יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
חוסיין אובאמה טוב ליהודים? בן ציון גופשטיין
Juda-Yoda:
אף-פעם אל תיתנו לדעה של מישהו אחר לגרום לכם לא להגיד את דעתכם. הדעה שלנו זה ה' שׂם אותה שׁם בשביל שנגיד אותה!
כמובן שצריך לדעת תזמון וגם לדעת מה צריך להגיד ולמי, אבל לא לפחד מקריאות כמו "גזען!" או "בור!". אם מישהו יגיד לכם "גזען", תגידו: "בגזענים נלחמים רק בגזענות. אני שונא את כל הגזענים".
כי הרי הערבים הטיפשים חשפו סוף-סוף את פרצופם השפל, שהם בעצם נאצים!
הם תמיד אומרים שזה מיעוט. הם אומרים שהטרוריסטים הם מיעוט, שהטרורסטים הנאצים הם מיעוט.
מיעוט זה גם נשק של הערבים. כל עוד זה מיעוט, הם חושבים שמותר להם להחזיק באיזה דעות שהם רוצים ולעשות מה שהם רוצים.
מאחר שלא צריך אימון בשביל לשים חגורת-נפץ, אתה אף-פעם לא יכול לדעת את הכמות האמיתית של הלוחמים שלהם (שזה בטח רובם), אז הם יכולים להגיד לעולם מה שבראש שלהם. הערבים עובדים על העולם המערבי פעם אחר פעם והם נופלי לאימרות של שלום מרומה וכו', כי הם גם מנצלים את רצון העולם המערבי לשלום!
והשיטה היחידה להתנתקות אמיתית מהגויים היא פשוט הבנה שה' איתנו, ולבטוח בו ובעמנו.
להפסיק תלויות מכל מה שאתה תלוי בו, בין אם זה סמים, סיגריות, אלכוהול, טלוויזיה, מזון מהיר, פורנו, סקס מזדמן וכל דבר ממכר אחר...להתנתק במוח מכל הפיתויים של הגויים. לבסוף זה יביא קץ לתרבות הגוית שהם ניסו לזרוע פה...חשיש זה טוב רק לאנשים מסויימים, וגם במידות מאוד מסויימות. לשנות את התת-מודע זה דבר מסוכן.
אם לא נתתק מהם במוח, איך תבוא הגאולה? אני חושב שנעכב את הגאולה פצצות, כי הרי אתה לא ממצה את הפונטציאל המלא שלך כיהודי.
אם לא נתנתק מהם פיזית....עדיין תהייה השפעה מסויימת על המוח, אלא-אם-כן אתה בעל יכולת התעלמות חזקה ולא נותן להבלי-פה להשפיע עליך...
אני לא מבין בעניין כ"כ, רק מנחש...שאם לא נתנתק מדינית, ה' ינתק אותם ממדינתנו או שהם פתאום יחליטו לעזוב.... לך תדע. בכל מקרה זה ממש לא משנה כל עוד המוח שלך יהיה נקי מטמטום.
האלקשי:
--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 22, 2008, 23:52:42 ---את זה הבנתי שזה קשור לתודעה ולאמונה אצלנו ולא בתלות בגוים אלא פגם אמונה שיש אצלנו כרגע בעם.
אבל השאלה שלי היא אם לא ננסה להתנתק מהם זה לא יזיק ונקבל את זה בייסורים כלשהם וזה יבוא בסופו של דבר מבלי שנרצה?
--- סוף ציטוט ---
צריך להתנתק, אין ספק. אבל לא צריך לחתור להגברת האנטישמיות בקרב הגויים.
אני מבין בדיוק למה מתכוון כותב המאמר - הוא יוצא נגד ההבנה העקומה כאילו אותם נשיאי ארה"ב שהיו כביכול
"אוהבי ישראל" כמו קרטר וקלינטון רצו בטובתינו, ובכך כביכול גרמו לנו לבטוח בגויים במקום בקב"ה.
כך גם לגבי הערבים, אמנם נכון שהחמאס עדיף מהפתח מכיון שהוא פחות ערמומי ויותר ישיר וכך מונע את האפשרות
לתהליך ההתאבדות - אבל כפי שאנחנו רואים, היהודונים לעולם ימצאו את הדרך להתרפס, גם אם מדובר בחמאס.
אם בנצי גופשטיין חושב שמדינת ישראל תפסיק להתרפס אם ארה"ב תהפוך את פניה מאנטישמיות ערמומית ורכה
לאנטישמיות חזקה יש בידו טעות מרה וחמורה. בעלי מנטליות של התרפסות תמיד ימצאו מקל קנה רצוץ להשען עליו.
כל עוד לא נשנה את המנטליות, כל עוד לא נוציא את הגלות מהיהודי - אין על מה לדבר.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: האלקשי על מרץ 23, 2008, 00:05:56 ---צריך להתנתק, אין ספק. אבל לא צריך לחתור להגברת האנטישמיות בקרב הגויים.
אני מבין בדיוק למה מתכוון כותב המאמר - הוא יוצא נגד ההבנה העקומה כאילו אותם נשיאי ארה"ב שהיו כביכול
"אוהבי ישראל" כמו קרטר וקלינטון רצו בטובתינו, ובכך כביכול גרמו לנו לבטוח בגויים במקום בקב"ה.
כך גם לגבי הערבים, אמנם נכון שהחמאס עדיף מהפתח מכיון שהוא פחות ערמומי ויותר ישיר וכך מונע את האפשרות
לתהליך ההתאבדות - אבל כפי שאנחנו רואים, היהודונים לעולם ימצאו את הדרך להתרפס, גם אם מדובר בחמאס.
אם בנצי גופשטיין חושב שמדינת ישראל תפסיק להתרפס אם ארה"ב תהפוך את פניה מאנטישמיות ערמומית ורכה
לאנטישמיות חזקה יש בידו טעות מרה וחמורה. בעלי מנטליות של התרפסות תמיד ימצאו מקל קנה רצוץ להשען עליו.
--- סוף ציטוט ---
:V:
קיבלתי הפנמתי.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: האלקשי על מרץ 23, 2008, 00:05:56 ---צריך להתנתק, אין ספק. אבל לא צריך לחתור להגברת האנטישמיות בקרב הגויים.
--- סוף ציטוט ---
יפה. :V:
מסכים בדיוק.
אבי 1:
אין מדינה בלי יחסים כלכלים,יחסי סחר ויבוא ויצוא.נפט צריכים,דלק למכוניות.הבעיה איננה מזון מהיר ובורגר ראנץ' היא רשת ישראלית.אוכלים מזון מהיר נאמר בעבודה שאין זמן לאכול.
מנבר מכר נשק כימי לאירן ולפי גופשטיין עדיף שלאירן יהיה נשק כזה בכדי לקרב את הקץ ולהביא את הגאולה במקרה של מלחמה אטומית.
אתם מדברים ברמה של סיסמאות.אבל המציאות שונה.
אנו לא בימי הביניים של משק אוטרקי ולא נגדל בחצר עגבניות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה