יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

חוסיין אובאמה טוב ליהודים? בן ציון גופשטיין

<< < (2/5) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
  ^רגע, אני הבנתי את המאמר אחרת, אם יורשה לי. אין כאן הוראה מפורשת לקום ולקלקל בכוונה את יחסינו עם הגויים בלי שום סיבה מוצדקת. המאמר רוצה להדגיש שכשיש סיבה ואנו בכל-זאת מתרפסים לפניהם,- זאת כבר קטנות-אמונה, חילול ה' וצביעות. ועם המסר הזה אני מסכים.

אֵיתָן:

--- ציטוט ---נניח שאובאמה נבחר לנשיאות.ראשית השמאל כאן רוצה שילחצו עליו והמשמעות תהיה חזרה לגבולות אושוויץ ופינוי התנחלויות.אובאמה יכול להפסיק את הסיוע הצבאי לישראל בבת אחת וזאת בעיה קשה כי אין לנו לטווח קצר אלטרנטיבה.
--- סוף ציטוט ---
כך נבין שכל שליט אמריקאי הוא לא דואג לעם ישראל ולא לארץ ישראל אלא הם פועלים על פי אינטרסים אישיים גם הרפובליקנים כמה שהם נראים אוהבי ישראל לפי דעתי זה פשוט בגלל ש"במקרה" הדעות הבריאות שלנו הם כמו שלהם,כי הם מבינים טוב מאוד מה קורה.
בעבר רשמתי את זה אולי זה יישמע "קיצוני" ו"הזוי" אני בעד חרם על המדינה הישראלית מצד הגוים ושישראל תוחרם בפני כל העולם כי רק כך נבין שלבד אנחנו נשרוד ולא ע"י בני ברית
וגם בתורה עצמה "הוזהרנו" שרק לבד אנחנו ננצח.

--- ציטוט ---מאיפה תביא אף 16 או חלפים?בינתיים אין לביא.
אני לא יכול לשמוח אם מוסלמי רוצח יהודי בצרפת או בארה"ב אפילו אם זה מעודד עליה כי גם כאן רוצחים יהודים.
מדינה זקוקה לידידים ויחסי סחר:יבוא יצוא.
--- סוף ציטוט ---
האנטר אני לא רוצה להיראות כאחד שמתנשא או משהו שלא תבין שאני רושם שכאילו אני מבין דברים שאתה לא מבין,רק רציתי להבהיר את זה.
אני בתור יהודי לא אמור לסמוך על גוים גם אם הם נראים כאהובים שלנו כי אם אני תלוי בעם אחר אני מנפץ את כל הדבר שנקרא אמונה ובז לתורה עצמה.
ארה"ב היא בדרך לנפילה וכל העולם המערבי אז לחשוב מאיפה יגיע הנשק זה לא כל כך מדאיג אותי כי הם בעצמם בבעיות.
עם ישראל לא זקוק לידידים ראינו למשך כך ההיסטוריה מי היו הידידים שלנו,אם נהיה כנים ידידות בין מדינות מבוססת רק על אינטרסים וכשאינטרסים לא יעבדו יותר אז במילא אנחנו נהיה לבד,עדיף עכשיו מאשר אחר-כך.
לגבי נשק ברגע שצה"ל יירצה גם בלי טכנולוגיה מודרנית הוא יכול לרמוס ערבים כל עוד הוא ייפעל על פי שיקולים יהודים ולא שיקולים זרים למינהם.
מלחמת לבנון ה-2 היא הוכחה טובה וזה לא משנה למה הפסדנו היה לנו ייתרון בטכנולוגיה והכל ופשוט הפסדנו.

--- ציטוט ---הבעיה היא שילוב של ראש ממשלה שמאלני ונשיא ארה"ב שמאלני שתגרום להשתלטות מוחלטת של השמאל,למשל ירצחו יהודים ואנו לא נגיב בכלל כי אובאמה לא ירשה.
מק'יין הבטיח להפציץ את הכור האירני שזאת סכנה קיומית.
--- סוף ציטוט ---
היו גם בארץ שלטון ימני וראינו את התוצאות שלו.
זה שאובאמה לא מרשה זאת לא בעיה,הבעיה היא אנחנו שאנחנו כל הזמן מפחדים מחרם ומה יגידו אומות העולם.
גם הימניים והשמלאנים בארץ מפחדים ממה שיגידו וגם אם יהיה שלטון ימני בארץ ושלטון ימני בארה"ב עדיין ישראל לא תפעל משיקולים שלה ועדיין יהיה לשלטון פחד מאומות העולם.
גם בשואה נרצחו 6 מיליון יהודים,אז הוא אמר,מישהו הוא הבטיח שהוא יקיים את זה?
גם שמעון פרס חושב שזאת סכנה קיומית.

--- ציטוט ---מדוע הקים חיים בן פסח את התנועה יהודים נגד אובאמה אם אובאמה טוב ליהודים?
--- סוף ציטוט ---
האמת אני לא ממש יודע למה הוא הקים אבל אני בטוח שזה בא ממקום שיכול להציל את ארץ ישראל ואת עם ישראל.
ברגע שאובאמה ייבחר יהדות ארה"ב בסכנה גדולה אבל לגבי ארץ ישראל גם אם יהיה מועמד ריפובלקני אנחנו נתאבד כי התפסיה הגלותית עדיין נמצאת בראש היהודי,במקום לחסל את הגלותיות אנחנו יותר מביאים גלות בזה שאנחנו תולים את עצמנו בבשר ודם.

--- ציטוט ---להזכירך אתה מנהל בפורום של חיים בן פסח ומפיץ סרטונים של חיים בן פסח נגד אובאמה!
--- סוף ציטוט ---
האנטר אני מכבד את חיים ואני מסכים עם חיים כמעט עם 95 אחוז ממה שהוא אומר אבל זה לא אומר שלא יכולות לי להיות דעות משלי.
כמו שאתה לא מסכים עם דברים אחרים שאומרים פה.

--- ציטוט ---אם אובאמה יעזור לאירן עם הכור הגרעיני זה סופה של מדינת ישראל ולכן גופשטיין הוא אדיוט שהולך הפוך על הפוך.
--- סוף ציטוט ---
אולמרט לא עוזר לכור הגרעיני של איראן?
ש"ס לא עוזרת לכור הגרעיני של איראן?   ביבי לא  עוזר?
אולי הם לא עוזרים אבל בעקיפין זה מה שיוצא שהם עוזרים לאיראן להתחמש בזה שהם לא עושים כלום אבל שוב אין מה לצפות מפוליטקאים.

--- ציטוט ---לפי ההגיון הזה צריך לעזור לנסראללה לפוצץ את שגרירות ישראל בארגנטינה כי זה יעזור לעליה.
--- סוף ציטוט ---
זה לא ההיגיון על פי מה שאני הבנתי.
כותב המאמר לא מעודד לרצח יהודים ח"ו  כי זה יביא תועלת אלא שאם לא נתעורר יהיה רצח של יהודים ומאותו רצח יהודים יתחילו להתעורר עדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר.
זה כמו לומר שהסכם אוסלו היה צעד כלשהו שגרם להתעוררות בעם,אתה בעצמך היית בהפגנות בהסכמי אוסלו והזהרת יהודים שאם ייתבצע ההסכם יהודים יירצחו וזה באמת מה שקרה וע"י יהודים שנהרגו יהודים אחרים התחילו להתעורר.

--- ציטוט ---למה הגנה הליגה להגנה יהודית על יהודים בארה"ב מול פורעים מוסלמים כושים אנטישמים?
--- סוף ציטוט ---
כי יהודים סבלו מאנטישמיות וכותב המאמר לא חושב שצריך להפקיר את את היהודים בתפוצות.

--- ציטוט ---הרי הרב כהנא זצ"ל יכל לומר ליהודים עלו לישראל ולא להגן עליהם בכלל ואז לא צריך ליגה להגנה יהודית אלא נסתפק בסוכנות היהודית
--- סוף ציטוט ---
כותב המאמר הוא בדיוק עם אותה דרך של הרב כהנא הי"ד.
הרב כהנא הי"ד תמך בזה שישראל תהיה מבודדת מהעולם כי זאת דרכה של התורה.
ואם תרצה הוכחות שהרב תמך בזה אני מוכל להביא מאמרים שלו מהספרים.

האלקשי:
הקלדת את זה בעצמך, איתן?

לגבי התוכן אני מסכים עם האנטר, התסריט בו התנתקות מהגויים, חזרה ליהדות והגאולה נגרמות
על ידי עליית מלך קשה כהמן זה תסריט של גאולה בעיתה בה יש לנו אפשרויות מועטות בלבד להשפיע.
בתסריט של גאולה אחישנה, ההתנתקות מהגויים צריכה לבוא מרצונינו ולא בגלל גזרות חיצוניות, ולכן אין
שום סיבה לייחל לכך שכל העולם יתגבר בשנאת היהודים.

במקום זאת צריך למקד את העבודה שלנו בחיזוק הייחוד היהודי ואז ממילא יהיה פחות אכפת לנו ממה
שיאמרו הגויים, ואני דווקא סבור שכשיהודים יתנהגו כמו יהודים ויחדלו להתרפס - גם הגויים יכבדו אותנו.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: האלקשי על מרץ 22, 2008, 22:58:47 ---הקלדת את זה בעצמך, איתן?

לגבי התוכן אני מסכים עם האנטר, התסריט בו התנתקות מהגויים, חזרה ליהדות והגאולה נגרמות
על ידי עליית מלך קשה כהמן זה תסריט של גאולה בעיתה בה יש לנו אפשרויות מועטות בלבד להשפיע.
בתסריט של גאולה אחישנה, ההתנתקות מהגויים צריכה לבוא מרצונינו ולא בגלל גזרות חיצוניות, ולכן אין
שום סיבה לייחל לכך שכל העולם יתגבר בשנאת היהודים.

במקום זאת צריך למקד את העבודה שלנו בחיזוק הייחוד היהודי ואז ממילא יהיה פחות אכפת לנו ממה
שיאמרו הגויים, ואני דווקא סבור שכשיהודים יתנהגו כמו יהודים ויחדלו להתרפס - גם הגויים יכבדו אותנו.

--- סוף ציטוט ---
כן.
אני מסכים עם הדעה שאם נתנהג כמו יהודים גם הגוים יכבדו אותנו כי זה לא יעניין אותנו הכבוד שלהם כי נוכל להתקיים לבד מבלי התלות בגוים.
אבל לפי הידע שלי והידע שלי מועט לעומתך בתורה שכל עוד אנחנו נהיה תלויים בגוים אנחנו רק נסבול,אי אפשר לרקד על 2 חתונות גם גאולה וגם עזרה מהגוים.
אם ההתנתקות מהגוים לא תבוא מאיתנו זה לא יבוא בעל כרחנו? שזה למעשה גאולה ב"עתה" שהיא תבוא בייסורים.

אבי 1:
לא היה שלטון ימני בישראל.מי היה ימני?בגין שנסוג מסיני?שמיר שהלך לועידת מדריד?ביבי שהלך לואי?
לנין כתב שבשביל שיהיה טוב צריך שיהיה יותר גרוע וזאת גישה לניניסטית.
היהודים בארה"ב שמאלנים ואובאמה לא מסכן אותם,להפך יועציו שמאלנים ומרבית היהודים בוחרים במפלגה הדמוקרטית.
בארה"ב קובעים מה שממשלת ישראל תעשה ולא היה לנו נשיא ממש עוין שיכפה על ישראל נסיגות.
אובאמה מסוגל לנקוט סנקציות כלכליות במקום נגד אירן נגד ישראל.
העובדה שמישהו דתי איננה אומרת שעליו להבנות מאמונה בלבד ולא מהשתדלות,זוהי גישה חרדית של לימוד תורה ותפילות מבלי למשל לישב את ארץ ישראל או לגרש ערבים או להרוג אותם.
ציטטת אותי ואחר כך לקחת את דברי והסקת מהם מסקנות מרחיקות לכת.
למשל אובאמה כמוסלמי יעזור לכור גרעיני אירני גם אפילו משיקול כספי אמריקני.
אולמרט,בוש,בראון,סרקוזי,פוטין הסכימו על סנקציות כלכליות נגד אירן שזאת לא עזרה.
מק'יין הבטיח להפציץ את הכור והוא אדם אמין,למשל כשהיה שבוי בוייטנאם יכל להשתחרר כי הציעו לו שחרור מוקדם כי אביו היה אדמירל אבל מק'יין סירב להשתחרר עד שישתחררו כל השבוים ובינתים סבל עינויים.
מבחינה מעשית כלכלת ישראל תלוייה בסחר,יבוא ויצוא ואנו לא ארה"ב שיכולה לספק את מרבית צרכי המדינה לבד.
אם אתה רוצה להרגיז את הגויים תזרוק פצצה אטומית על טהרן,תפוצץ את סכר אסוואן.תפתח במלחמה מול ירדן,סוריה,מצרים,אירן ביחד.
מעניין שצה"ל לא טוב,בג"ץ לא טוב,המשטרה לא טובה,הממשלה לא טובה,מק'יין לא טוב ומי טוב ליהודים?אובאמה!
מה שמרגיז בפורום הזה שיצא שנלחמנו במרזל,בן גביר,פייגלין,בני אילון,אפי איתם,נתניהו ורבנו אחד עם השני,חשדנו אחד בשני,קראו כאן ליהודים נאצים,בוגדים,משתפי פעולה,ערב רב ומי בסדר בכל הסיפור?אובאמה המוסלמי טוב ליהודים.
באנגלית יש ביטוי שאומר קומן סנס כלומר הגיון בריא.
המסקנה של חיים בן פסח נכונה ובגללה חזרתי לפורום:יהודים נגד אובאמה.אובאמה רע ליהודים.
שליט מוסלמי רע ליהודים במרוקו,במצרים,בסוריה,באירן,בירדן וגם בארה"ב.
הפורום באנגלית מגוייס כולו ללחימה באובאמה!
אם מוסלמי בשם חוסיין טוב ליהודים כנשיא ארה"ב בשביל מה אנו כאן?!
הרי בגדול אנו מסכימים.אין לי ויכוח עם נועם פדרמן,גיל אברהם,איתן,אהרון,רן הכהניסט במרבית הנושאים.
ויכולתי להמשיך בתמיכה שקטה מבחוץ כלומר קריאת הפורום,הפצת הסרטונים כי לא רציתי במלחמות היהודים בימין האמיתי ולא התחשק לי להפיץ סרטונים נגד מרזל או נגד איתם או נגד פייגלין.
זה לא שאפי איתם הוא כוס התה שלי אבל הוא טוב מאחמד טיבי.
על הימין האמיתי להלחם בעד גירוש ערבים ולהלחם בשמאל ולא להלחם במתנחלים כמו פייגלין או חנן פורת או אליקים העצני אפילו אם יש חילוקי דעות.
לכן לא יכולתי לנהל ולכן מספר הכותבים מצטמצם כי אמרו לי תומכי אלדד למשל שאינם מרגישים כאן בנוח קל וחומר שמאלנים.
אור לי עזבה גם כי תקפו את פייגלין ועוד רבים וטובים נאמר תומכי ש"ס.
לכן הפצת הפורום היא קטנה והכתיבה בו קטנה אבל הוא מעניין ורבים מאד קוראים אותו וחוששים לכתוב בו לא מאימת השב"כ אלא מאימת גולשים מסוימים שתקפו אותם והבריחו אותם למשל גל ים.  

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה