיכוי לעבור אחוז חסימה.אחרת הקולות הולכים למפלגה הגדולה ביותר.
--- סוף ציטוט ---
חייב להצביע למרזל אין דבר כזה אין סיכוי גם הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד לא הצליח כמה פעמים אבל בסוף נכנס!
אסור להתייאש בחיים רק ככה אם נגדל ונהיה מפלגה יותר גדולה עם יותר קולות נוכל להילחם בתשקורת.
בייקר:
אצביע למרזל רק אם יצרף אליו את קליינר ועוד אישים.אחרת זה בזבוז קול.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 25, 2007, 11:42:34 ---אצביע למרזל רק אם יצרף אליו את קליינר ועוד אישים.אחרת זה בזבוז קול.
--- סוף ציטוט ---
הם צריכים להתאחד ורק אז אולי יהיה אפשרות למנדט אחד.
בינתיים ברוך מרזל לא עובר את אחוז החסימה הוא עומד תמיד על 25,000 אלף קולות..
בייקר:
זה מה שאמרתי.הפעם מי שנכנס זה 3 מנדטים כי אחוז החסימה עלה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה