חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 30 בינואר **

<< < (2/5) > >>

בייקר:
לגבי הכלכלה למעשה אנו מסכימים אבל ההבדל הוא בשימוש במונחים.
קפיטליזם משמעותו שלטון ההון(קפיטל הון באנגלית).אתה תארת מצב בכלכלה שנקרא מונופול או קרטל כלומר חוסר תחרות בשיטה קפטילסטית אבל לא מצב של שיוויון כמו שקיים בסוציאליזם.
אני לא סוציאליסט אבל אני מאמין שצריך להיות הגבלות על השוק החופשי.יש הבדל בין שוק חופשי לבין מצב של התערבות ממשלה מינימלית:עובדה שהמשטרה והצבא,חברת החשמל לא הופרטו כי יש פרוייקטים לאומיים.
אני רוצה מינימום לעובד:שכר מנימום,פנסיה,זכויות סוציאליות,חופש,הבראה,ימי מחלה ולא חברות כוח אדם שהפכו את העובד לעבד.
גם ביהדות יש חוקים סוציאלים:השבת,לקט,שכחה ופאה.
לדעתי המודל האמריקני הוא המצליח ולא המודל השבדי וברור שלא הקומוניזם שהוא אסון.
בארצות הברית יש תחרות חופשית אבל אנשים ללא זכויות נזרקים מדירתם,הופכים להומלסים ואנשים עניים לא זכאים לטיפול רפואי כי אין להם כסף.
בישראל כן מטפלים בבית חולים במי שאין לו כסף ולא זורקים אדם לרחוב כי לא שילם שכר דירה.

כהנא צדק!:
בס"ד
שלום חיים נזכרתי בעוד משהו שרציתי לדעת...
כמה אחים יש לך?..
האם יש לך אחים/אחיות/דודות/דודים בארץ?..
בכבוד רב,
כהנא צדק!

אֵיתָן:
שלום חיים
תיהיה בריא כי תוכנית שעבר היית חולה
רציתי לשאול  2 שאלות והשאלות הן:
1)התחלתי  להאזין לתוכניות שלך באנגלית
ואתה  מדבר שם הרבה  על השחורים שהם הורסים את אמריקה  ועל הגירה  בלתי  חוקית
רציתי לשאול אותך אם יש לך אותה  דעה על האתיופים היהודים שעלו לא"י?
2)וגם ראיתי בyoutube כל מיני  סרטים של כושים "אמריקאים" שהם קוראים לעצמם העברים השחורים והם  טוענים שהם היהודים האמיתיים יש להם בתי כנסת  ושמות עבריים מהתנ"ך וכדומה  כמו לנו  אבל הם מאמינים בברית החדשה ובתנ"ך והם מפיצים את הטענות המגוכחות שלהם בצורה  מינסיונרית כל מיני הוכחות מהתנ"ך  שכל הנביאים היו שחורים והאדם הראשון היה שחור וכו
וגם הבנתי שיש  להם קהילה קטנה  בדרום שהם הסתננו בצורה  לא  חוקית בשנות ה60 לארץ ישראל (לא  יודע  אם זה אמת)
אם שמעת עליהם ויש  לך דעה  עליהם רציתי לדעת מה דעתך
כי אני  לא אהבתי מה  שהם אומרים והם נראים חבורה  של נאצים  וטוענים שאנחנו לא  יהודים אמיתיים
תודה  מראש איתן
שבוע טוב

zipora:
חיים בנושא נשים. היהדות הייתה אולי מתקדמת לפני 2000 שנה ביחס לנשים אבל היום לאשה משכילה וחושבת יש בעיות קשות עם מעמד האשה ביהדות. זה לצערי דוחף הרבה מהן לשמאל החולה הטועה והמטעה. 

yacov:
אני מצטער שעצבנתי אותך כששאלתי אותך בשבוע שעבר במלים אנגליות.

אני לא אמרתי שיש בעיה בתמונתו של נועם פדרמן.  התכוונתי ל-image, לא ה-picture.  צריך לשים את התמונה של הפנים שלו עם image עתידי כמו ה-image הכחול עם הדגל.

לא כל כך קשה לי לכתוב באותיות עבריות, אלה במקלדת העברית.  ואין לי מקלדת עברית.

דוקא_כך

תוספת של עז77 להודעה של יעקב,
יעקב לכל המשפחה שלי באמריקה אין מקלדת בעברית,
אז הם מדביקים אותיות בעברית - וזה מאוד קל רק צריך להזמין באינטרנט:

http://www.davka.com/cgi-bin/product.cgi?product=17

Ani mitztaer she hatzbanti otcha ke'she shalti otcha be shavua she'avar be milim Anglim. 

Ani lo amarti she yesh ba'aya be tmunato shel Noam Federman. Hitkavanti al ha image, lo ha picture. Tzarich le sim et ha tmuna shel ha panim shelo im image atidi kemo a image ha'kachol im ha degel.

Lo kolcach kasheh li lichtov be otiyot Ivriot, eleh ba mikledet ha ivrit. Ve ein li mikledet ivrit.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה