יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
חוסיין אובאמה טוב ליהודים? בן ציון גופשטיין
אבי 1:
אלקשי אתה אדם חכם ובקיא במקורות ותענה לי אם החרדים אינם יהודים?אם המתנחלים אינם יהודים?האם תלמידי מרכז הרב הם יהודים או ממלכתים?
רבע מליון מתנחלים הם יהודים או לא?אליקים העצני יהודי?אריה אלדד יהודי?
המפד"ל יהודים?אורלב יהודי?אפי איתם יהודי?
האם רק הכהניסטים הם יהודים בגישתם כוונתי לפי ההלכה?
האם הרב עובדיה יוסף הוא יהודי בגישתו?
האם עוזי לנדאו הוא יהודי?
בזמנו המחתרת היהודית בעירק ביימה פיגועים בכדי לזרז את עליית יהדות עירק.
לשיטתכם על מחתרת יהודית להרוג יהודים בארה"ב בכדי לגרום לעלייתם לארץ!וזאת עבירה על מצוות התורה!
האם אני יהודי,אני בן לאמא יהודיה וגר בארץ ישראל.
האם הרבי מלובביץ' היה יהודי בגישתו כי הוא סירב לעלות לארץ וגר בניו יורק?
ומי שם מישהו מהפורום לקבוע מיהו יהודי ומיהו ערב רב?
האם האדמ"ור מבוסטון הוא יהודי?
האם בני בגין הוא יהודי?האם מיכאל קליינר הוא יהודי?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: האנטר על מרץ 22, 2008, 23:13:46 ---לא היה שלטון ימני בישראל.מי היה ימני?בגין שנסוג מסיני?שמיר שהלך לועידת מדריד?ביבי שהלך לואי?
לנין כתב שבשביל שיהיה טוב צריך שיהיה יותר גרוע וזאת גישה לניניסטית.
היהודים בארה"ב שמאלנים ואובאמה לא מסכן אותם,להפך יועציו שמאלנים ומרבית היהודים בוחרים במפלגה הדמוקרטית.
בארה"ב קובעים מה שממשלת ישראל תעשה ולא היה לנו נשיא ממש עוין שיכפה על ישראל נסיגות.
אובאמה מסוגל לנקוט סנקציות כלכליות במקום נגד אירן נגד ישראל.
העובדה שמישהו דתי איננה אומרת שעליו להבנות מאמונה בלבד ולא מהשתדלות,זוהי גישה חרדית של לימוד תורה ותפילות מבלי למשל לישב את ארץ ישראל או לגרש ערבים או להרוג אותם.
ציטטת אותי ואחר כך לקחת את דברי והסקת מהם מסקנות מרחיקות לכת.
למשל אובאמה כמוסלמי יעזור לכור גרעיני אירני גם אפילו משיקול כספי אמריקני.
אולמרט,בוש,בראון,סרקוזי,פוטין הסכימו על סנקציות כלכליות נגד אירן שזאת לא עזרה.
מק'יין הבטיח להפציץ את הכור והוא אדם אמין,למשל כשהיה שבוי בוייטנאם יכל להשתחרר כי הציעו לו שחרור מוקדם כי אביו היה אדמירל אבל מק'יין סירב להשתחרר עד שישתחררו כל השבוים ובינתים סבל עינויים.
מבחינה מעשית כלכלת ישראל תלוייה בסחר,יבוא ויצוא ואנו לא ארה"ב שיכולה לספק את מרבית צרכי המדינה לבד.
אם אתה רוצה להרגיז את הגויים תזרוק פצצה אטומית על טהרן,תפוצץ את סכר אסוואן.תפתח במלחמה מול ירדן,סוריה,מצרים,אירן ביחד.
מעניין שצה"ל לא טוב,בג"ץ לא טוב,המשטרה לא טובה,הממשלה לא טובה,מק'יין לא טוב ומי טוב ליהודים?אובאמה!
מה שמרגיז בפורום הזה שיצא שנלחמנו במרזל,בן גביר,פייגלין,בני אילון,אפי איתם,נתניהו ורבנו אחד עם השני,חשדנו אחד בשני,קראו כאן ליהודים נאצים,בוגדים,משתפי פעולה,ערב רב ומי בסדר בכל הסיפור?אובאמה המוסלמי טוב ליהודים.
באנגלית יש ביטוי שאומר קומן סנס כלומר הגיון בריא.
המסקנה של חיים בן פסח נכונה ובגללה חזרתי לפורום:יהודים נגד אובאמה.אובאמה רע ליהודים.
שליט מוסלמי רע ליהודים במרוקו,במצרים,בסוריה,באירן,בירדן וגם בארה"ב.
הפורום באנגלית מגוייס כולו ללחימה באובאמה!
אם מוסלמי בשם חוסיין טוב ליהודים כנשיא ארה"ב בשביל מה אנו כאן?!
הרי בגדול אנו מסכימים.אין לי ויכוח עם נועם פדרמן,גיל אברהם,איתן,אהרון,רן הכהניסט במרבית הנושאים.
ויכולתי להמשיך בתמיכה שקטה מבחוץ כלומר קריאת הפורום,הפצת הסרטונים כי לא רציתי במלחמות היהודים בימין האמיתי ולא התחשק לי להפיץ סרטונים נגד מרזל או נגד איתם או נגד פייגלין.
זה לא שאפי איתם הוא כוס התה שלי אבל הוא טוב מאחמד טיבי.
על הימין האמיתי להלחם בעד גירוש ערבים ולהלחם בשמאל ולא להלחם במתנחלים כמו פייגלין או חנן פורת או אליקים העצני אפילו אם יש חילוקי דעות.
לכן לא יכולתי לנהל ולכן מספר הכותבים מצטמצם כי אמרו לי תומכי אלדד למשל שאינם מרגישים כאן בנוח קל וחומר שמאלנים.
אור לי עזבה גם כי תקפו את פייגלין ועוד רבים וטובים נאמר תומכי ש"ס.
לכן הפצת הפורום היא קטנה והכתיבה בו קטנה אבל הוא מעניין ורבים מאד קוראים אותו וחוששים לכתוב בו לא מאימת השב"כ אלא מאימת גולשים מסוימים שתקפו אותם והבריחו אותם למשל גל ים.
--- סוף ציטוט ---
לגבי הויכוח לנושא המאמר סטינו מהנושא כי זה הגיע לנושאים אחרים שלא קשורים אליו ולכן אני לא מגיב,מצטער.
האנטר לגיטמי שיהיו דעות שונות אבל לעזוב בגלל שתקפו מועמד פוליטי כזה או אחר לא לענין בכלל.
אם חשבתי שפייגלין טעה אז צריך לעזוב? או שעם ש"ס טועה אז צריך לעזוב?,לגבי קללות גם אני נגד זה אבל חילוקי דעות מה נכון ומה לא אני לא רואה בזה שום דבר רע בגלל זה אנחנו פה.
ואני מסכים איתך לגבי זה שתמיד מדברים פה על הדברים כמו התבכיינות על התקשורת ועל פוליטקאים כאלו ואחרים במקום להשקיע את הזמן בדברים יותר חושבים כמו הפצת הפורום ופעילות כזאת או אחרת שתתרום לרעיון היהודי אבל סטינו קצת מהנושא וזה לא קשור לאשכול לכן אין טעם לדבר על זה באשכול הזה,תפתח אשכול ונדון בנושא הזה.
האלקשי:
--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 22, 2008, 23:06:41 ---כן.
--- סוף ציטוט ---
ישר כח! :V:
--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 22, 2008, 23:06:41 ---אני מסכים עם הדעה שאם נתנהג כמו יהודים גם הגוים יכבדו אותנו-כי אם נתהג כמו יהודים לא נצטרך את הגוים בכלל כדבר תלותי כמו עכשיו.
אבל לפי הידע שלי והידע שלי מועט לעומתך בתורה שכל עוד אנחנו נהיה תלויים בגוים אנחנו רק נסבול,אי אפשר לרקד על 2 חתונות.
אם ההתנתקות מהגוים לא תבוא מאיתנו זה לא יבוא בעל כרחנו? שזה למעשה גאולה ב"עתה" שהיא תבוא בייסורים.
--- סוף ציטוט ---
התלות בגויים אין מקורה בגויים אלא בתודעה שלנו.
יש שתי שיטות לשנות את התודעה: האחת היא תשובה מאהבה, שהיא גאולה אחישנה והיא באה מתוך חקר האמת ואהבת הטוב
והשניה היא תשובה מיראה, שהיא גאולה בעיתה, מפני מלך שגזרותיו קשות כהמן ומקורה מתוך פחד וקטנות מוחין. במשך
ההיסטוריה האפשרות השניה היתה דומיננטית, הגויים שמשו כמקל המאיים על עם ישראל שיחזור לאלוקיו בבחינת "אשור שבט אפי",
אבל להכניס בפועל את עם ישראל לסכנה פיסית על מנת להצילו מסכנת התלות בגויים לא צריכה להיות שיטת העבודה שלנו,
אנחנו לעולם צריכים לחתור לשיטה הראשונה, שיטת הלכתחילה, שיטת האמת.
האלקשי:
--- ציטוט של: האנטר על מרץ 22, 2008, 23:24:12 ---אלקשי אתה אדם חכם ובקיא במקורות ותענה לי אם החרדים אינם יהודים?אם המתנחלים אינם יהודים?האם תלמידי מרכז הרב הם יהודים או ממלכתים?
--- סוף ציטוט ---
.Whatever
אֵיתָן:
--- ציטוט של: האלקשי על מרץ 22, 2008, 23:43:20 ---ישר כח! :V:
התלות בגויים אין מקורה בגויים אלא בתודעה שלנו.
יש שתי שיטות לשנות את התודעה: האחת היא תשובה מאהבה, שהיא גאולה אחישנה והיא באה מתוך חקר האמת ואהבת הטוב
והשניה היא תשובה מיראה, שהיא גאולה בעיתה, מפני מלך שגזרותיו קשות כהמן ומקורה מתוך פחד וקטנות מוחין. במשך
ההיסטוריה האפשרות השניה היתה דומיננטית, הגויים שמשו כמקל המאיים על עם ישראל שיחזור לאלוקיו בבחינת "אשור שבט אפי",
אבל להכניס בפועל את עם ישראל לסכנה פיסית על מנת להצילו מסכנת התלות בגויים לא צריכה להיות שיטת העבודה שלנו,
אנחנו לעולם צריכים לחתור לשיטה הראשונה, שיטת הלכתחילה, שיטת האמת.
--- סוף ציטוט ---
את זה הבנתי שזה קשור לתודעה ולאמונה אצלנו ולא בתלות בגוים אלא פגם אמונה שיש אצלנו כרגע בעם.
אבל השאלה שלי היא אם לא ננסה להתנתק מהם זה לא יזיק ונקבל את זה בייסורים כלשהם וזה יבוא בסופו של דבר מבלי שנרצה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה