חדשות ודיונים > דיון כללי

לגבי קצב תראו מה עושים לנשיא מזרחי,ימני ומסורתי

<< < (3/8) > >>

MiSs_DAnIeL:
כהנא צדק!
מה אתה כל כך בעדו?
למה אתה חוש שכל כך הרבה נשים הגישו נגדו תלונה?
היום דרך אגב הוא החליט לשנות את העדות שלו ולהגיד שהוא כן קיים יחסים עם אחת המזכירות, אבל בהסכמה שבעצם הטענה שלו הייתה שהוא לא קשר שום קשר עם המתלוננת.
כל הסוטים האלה שמסתובבים לנו במששלה יודעים לעשות רק בושות

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על ינואר 24, 2007, 23:07:08 ---כהנא צדק!
מה אתה כל כך בעדו?
למה אתה חוש שכל כך הרבה נשים הגישו נגדו תלונה?
היום דרך אגב הוא החליט לשנות את העדות שלו ולהגיד שהוא כן קיים יחסים עם אחת המזכירות, אבל בהסכמה שבעצם הטענה שלו הייתה שהוא לא קשר שום קשר עם המתלוננת.
כל הסוטים האלה שמסתובבים לנו במששלה יודעים לעשות רק בושות

--- סוף ציטוט ---
אני לא בעדו תפסיקו כבר אבל בקטע הזה אני עם כל אדם ככה כל עוד לא מתבררת האמת האמיתית אין לשפוט את האדם!
תארו לכם סתם שזה לא נכון אתה מסוגלים להבין מה עשו לו בלי שום קשר לדברים אחרים אלה רק במקרה הזה?...
נחכה וניראה אל תהיו שופטים.

בייקר:
כן תמיד מי שהוא לא אשכנזי,שמאלני לא בסדר.
רק פרס ורבין בסדר.כולם לא בסדר.התשקורת היתה שמחה שפרס היה נשיא.
א' היא זונה שניסתה לסחוט את הנשיא ועבדה אצלו אחרי האונס.
אישה שנאנסת הולכת למשטרה ולא מנסה לסחוט 200 אלף דולר לדירה וממשיכה לעבוד אצלו.
נאנסת אחת במשרד התיירות הלכה לעבוד אצל הנשיא להאנס שוב ושוב.
אחת נזכרה באונס אחרי 6 שנים.
מזכיר לי סיפור.
זקנה בת 70 באה לתחנת משטרה ומבקשת להגיש תלונה על אונס.מתי קרה הדבר שואל היומנאי?לפני 50 שנה אומרת הזקנה.
אז למה באת רק עכשיו הוא שואל?נעים להזכר היא עונה...

שלגון:
אולי קצב אינו ימני אמיתי, אבל הוא בהחלט קצת יותר ימני מכל השופטים ואנשי התקשורת שחוגגים על הדם שלו עוד לפני גזר הדין.
אני ראיתי בטלוויזיה את התגובות אחרי הנאום שלו.
ואני אישית מאמין שהלינץ עליו היה קצת יותר "עדין" אם הוא היה פעיל מרץ שגדל בקיבוץ ולא הגיע מהליכוד.

אני מאוד מרוצה מהביקורת שלו על המשטרה והתקשורת והיועץ המשפטי. הוא אמר היום על התקשורת והמשטרה דברים שאחרים לא מעיזים.
אז אולי הוא לא כהניסט ואולי גם לי יש בטן מלאה עליו בגלל שהוא לא הביע התנגדות בימי הגירוש. אבל בהחלט אני יכול לחוש הזדהות עם מי שנרדף ע"י התקשורת השמאלנית. 

אֵיתָן:

--- ציטוט של: שלגון על ינואר 24, 2007, 23:37:39 ---אולי קצב אינו ימני אמיתי, אבל הוא בהחלט קצת יותר ימני מכל השופטים ואנשי התקשורת שחוגגים על הדם שלו עוד לפני גזר הדין.
אני ראיתי בטלוויזיה את התגובות אחרי הנאום שלו.
ואני אישית מאמין שהלינץ עליו היה קצת יותר "עדין" אם הוא היה פעיל מרץ שגדל בקיבוץ ולא הגיע מהליכוד.

אני מאוד מרוצה מהביקורת שלו על המשטרה והתקשורת והיועץ המשפטי. הוא אמר היום על התקשורת והמשטרה דברים שאחרים לא מעיזים.
אז אולי הוא לא כהניסט ואולי גם לי יש בטן מלאה עליו בגלל שהוא לא הביע התנגדות בימי הגירוש. אבל בהחלט אני יכול לחוש הזדהות עם מי שנרדף ע"י התקשורת השמאלנית. 

--- סוף ציטוט ---

אני גם בגישה שלך
שמעתי  את הנאום שלו כמה דקות על התשקורת ועל היועץ המשפטי
ותמכתי לגבי כל מילה שלו לגבי זה
כי זו האמת

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה