חדשות ודיונים > דיון כללי
לגבי קצב תראו מה עושים לנשיא מזרחי,ימני ומסורתי
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: שלגון על ינואר 24, 2007, 23:37:39 ---אולי קצב אינו ימני אמיתי, אבל הוא בהחלט קצת יותר ימני מכל השופטים ואנשי התקשורת שחוגגים על הדם שלו עוד לפני גזר הדין.
אני ראיתי בטלוויזיה את התגובות אחרי הנאום שלו.
ואני אישית מאמין שהלינץ עליו היה קצת יותר "עדין" אם הוא היה פעיל מרץ שגדל בקיבוץ ולא הגיע מהליכוד.
אני מאוד מרוצה מהביקורת שלו על המשטרה והתקשורת והיועץ המשפטי. הוא אמר היום על התקשורת והמשטרה דברים שאחרים לא מעיזים.
אז אולי הוא לא כהניסט ואולי גם לי יש בטן מלאה עליו בגלל שהוא לא הביע התנגדות בימי הגירוש. אבל בהחלט אני יכול לחוש הזדהות עם מי שנרדף ע"י התקשורת השמאלנית.
--- סוף ציטוט ---
נכון. אמנם לא גאווה גדולה לראות את הנשיא של המדינה שלי בסיטואציה כמו זו, אך יש אולי בכך הזדמנוּת גדוֹלה להאיר את עיני העם וּלהעירוֹ לנושא שליטת אילי-התשקורת באופן כִּמעט טוטאלי בכל תחומי-החיים של הפרט על-ידי שטיפת-מוח זדונית יומיומית מאסיבית, והכל מִמניעים אנוכיים-אופּורטוּניסטיים גרידא.
מאידך, לצערי עד שיבוא היום שבּוֹ נִראה את הציבּוּר קם מִן הספה הרכּה בַּסלוֹן ויוֹצא אל הרחוב להפגין - לא מוּל קריית-הממשלה והכנסת בירוּשלים, אלא מוּל בִּניין הטלוויזיה הישׂראלית וערוּץ 2!! - הדרך עוד ארוכה.. :-\
עצוב, עצוב.
liorso:
מה שהוא אמר היה נכון אם הוא היה מגיע לזה מכיון אחר. אם הוא היה אומר שיש פה רודנות של השמאל הקיצוני ובגלל זה הכל נגדו מה שלא נכון כי הממסד אוהב מזרחיים כאלו שהם כמו בובה שמתקפלת איך שהם רוצים, המזרחי צריך להיות לפחות הוא ממש נאמן לעמו יש כמה כמו קצב שלא מתאים להם.... אבל לא הוא בא מהמקום שהוא לא אשם והכל נגדו כי ככה החליטו, "למעלה" מה זה למעלה זה בתקשורת, משטרה וכו'... אתם סתם מנסים עכשיו לשמור עליו ולהתקיף את היועץ המשפטי לממשלה, משטרה וכו' מהצד שהוא לא הצד שלנו. אומנם צריך לתקוף אותם בכל מקרה ובכל מקום אבל רק כשזה בא מהטיעונים שלנו ולא סתם טיעונים מופרכים שכל העולם אשם חוץ ממנוּ.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ינואר 25, 2007, 02:22:43 ---
--- ציטוט של: שלגון על ינואר 24, 2007, 23:37:39 ---אולי קצב אינו ימני אמיתי, אבל הוא בהחלט קצת יותר ימני מכל השופטים ואנשי התקשורת שחוגגים על הדם שלו עוד לפני גזר הדין.
אני ראיתי בטלוויזיה את התגובות אחרי הנאום שלו.
ואני אישית מאמין שהלינץ עליו היה קצת יותר "עדין" אם הוא היה פעיל מרץ שגדל בקיבוץ ולא הגיע מהליכוד.
אני מאוד מרוצה מהביקורת שלו על המשטרה והתקשורת והיועץ המשפטי. הוא אמר היום על התקשורת והמשטרה דברים שאחרים לא מעיזים.
אז אולי הוא לא כהניסט ואולי גם לי יש בטן מלאה עליו בגלל שהוא לא הביע התנגדות בימי הגירוש. אבל בהחלט אני יכול לחוש הזדהות עם מי שנרדף ע"י התקשורת השמאלנית.
--- סוף ציטוט ---
נכון. אמנם לא גאווה גדולה לראות את הנשיא של המדינה שלי בסיטואציה כמו זו, אך יש אולי בכך הזדמנוּת גדוֹלה להאיר את עיני העם וּלהעירוֹ לנושא שליטת אילי-התשקורת באופן כִּמעט טוטאלי בכל תחומי-החיים של הפרט על-ידי שטיפת-מוח זדונית יומיומית מאסיבית, והכל מִמניעים אנוכיים-אופּורטוּניסטיים גרידא.
מאידך, לצערי עד שיבוא היום שבּוֹ נִראה את הציבּוּר קם מִן הספה הרכּה בַּסלוֹן ויוֹצא אל הרחוב להפגין - לא מוּל קריית-הממשלה והכנסת בירוּשלים, אלא מוּל בִּניין הטלוויזיה הישׂראלית וערוּץ 2!! - הדרך עוד ארוכה.. :-\
עצוב, עצוב.
--- סוף ציטוט ---
הבעיה שאין מי שיסביר לכל העם מי הם התשקורת.
בייקר:
בחייך כהנא צדק 200 אלף מאזיני ערוץ 7 יודעים מי התשקורת.2 מליון מצביעי נתניהו יודעים מי התקשורת.600 אלף חרדים יודעים מי התשקורת.
מה אתה חושב למה אנשים לא רוצים לשלם אגרה ולמה ירד שיעור הצפייה.
10 אחוז ממשקי הבית בישראל שמחובר לאינטרנט יודע מי התשקורת.
אני למשל רואה ספורט בערוצי ספורט,ערוץ המדע,צופה בפוקס ניוז בזמן מלחמה,רואה ארץ נהדרת,ניזון מאינטרנט,ערוץ 7,מקור ראשון,הצופה,נתיב,אתרי ימין.
כמה אנשים מאמינים לחיים יבין או לסוקניק?
אנו צופים בשביל שער הדולר,מזג האויר ועדכונים שוטפים.
מה חשבת כהנא צדק שאתה לבד?
הימין הוא רוב בעם!המזרחים רוב בעם בהנחה שהרוסים צופים בטלביזיה ברוסית שהיא ימנית.
כלומר יש תקשורת אלטרנטיבית:חרדי יקרא המודיע.
הארץ הוא כמו עיתון ערבי.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 25, 2007, 11:07:51 ---בחייך כהנא צדק 200 אלף מאזיני ערוץ 7 יודעים מי התשקורת.2 מליון מצביעי נתניהו יודעים מי התקשורת.600 אלף חרדים יודעים מי התשקורת.
מה אתה חושב למה אנשים לא רוצים לשלם אגרה ולמה ירד שיעור הצפייה.
10 אחוז ממשקי הבית בישראל שמחובר לאינטרנט יודע מי התשקורת.
אני למשל רואה ספורט בערוצי ספורט,ערוץ המדע,צופה בפוקס ניוז בזמן מלחמה,רואה ארץ נהדרת,ניזון מאינטרנט,ערוץ 7,מקור ראשון,הצופה,נתיב,אתרי ימין.
כמה אנשים מאמינים לחיים יבין או לסוקניק?
אנו צופים בשביל שער הדולר,מזג האויר ועדכונים שוטפים.
מה חשבת כהנא צדק שאתה לבד?
הימין הוא רוב בעם!המזרחים רוב בעם בהנחה שהרוסים צופים בטלביזיה ברוסית שהיא ימנית.
כלומר יש תקשורת אלטרנטיבית:חרדי יקרא המודיע.
הארץ הוא כמו עיתון ערבי.
--- סוף ציטוט ---
דרך אגב תתקן אין לנתנינו כרגע ולא ניראה לי שיהיו וגם אם יהיהו הם לא ימניים ובטח ובטח לא מליון כולם עברו "לאחורה".
אל תחשוב שכבר העבודה נעשתה כל יום התשקורת מכניסה לאנשים אחרים רעל ואני רואה זאת יום יום לנצח אותם זה יהיה קשה אבל בעזרת ה' נצליח.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה