כתב נושא: מחקר חדש: הימין "הקיצוני" איננו אפקטיבי  (נקרא 2194 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
 :idiot2: מחקר חדש באוניברסיטת תל-אביב "מגלה" כי מפלגות הימין הקיצוני במדינת ישראל בכל ההיסטוריה של המדינה אינם אפקטיביות כלומר אינם משפיעות על קבלת החלטות בכנסת ו/או בממשלה ואין להן השפעה בונה (קונסטרוקטיבית כלשון המחקר).
מחבר המחקר הוא פרופ' גדעון דורון יש"ו שר"י הידוע בשמאלניותו הקיצונית הגובלת באהדה ללא פשרות בערבים המוסלמים הנאצים יש"ו והוא דיבר לפני שעה קלה בתוכניתו היומית של מר ניסים משעל ב"רדיו ללא הפסקה" 103fm.
כנגדו לא עמד איתן ח"כ אפי איתם והסכים נמרצות לכל מסקנות המחקר האוניברסיטאי, ולדברי פרופ' דורון יש"ו שר"י.
אפי איתם הגיב כי הוא מסכים לחלוטין לכל דבריו של החוקר השמאלני הקיצוני, ובכך הוכיח שוב כי הוא בעצמו ימני מזויף!
הברירה הטבעית היא אחת ויחידה: תמיכה מסיבית בתנועת הימין האמיתי, כאן בפורום, ובכל אפשרות קי'ימת.
זהו נושא חדש ואשמח אם תגיבו לו.
שלכם בהוקרה,
רובי (ראובן), ימני גאה וכהניסט אמיתי!  :coolsmiley:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מחקר חדש: הימין "הקיצוני" איננו אפקטיבי
« להגיב #1 ב- : מרץ 30, 2008, 11:00:04 »
המחקר הזה ממש מגלה את אמריקה, >:( :tickedoff:, הוא מגלה את הנתונים היבשים אבל לא חושף את האמת שמאחוריהם, והאמת היא ש"מדינת" איננה דמוקרטיה כלל ועיקר לכן לתנועות הימין האמיתיות נרדפות וחסרות השפעה אמיתית כמו שהיה צריך להיות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שלום ימין

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 30, 2008, 13:06:37 »
הסיבה לכך שאנחנו טוחנים מים, היא שהיהודונים הוציאו אותנו מחוץ לחוק.
וכשאתה מחוץ לחוק אתה לא יכול להשפיע.

עם זאת, מחקרים אנטישמיים ותקשורת בולשביקית לא יכולים לשנות על צדקת דרכנו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : מרץ 30, 2008, 13:09:52 »
קראתי מחקר שאומר שהמחקרים אינם אפקטיביים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #4 ב- : מרץ 30, 2008, 18:06:32 »
 ;D תתי'יחסו קצת ברצינות, נו!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 30, 2008, 20:46:10 »
גם לימין המזויף, לשמאל ואפילו לשמאל הקיצוני אין השפעה בכנסת. בכנסת אין השפעה לאידיאולוגיה, מעולם לא ראינו
שינוי אמיתי שמתבצע דרך חקיקה - הלא כל חקיקה מתפרשת על ידי הפרקליטות והמשטרה כרצונם, וחוקים שאינם מתאימים
מבוטלים על ידי הבג"צ (ר"ע חוק להכשרת ערוץ 7). אני לא חובב גדול של דמוקרטיה, אבל אין יצור כזה במדינת ישראל.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 30, 2008, 20:59:07 »
שמע אחי מה שאני לא יגיד אני לא יחדש הרבה ...
*יש לנו אוייב בוגדני במדינה שאוכל אותנו מבפנים והוא נקרא "השמאל"
*המדינה שלנו זה יכול ליהיות הרבה...אבל דמוקרטיה זה לא
*המפלגות "הימניות" בכנסת באמת לא משפיעות בכלל
*הימין בכלל לא נמצא בכותרות וזה לא חדש אנחנו פשוט כאילו לא נמצאים
הפעם אחרונה שנתקלתי בקשר בין משו שכתוב בעיתון למשהו ימני זה ששיחקתי בתשחץ באחד הימי שישי
והיה צריך להשלים : מנהיג ימני קיצוני(4 אותיות) = כהנא ...
חחחח זה פשוט עצוב ואני אומר את זה בצער רב מאוד אבל השמאלני הזה יימח שמו שהבאת בכתבה ...יש משו בדבריו.
והאור היחידי שאני רואה בקצה המערה זה שחיים בן פסח יעלה לארץ הקודש בעזרת השם ויקים מחדש את מפלגת
הימין ...

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #7 ב- : מרץ 31, 2008, 01:00:21 »
תודה לכם מקרב לב על התגובות האמיתיות והנובעות כמעי'ין מתוך עמקי הלב.
אני מודה לכם מאוד.
רובי.