עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מבקש את עזרתכם בקשר למורה שמאלנית להיסטוריה

<< < (3/4) > >>

עדן:
למה אתה שואל?

רק כך!1:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 26, 2008, 21:42:09 ---רבין, בר לב, דדו, ואברהם יפה הם בוגדים שהיו צריכים לעלות לגרדום ולא להגיע לאן שהגיעו, הם אינם שונים מאודי אדיב, מרקוס קלינברג, סא"ל ד"ר ישראל בר, אלחנן טננבוים, טלי פחימה, מרדכי וענונו, שבתאי קלמנוביץ', משה סנה, יעקב חזן, מאיר יערי וכו' וכו' וכו'.
בכל מדינה נורמלית, מסירת מידע מסווג ברמות הגבוהות ביותר תוך ניצול הגישה של אדם  לחומרים הללו בתוקף תפקידו לידי מדינה זרה (קל וחומר בן בנו של קל וחומר כשמדובר במעצמה עויינת כגון בירה"מ) אזי דינו מוות! בעוון בגידה, הגם שזה נמסר דרך גורם שלישי ביודעין!
תזכרו את הזוג את'ל ויוליוס רוזנברג, תזכרו את אלג'ר היס, תזכרו את קים פילבי.

--- סוף ציטוט ---

לגבי אברהם יפה, לי אישית אין בעיה נגדו להפך אני רואה אותו כאחד המפקדים היותר נורמליים שהיו לצה"ל ובזכותו ובזכות האלוף טל(אם איני טועה) שיחררנו את חבל סיני מידי הכובש הזר.
וכל השאר מאוד נכון - הם באמת היו בוגדים, אבל לא כולם לגרדום.

PhobetorXVII:
ח המצב אצלך זה בידיוק כמו אצלי בבצפר גם אצלי המורה להיסטוריה שמאלנית וכול הכיתה מסתלבטת עליה ופעם אחת איזה ילד אמר מוות לערבים והבת זונה הוציאה אותו מהכיתה

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: רק כך! על אפריל 16, 2008, 11:25:30 ---לגבי אברהם יפה, לי אישית אין בעיה נגדו להפך אני רואה אותו כאחד המפקדים היותר נורמליים שהיו לצה"ל ובזכותו ובזכות האלוף טל(אם איני טועה) שיחררנו את חבל סיני מידי הכובש הזר.
וכל השאר מאוד נכון - הם באמת היו בוגדים, אבל לא כולם לגרדום.

--- סוף ציטוט ---
מי שמבכר את אמא רוסיה על פני ישראל ומוכן לשם כך (אידאולוגית) למכור את נשמתו לקומסומול, ומעבר לכך להעביר מידע צבאי רגיש לידיים עוינות, מגע עם סוכן זר דרך גורם שלישי ביודעין, דינו מוות בעוון בגידה וריגול, גם אברהם יפה ולא אכפת איזה דברים עשה או לא עשה כמפקד.
כולם לגרדום או אל הקיר.

רק כך!1:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 17, 2008, 01:15:08 ---מי שמבכר את אמא רוסיה על פני ישראל ומוכן לשם כך (אידאולוגית) למכור את נשמתו לקומסומול, ומעבר לכך להעביר מידע צבאי רגיש לידיים עוינות, מגע עם סוכן זר דרך גורם שלישי ביודעין, דינו מוות בעוון בגידה וריגול, גם אברהם יפה ולא אכפת איזה דברים עשה או לא עשה כמפקד.
כולם לגרדום או אל הקיר.

--- סוף ציטוט ---
נץ, לא ידעתי שאברהם יפה עשה זאת - טוטאלית השתנתה עמדתי לגביו, אני מתעב את הקומוניזם הארור, למשפחה שלי יש חשבון פתח ופצע פתוח עם החארות הקומוניסטיות.
ד"א הקומוסמול היה כמו הצופים של בריה"מ, אלא הוא היה רק לנוער, אז אם הוא כבר מכר את נשמתו אז הוא מכר אותה למפלגה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה