עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מבקש את עזרתכם בקשר למורה שמאלנית להיסטוריה
יחיאל:
קודם כל אני יתן לכם רקע ..המורה שלי להיסטוריה הכי כיף להסתלבט עלייה כי רוב הכיתה אצלי שונאים ערבים חלקם אפילו כהניסטים(כמוני =]), והיא שמאלנית
ותמיד שיש לי הזדמנות אני מעלה את הנושא הבעייתי בין ערבים ויהודים ואני אומר שצריך לגרש תערבים לזרוק אותם לים וכל מיני דברים כאלה
ולרוב אני משתיק אותה.
היום (25.3) היא התחילה נושא חדש על האצ"ל הלח"י וכל זה ואז היא הגיעה לנושא של "ההגנה" ואז היא התחילה לדבר על המנהיגים ואיך שהיא הזכירה
את זה ישר עלה לי הנושא של רבין, אז קמתי ואמרתי לה על הרצח של 19 לוחמי האצ"ל ניצולי השואה כי ידעתי שכמעט אף אחד לא יודע על זה
הרי גם לא מלמדים את זה הם עסוקים בלדבר כמה רבין גיבור...
בקיצור המורה התחילה להביא נימוקים שאין לי מושג מאיפה היא הביאה אותם והם לא היו מוכרים לי היא התחילה להגיד שאנשי האצ"ל הם אוזהרו קודם
והיה אסור להם כי הוקם צה"ל באותה תקופה ואז היא אמרה שזה כמו שאני ייקח נשק לא משנה לאיזה מטרה ויפעל..ושזה אסור, ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר,
בכל מקרה היא העמידה אותי במצב לא נעים שלא היה לי מה לענות לה(פעם ראשונה חח)
כמובן שאני לא מתכוון לשתוק על זה ואני בהזדמנות הראשונה מעלה תנושא שוב ואני צריך את עזרתם כדי להשפיל תמורה השמאלנית :) חחח
תודה מראש !!!
כ ה נ א = צ ד ק!!!!!!!!!!!!
עדן:
קודם כל אני לומדת באולפנא שיש בה מורה שאוהבת את ערביי ארץ ישראל וחושבת שהם ערבים "טובים" אז אני מתווכחת איתה כל הזמן על זה שצריך לגרש אותם מהארץ.
יש לי טענה טובה בשביל המורה הזאת : מרוב שנאת היהודים ששלטו בארץ בזמן אלטלנה לאצ"ל ושאר היהודים שהיו גאים להיות יהודים, הם ( רבין ודוד בן גוריון) כל כך ששו לרצוח את אחיהם היהודים באצ"ל עד שאפילו לא היה אכפת להם שהנשק היה מאוד חשוב להם בגלל שבשנותיה הראשונות של מדינת ישראל בקושי היה לנו נשק, אבל הם העדיפולרצוח את אחיהםמאשר להשתמש בנשק( ועוד הסכימו להביא להם שמונים אחוז ואת העשרים אחוז ללוחמי האצ"ל בירושלים)
מקווה שזה יעזור.
ז"ל של כל לוחמי האצ"ל שנרצחו בספינת אלטלנה בדם קר.
יחיאל:
ברוכה הבאה לפורום!!
בכיף אני ישתמש בזה גם כן תודה!
אני פשוט מזה נכנסתי לעצבים בגלל המורה הזאתי..איך שהיא דיברה זה בידיוק מאפיין את כל השמאלנים היפי נפש האלה!
אֵיתָן:
--- ציטוט של: יהודי ימני בנשמה על מרץ 25, 2008, 20:33:16 ---קודם כל אני יתן לכם רקע ..המורה שלי להיסטוריה הכי כיף להסתלבט עלייה כי רוב הכיתה אצלי שונאים ערבים חלקם אפילו כהניסטים(כמוני =]), והיא שמאלנית
ותמיד שיש לי הזדמנות אני מעלה את הנושא הבעייתי בין ערבים ויהודים ואני אומר שצריך לגרש תערבים לזרוק אותם לים וכל מיני דברים כאלה
ולרוב אני משתיק אותה.
היום (25.3) היא התחילה נושא חדש על האצ"ל הלח"י וכל זה ואז היא הגיעה לנושא של "ההגנה" ואז היא התחילה לדבר על המנהיגים ואיך שהיא הזכירה
את זה ישר עלה לי הנושא של רבין, אז קמתי ואמרתי לה על הרצח של 19 לוחמי האצ"ל ניצולי השואה כי ידעתי שכמעט אף אחד לא יודע על זה
הרי גם לא מלמדים את זה הם עסוקים בלדבר כמה רבין גיבור...
בקיצור המורה התחילה להביא נימוקים שאין לי מושג מאיפה היא הביאה אותם והם לא היו מוכרים לי היא התחילה להגיד שאנשי האצ"ל הם אוזהרו קודם
והיה אסור להם כי הוקם צה"ל באותה תקופה ואז היא אמרה שזה כמו שאני ייקח נשק לא משנה לאיזה מטרה ויפעל..ושזה אסור, ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר,
בכל מקרה היא העמידה אותי במצב לא נעים שלא היה לי מה לענות לה(פעם ראשונה חח)
כמובן שאני לא מתכוון לשתוק על זה ואני בהזדמנות הראשונה מעלה תנושא שוב ואני צריך את עזרתם כדי להשפיל תמורה השמאלנית :) חחח
תודה מראש !!!
כ ה נ א = צ ד ק!!!!!!!!!!!!
--- סוף ציטוט ---
יהודי בנשמה היה הסכם שהנשק ייתחלק בין ההגנה לאצ"ל.
וגם אחרי שההגנה התחילו בטבח אנשי האצ"ל הרימו דגל לבן וזה רק החריף את המצב.
הדגל הלבן לא עזר והמשיכו לטבוח באותם יהודים.
דוד בן דוריון נתן שם לתותח שפגע באלטלנה "התותח הקדוש" שיש להניח אותו בבית המקדש השלישי.
רעבין התגאה ברציחת 19 היהודים כשהוא היה שגריר ארה"ב,הוא אומר את זה לפני כולם.
יש לי ספר של מנחם בגין,אני אנסה למצוא ציטוטים בזה שהיה בין ההגנה לאצ"ל הסכם.
אבי 1:
באלטלנה זמם בן גוריון לרצוח את בגין באמצעות רבין.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה