חדשות ודיונים > דיון כללי

לגבי קצב תראו מה עושים לנשיא מזרחי,ימני ומסורתי

<< < (6/8) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 25, 2007, 11:50:02 ---זה מה שאמרתי.הפעם מי שנכנס זה 3 מנדטים כי אחוז החסימה עלה.

--- סוף ציטוט ---
יש לך אולי מושגע למה הם לא רוצים להתאחד?...
יש חילוקי דעות אולי?..

בייקר:
בן גביר ענה לי:אלדד והאיחוד הלאומי סרבו לצרף את מרזל.פייגלין מתעקש לרוץ אך ורק בליכוד.לגבי קליינר אין בעיה והם משתפים פעולה.אני דיברתי עם קליינר בטלפון ופניתי אליו שיבוא אלינו לתכנית שאלות והוא אמר לי שמרזל העתיק את מצע חירות מילה במילה וכך בייניש אישרה לו לרוץ לכנסת.
מרזל וקליינר הלכו ביחד ליפו למען חוק פינוי פיצוי.

liorso:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 25, 2007, 11:56:34 ---מרזל וקליינר הלכו ביחד ליפו למען חוק פינוי פיצוי.

--- סוף ציטוט ---

אני רוצה לתקן אותך. קליינר הלך ליפו ואז הערבים כמעט הרגו אותו אז הוא ברח מרזל ובן גביר שמעו על זה באו עם עוד איזה 30 יהודים (נגד איזה 60 ערבים) והראו מה זה "כבוד יהודי" ונתנו להם להרגיש שהם לא בארצם זה היה מצוין! חיים בן פסח דיבר על זה אבל קשה לי להאמין שמישהו פה האזין לזה זה הרבה לפני הבחירות כשלחיים לא היתה תוכנית וידאו.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 25, 2007, 19:18:19 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 25, 2007, 11:56:34 ---מרזל וקליינר הלכו ביחד ליפו למען חוק פינוי פיצוי.

--- סוף ציטוט ---

אני רוצה לתקן אותך. קליינר הלך ליפו ואז הערבים כמעט הרגו אותו אז הוא ברח מרזל ובן גביר שמעו על זה באו עם עוד איזה 30 יהודים (נגד איזה 60 ערבים) והראו מה זה "כבוד יהודי" ונתנו להם להרגיש שהם לא בארצם זה היה מצוין! חיים בן פסח דיבר על זה אבל קשה לי להאמין שמישהו פה האזין לזה זה הרבה לפני הבחירות כשלחיים לא היתה תוכנית וידאו.

--- סוף ציטוט ---
גם ברוך מרזל ואיתמר בן גביר ניסו להיכנס לסכנין אבל פתאום כל העיר הייתה מוקפת משטרות...

liorso:
לסכנין הם הלכו בעקבות אירועי עמונה. הם לא רצו לפרסם את תוכנית פינוי פיצוי אלא למצוא בניה בלתי חוקית (לא בעיה גדולה למצוא זאת בסכנין) ובאמת אז באה המשטרה וכו'....

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה