עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מבקש את עזרתכם בקשר למורה שמאלנית להיסטוריה
hebraic:
בקוים כלליים , זה הסיפור :
לאחר קום המדינה בן גוריון החליט שעל כל הארגונים להיות חלק מצה"ל ולא ראוי שכל קבוצה תלחם לבד אלא כגוף צבאי אחד - הלח"י והאצ"ל הסכימו עם העניין ורוב לוחמיהם בגבולות השטחים שישראל השתלטה עליהם הצתרפו לשורות צה"ל
אך היה שטחים שצה"ל לא הצליח להשתלט עליהם - כגון בירושלים העתיקה - שבהם היו יהודים תחת מצור ירדני כבד - והאצ"ל והלח"י נשארו קיימים באיזורים אלה כדי להלחם בערבים
האלטלנה הביאה לארץ נשק שנקנה עוד לפני שהמדינה קמה על ידי האצ"ל לשימוש בפעולותיו העתידיות , כאשר קמה המדינה היא נכנסה מיידית למלחמה עם רוב מדינות ערב - בתקופת ההפוגה הראשונה ,האצ"ל החליט להביא את האוניה העמוסה בנשק לארץ , בן גוריון דרש את הנשק , ולאחר שהוא ובגין הסכימו על כך שאת רוב הנשק יקבל צה"ל וחלקו ילך בעבור האצ"ל הלוחמים בירושלים - הם הגיעו לארץ - ואז בן גוריון שינה את דעתו ודרש את כל הנשק
בגין סירב - וניסה לשכנע שחייב לתת לכוחות הנצורים בירושלים חלק מהנשק . לכך נוצר המצב שבו היה התנגשות בין האצ"ל ובן גוריון
כמדומני האלטלנה ניסתה לעגון פעם אחת , והצבא לא הרשה לה לפני שתסכים לתת את הנשק - באותו נסיון - בגין עלה על הספינה . לאחר מכן הספינה המשיכה לכיוון תל אביב ,אולי כדי למשוך זמן ולתת לצד הדיפלומטי להשיג הסכם
כשהאלטלנה הגיעה לחוף תל אביב
רבין וכמה לוחמים שלו הניעו תותח (שברבות הימים כינוהו "התותח הקדוש") לכיוון הספינה
לא ברור לי אם הם התחילו לירות מכיוון שבגין לא רצה להכנע - או אוטומאטית
ראוי לומר שעל הספינה גם היו ממש ניצולי שואה שבאו לעלות לארץ מאירופה - וחלק מהם נהרגו לצד אנשי אצ"ל
כמו כן - רוב הנשק הוטבע - למרות שסיבוב נוסף עם הערבים עמד בפתח והנשק הזה היה מאד נחוץ
יחיאל:
תודה על עזרתכם!
נץ וגאה בזה:
רבין, בר לב, דדו, ואברהם יפה הם בוגדים שהיו צריכים לעלות לגרדום ולא להגיע לאן שהגיעו, הם אינם שונים מאודי אדיב, מרקוס קלינברג, סא"ל ד"ר ישראל בר, אלחנן טננבוים, טלי פחימה, מרדכי וענונו, שבתאי קלמנוביץ', משה סנה, יעקב חזן, מאיר יערי וכו' וכו' וכו'.
בכל מדינה נורמלית, מסירת מידע מסווג ברמות הגבוהות ביותר תוך ניצול הגישה של אדם לחומרים הללו בתוקף תפקידו לידי מדינה זרה (קל וחומר בן בנו של קל וחומר כשמדובר במעצמה עויינת כגון בירה"מ) אזי דינו מוות! בעוון בגידה, הגם שזה נמסר דרך גורם שלישי ביודעין!
תזכרו את הזוג את'ל ויוליוס רוזנברג, תזכרו את אלג'ר היס, תזכרו את קים פילבי.
omri:
וואלה גם אני אוהד כהנא
יהודי בלב ובנשמה:
--- ציטוט של: עדן על מרץ 25, 2008, 21:42:25 ---קודם כל אני לומדת באולפנא שיש בה מורה שאוהבת את ערביי ארץ ישראל וחושבת שהם ערבים "טובים" אז אני מתווכחת איתה כל הזמן על זה שצריך לגרש אותם מהארץ.
יש לי טענה טובה בשביל המורה הזאת : מרוב שנאת היהודים ששלטו בארץ בזמן אלטלנה לאצ"ל ושאר היהודים שהיו גאים להיות יהודים, הם ( רבין ודוד בן גוריון) כל כך ששו לרצוח את אחיהם היהודים באצ"ל עד שאפילו לא היה אכפת להם שהנשק היה מאוד חשוב להם בגלל שבשנותיה הראשונות של מדינת ישראל בקושי היה לנו נשק, אבל הם העדיפולרצוח את אחיהםמאשר להשתמש בנשק( ועוד הסכימו להביא להם שמונים אחוז ואת העשרים אחוז ללוחמי האצ"ל בירושלים)
מקווה שזה יעזור.
ז"ל של כל לוחמי האצ"ל שנרצחו בספינת אלטלנה בדם קר.
--- סוף ציטוט ---
באיזה אולפנא את לומדת?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה