כתב נושא: נשיא איראן: להחליש את המשטר הציוני הדועך  (נקרא 6839 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
בתום פגישה עם שר החוץ הסורי, אמר אחמדי-נג'אד כי ארה"ב וישראל מנסות ללבות שנאה בין העדות המוסלמיות השונות במזרח התיכון, כדי שיוכלו לבזוז את עושרו של האזור, וקרא למדינות המוסלמיות להתאחד כדי לחזק את תנועת ההתנגדות לישראל. במקביל, מתח הפרלמנט האיראני ביקורת: אין לנו אסטרטגיה סדורה בנושאי חוץ.

נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נג'אד, האשים היום (ג') את ארצות הברית ואת ישראל בליבוי המתיחות בין שיעים לסונים במזרח התיכון כדי להבטיח את שליטתן באזור - וקרא למדינות המוסלמיות להתאחד כדי להחליש את המשטר בישראל.

בתום פגישה שערך אחמדי-נג'אד בטהרן עם שר החוץ הסורי, ווליד אל-מועלם, פירסמה לשכתו הודעה לפיה אמר נשיא איראן לאורחו: "זוהי מזימה של ארצות הברית ושל הציונים ליצור מחלוקות בין המוסלמים, בעיקר בין השיעים והסונים, על מנת לבזוז את עושרו של האזור".

נשיא איראן התייחס לניצחון חיזבאללה בלבנון והוסיף: "על מדינות האזור לתמוך בהתנגדות האיסלאמית של העם בלבנון ולסייע לה. זאת, כדי לנסות ליצור אחדות בין הפלגים השונים בפלסטין, ולהחליש במהירות האפשרית את המשטר הציוני הדועך". לדברי אחמדי-נג'אד, בלא תמיכה שכזו, "יגדל הלחץ של ארה"ב ושל המשטר הציוני על המוסלמים פי כמה וכמה".

"הסגנון של הנשיא אינו מועיל"

בתוך כך, הוזמן היום שר החוץ האיראני מנושהר מותקי לדבר בפני הפרלמנט האיראני (המג'לס), כדי לדון בין היתר בעמדותיו של נשיא איראן בנושאי מדיניות חוץ וביטחון לאומי. סוכנות הידיעות אירנ"א דיווחה, כי בדיון נמתחה ביקורת חריפה על מדיניות החוץ של איראן, ובעיקר על התנהלותו של הנשיא אחמדי-נג'אד.

חבר ועדת החוץ והביטחון של המג'לס, אכבר אעלמי, אמר לשר החוץ: "אם הממשלה הכינה תוכנית כוללת בנושא הביטחון הלאומי ואסטרטגיה של מדיניות חוץ מדוע המג'לס לא עודכן בפרטיה? אני סבור שאין לנו אסטרטגיה סדורה במדיניות החוץ וקשרנו את עמדותיו האישיות של הנשיא עם עמדות המשטר, בעוד שכאשר מקבלים החלטות אסור להרשות זאת בנושאי מדיניות החוץ הקשורים בטבורם לביטחון הלאומי של המדינה".

אעלמי המשיך בביקורת ואמר: "אני חושב שהסגנון של הנשיא לא תורם לאינטרסים הלאומיים שלנו ואינו תואם בשום אופן את שאיפות המשטר". דברי הביקורת הללו עוררו קריאות התנגדות של שאר חברי הפרלמנט שהשתתפו בישיבה אולם אעלמי הוסיף: "מה הטעם להעלות את נושא השואה, אירוע שאירע לפני 60 שנה. האם כינוס השואה הניב תוצאה כלשהי?".

בדברי התשובה שלו, הזהיר מותקי כי "המזרח התיכון עומד להיכנס למצב מסוכן ומצב מלחמתי". לדבריו, "המזרח התיכון נמצא בתהליך מסוכן שבו הוא נכנס למצב של 'מלחמה מתמדת'". מותקי ציין כי מצב זה הוא "אינטרס של חלק מהמעצמות, שפועלות במישור הדיפלומטי והחברתי כדי לדאוג לאינטרסים הבלתי לגיטימיים שלהן, ומדברות על פריצת מלחמות דת במזרח התיכון - כמו מלחמת 30 השנים באירופה".

לטענתו, "בנוסף לשפיכות הדמים, בטווח הארוך, תהיה התוצאה הסופית מלחמה פנימית בין מדינות האזור - ואיראן נוקטת מדיניות שמנסה לתת מענה הולם לקשיים האלה".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בעניין: נשיא איראן: להחליש את המשטר הציוני הדועך
« להגיב #1 ב- : ינואר 23, 2007, 22:44:04 »
צר לי לומר זאת,אולם נראה לי שאין לו צורך לפתח נשק גרעיני.
הערב רב כבר עושה את העבודה בשבילו...
כפי שהמצב מתנהל כרגע ואם המצב ימשיך להתנהל כך,ולא ישתנה ב 180 מעלות,אני לא נותן למדינה שלנו יותר מחמש שנים עד שאויבנו יממשו את חזונם.
שמאלמרט,פרץ-שרץ,ציפורה,פרס,רמון...ובראשם הנשיא האנס בני סלע,אה סליחה משה קצב...איזה צוות אללה יוסטור...!!! :P

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #2 ב- : ינואר 23, 2007, 22:48:25 »
צר לי לומר זאת,אולם נראה לי שאין לו צורך לפתח נשק גרעיני.
הערב רב כבר עושה את העבודה בשבילו...
כפי שהמצב מתנהל כרגע ואם המצב ימשיך להתנהל כך,ולא ישתנה ב 180 מעלות,אני לא נותן למדינה שלנו יותר מחמש שנים עד שאויבנו יממשו את חזונם.
שמאלמרט,פרץ-שרץ,ציפורה,פרס,רמון...ובראשם הנשיא האנס בני סלע,אה סליחה משה קצב...איזה צוות אללה יוסטור...!!! :P
אכן ימים קשים אני רק חושב על המתקפת פתע יותר נכון המלחמה שתהיה בפתע ממדינות ערב אם מכמה עשרות מחבלים מחיזבאללה ימ"ש הובסנו מה על ידי מליונים חמושים ומיומנים...
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 23, 2007, 23:01:27 »
דע לך שתמיד,אבל תמיד היינו כבשה בודדה בין 70 זאבים,ומה שהבדיל אותנו ושמר עלינו היתה התורה הקדושה והאמונה בקב'ה.
אולם נראה שלאחרונה הגדשנו את הסאה בעיני ריבונו של עולם...
מדינה שנגועה בשחיתות,פריצות וניאוף,גזל,עושק ושמשופעת באנשי ממון רודפי בצע ושלמונים אשר דואגים בעיקר לאנשי שלומם תוך דריסת האוכלוסיה החלשה,אינה ראויה לאשראי נוסף מהקב'ה.
אנחנו נדחקים כעת לפינה והאיתות האחרון שה' אותת לנו היה במלחמה הכושלת האחרונה בלבנון ושבה הראה לנו ש"כוחי ועוצם ידי" כבר לא תופס יותר...
נראה ש"הצ'נסים" לחזור למוטב הולכים ונגמרים לנו...נראה שאנחנו ממש קרובים לשעת השין. :'(

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #4 ב- : ינואר 23, 2007, 23:13:45 »
דע לך שתמיד,אבל תמיד היינו כבשה בודדה בין 70 זאבים,ומה שהבדיל אותנו ושמר עלינו היתה התורה הקדושה והאמונה בקב'ה.
אולם נראה שלאחרונה הגדשנו את הסאה בעיני ריבונו של עולם...
מדינה שנגועה בשחיתות,פריצות וניאוף,גזל,עושק ושמשופעת באנשי ממון רודפי בצע ושלמונים אשר דואגים בעיקר לאנשי שלומם תוך דריסת האוכלוסיה החלשה,אינה ראויה לאשראי נוסף מהקב'ה.
אנחנו נדחקים כעת לפינה והאיתות האחרון שה' אותת לנו היה במלחמה הכושלת האחרונה בלבנון ושבה הראה לנו ש"כוחי ועוצם ידי" כבר לא תופס יותר...
נראה ש"הצ'נסים" לחזור למוטב הולכים ונגמרים לנו...נראה שאנחנו ממש קרובים לשעת השין. :'(
הבעיה שמי שבשלטון הולך כנגד התורה והתבוסה שהייתה לנו בלבנון זה אות ראשונה...
יגאל=גואל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #5 ב- : ינואר 23, 2007, 23:57:52 »
אחמידנג'אד: ארה''ב לא מסוגלת לגרום לאיראן נזק משמעותינשיא איראן, מחמוד אחמדינג'אד, אמר כי ארצות הברית לא מסוגלת לגרום לנזק משמעותי לאיראן. "הרטוריקה האמריקנית נגד איראן לא התגברה, מלבד נגד תוכנית הגרעין של איראן שהובילה את מועצת הביטחון להטיל סנקציות כלכליות על איראן", אמר בראיון לטלוויזיה האיראנית. "לעומת זאת, ב-2003 הם איימו לתקוף את איראן".
יגאל=גואל

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
נשיא איראן: להחליש את המשטר הציוני הדועך
« להגיב #6 ב- : ינואר 24, 2007, 03:08:32 »
ציטוט
אמר אחמדי-נג'אד כי ארה"ב וישראל מנסות ללבות שנאה בין העדות המוסלמיות השונות במזרח התיכון

הלוואי שזה היה נכון.  בוש האידיוט, במקום להסית מוסלמים להרוג מוסלמים אחרים מנסה להביא להם דמוקרטיה...
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #7 ב- : ינואר 24, 2007, 06:58:34 »
ציטוט
אמר אחמדי-נג'אד כי ארה"ב וישראל מנסות ללבות שנאה בין העדות המוסלמיות השונות במזרח התיכון

הלוואי שזה היה נכון.  בוש האידיוט, במקום להסית מוסלמים להרוג מוסלמים אחרים מנסה להביא להם דמוקרטיה...
עד שתבוא הדמוקרטיה בינתיים הוא סידר מלמחת אחים...
יגאל=גואל

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 24, 2007, 13:12:49 »
ציטוט

עד שתבוא הדמוקרטיה בינתיים הוא סידר מלמחת אחים...
אל תחמיא לאידיוט יותר מדי, הרי ברור שזה לא היה מתוכנן ושהמי"ן הסהרורי הזה באמת התכוון להביא את "אור הדמוקרטיה" למזה"ת.  רבותי, ההיסטוריה חוזרת.  ארה"ב היא גרסה מודרנית של האימפריה הרומית, אותה תרבות נפסדת ומושחתת שמתיימרת להיות עליונה ולהצליח במשימה בה עם ישראל נכשל כביכול---להיות גוי קדוש---ומנסה בכח להפיץ עצמה בכל רחבי העולם.  בדיוק כמו שרומי הופלה ע"י ברברים, כך גם ארה"ב תופל ותושפל ע"י פראי האדם הישמעאלים, אין לי אפילו ספק בכך.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : ינואר 25, 2007, 22:25:18 »
חבר'ה, על איזה "ציונות" מדובר??? הציונות מתה, פגר גמור, התפחלצה לחלוטין ודברי ההספד עליה היו: "הר הבית בידינו" (להזכירכם, מילותיו בנות האל-מוות של מוטה גור בכותל 1967).
מה שיש כאן מאז מלחמת ששת הימים זה לא משטר ציוני, ולבטח לא משטר יהודי, אלא סתם משטר בובות/בננות אמריקנו-אירופי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #10 ב- : ינואר 25, 2007, 23:32:07 »
חבר'ה, על איזה "ציונות" מדובר??? הציונות מתה, פגר גמור, התפחלצה לחלוטין ודברי ההספד עליה היו: "הר הבית בידינו" (להזכירכם, מילותיו בנות האל-מוות של מוטה גור בכותל 1967).
מה שיש כאן מאז מלחמת ששת הימים זה לא משטר ציוני, ולבטח לא משטר יהודי, אלא סתם משטר בובות/בננות אמריקנו-אירופי.
עד שאנחנו נהיה בשלטון.
יגאל=גואל

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 28, 2007, 05:22:48 »
זה מזכיר לי הצהרה ריקה דומה, Mission Accomplished...  ::)
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : ינואר 31, 2007, 16:26:46 »
אני מזכיר גם את הצהרתו של תא"ל גל הירש (שכבר הספיק לפרוש מצה"ל ולחזור בו) "כבשנו את בינת ג'ביל".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #13 ב- : ינואר 31, 2007, 17:51:06 »
אני מזכיר גם את הצהרתו של תא"ל גל הירש (שכבר הספיק לפרוש מצה"ל ולחזור בו) "כבשנו את בינת ג'ביל".
דרך אגב אני לא יודע אם אותם יודעים שני לוחמים שלנו ז"ל הי"ד נרצחו רק בגלל שהמפקד שלהם אמר להם לתלות דגל על אחד מהבתים שהם חשופים לאש אויב.
יגאל=גואל