כתב נושא: ממשלת היודנראט ממשיכה לפגוע בציבור היהודי  (נקרא 1871 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/173378

לבני: לקדם חוק פינוי-פיצוי
שרת החוץ, התייחסה בחיוב לרעיון חוק פינוי-פיצוי: "כמי שעברה את ההתנתקות ואת הטיפול במפונים, אני סבורה שיש לטפל בחוק הזה מוקדם".
ידידיה הכהן

שרת החוץ, ציפי לבני, התייחסה בחיוב לרעיון של פינוי-פיצוי מוקדם במסיבת עיתונאים משותפת עם מזכירת המדינה האמריקנית, קונדוליסה רייס, במהלך גירוש אפשרי של יהודים מיהודה ושומרון: "כמי שעברה את ההתנתקות ואת הטיפול במפונים, אני סבורה שיש לטפל בחוק הזה מוקדם", אמרה.

עם זאת לבני סייגה מעט את הדברים, באומרה כי "מי שרוצה לעזוב, על ממשלת ישראל בעיקרון לסייע לו. אך זה עדיין מוקדם מדיי לחוק. צריך לעשות זאת בהמשך התהליך, כשהגבולות יוגדרו".

כזכור, רק השבוע תוקנו מעט מעוולות החוק הקודם, שנתיים וחצי לאחר עקירת גוש קטיף אישרה הכנסת פה אחד את החוק הראשון לתיקון עוולות חוק פינוי פיצוי. החוק שיזם ח"כ אלקין ועוד ח"כים, בא לזרז את הליכי בניית ישובי הקבע למפונים התקועים בגלל עניינים בירוקרטיים.

על פי הצעת החוק, יקוצרו הליכים בירוקרטיים הדרושים להקמת ישובי הקבע למגורשי גוש קטיף, אשר עד היום, למעלה משנתיים וחצי לאחר ההתנתקות, עוד לא החלה הקמתם.

לדברי ח"כ אלקין, "קבענו עכשיו לוח זמנים לממשלה לישוב המפונים מחדש, והצלחנו לקצר את לוחות הזמנים כמו שנעשה בעבר לגבי העולים. מה שאפשר לעשות לגבי העולים חובה לעשות כלפי המפונים".

"אני שמח שנעשה כאן תיקון עוול, ושמח שהצלחנו להתגבר על התנגדות הממשלה ולסייע במעט למפונים" הוסיף ח"כ אלקין
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ממשלת היודנראט ממשיכה לפגוע בציבור היהודי
« להגיב #1 ב- : מרץ 30, 2008, 13:37:21 »
מסכים עם כל מילה אבל לערבים.פינוי פיצוי לערבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ממשלת היודנראט ממשיכה לפגוע בציבור היהודי
« להגיב #2 ב- : מרץ 30, 2008, 23:32:40 »
בס"ד

האנטר תיזהר שלא יאשימו אותך "בגזענות".....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!