חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 30 בינואר **

(1/5) > >>

עז77:

אנא שמרו על שאלות קצרות! על מנת להקל על הקריאה בעברית של חיים,
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית

תודה, עז.

בייקר:
חיים שלום רב!
אתה טוען שרק מנהיגות אמונית יכולה לעמוד בלחצים ושהמנהיגות החילונית נכשלה.זה נכון רק לגבי הרב כהנא זצ"ל שהוא היחיד ששמר על העקרונות שלו גם כשהגיע לכנסת.
אלי סויסה" אמוני" כלומר מאמין בקב"ה והנה הוא אסר על עלייתך לארץ כתוצאה משיקולים זרים.וש"ס והחרדים "האמונים"תמכו בהסכמי האסלה הידועים בשם הסכם אוסלו.
אפי איתם "אמוני" ונכשל במבחן גוש קטיף.
אני רוצה לספר לך מה עושים יהודים שומרי מצוות כביכול בנושאים כמו קבורה וכשרות.
חברה קדישא דורשים שוחד תמורת קבורה בבית קברות מסוים או שאדם מסוים יקבר לצד בת זוגתו!הם דורשים עשרות אלפי שקלים!והיו מקרים שראיתי במו עיני שאנשים זועמים שבאו לקבור את יקירהם היכו את עובדי חברת קדישא שמרוויחים גם עשרות אלפי שקלים בחודש.
כשרות במדינת ישראל נקנית בכסף!בעל עסק שרוצה כשרות משלם כמה אלפי שקלים שוחד ומקבל תעודת כשרות.
בעסקים רבים משגיח הכשרות עובד כטבח ואיננו עוסק בכשרות.
לעיתים משגיח הכשרות הוא ערבי.למשל באולמות אירועים,ראיתי במו עיני.
לעיתים משגיח הכשרות משתכר שכר מינימום ומקבל להשגיח על כמה עסקים בעת ובעונה אחת והוא בכלל עובד באותו הזמן בעבודה אחרת בכדי להתפרנס.
הממסד הדתי במדינה מושחת ומשתמש בתורה כקרדום לחפור בה תוך כדי חילול השם ממש!הם נבלים ברשות התורה.
במשפחה שלי יש כהן שרצה להתחתן עם גרושה ושוב הציעו לנו ברבנות שתמורת 5 אלפים שקלים ישנו את השם שלו ויחתנו אותו,רק כשהוא סירב לשלם הם סרבו לחתן.
יתכן מאד שבגלל "דתיים שומרי מצוות" כאלה הקב"ה מעניש את עם ישראל.

liorso:
אני רוצה להוסיף לבייקר:

לא יודע אם בגלל זה הקדוש ברוך הוא מעניש אותנו בגלל זה מה שאני יודע זה שבגללם הציבור החילוני ממש שונא את הדתיים והם חושבים ישר על שחיתויות וכו'... אני מכיר אנשים שבגלל השוחד שכביכול כל הרבנים לוקחים הם הלכו לרבנים (גם כן רבנים, רבני צעצוע אולי) רפורמים, שהם באים לחתונה כמו שליצן בא ליום הולדת של ילדים קטנים.

כהנא צדק!:
בס"ד
חיים שלום,
ברשותך רציתי לשאול אותך כמה שאלות:
1)כידוע לך יהודי אמריקה הם לרוב מתבוללים עם נשים נוצריות ורוב היהודנים הללו לא כמוך שחפצים בעלייה לארץ ישראל אלה מעדיפים להישאר באמריקה הארורה אתה לא חושב שכדאי באמריקה לפעול כנגד הבוגים הללו?...

2)חיים אתה עורך עימותים ציבוריים בארה"ב ועם צופים?...
ודרך אגב סתם ככה מי לרוב מנצח בעימותים הללו?...

3)חיים רציתי שתסביר לנו קצת על הליגה להגנה יהודית ברשותך:
א)על ידי מי היא ממונה?...
ב)הפעילים שלה היו אך ורק יהודים מאמריקה?...
ג)איך היה המבנה הניהולי בליגה?..

בייקר:
חיים לגבי התרומות לניימן.מה שקורה הוא שבעבר השב"כ פשט על ישיבת הרעיון היהודי והוציא ממנה מסמכים זה היה אחרי ביקורו של דוקטור גולדשטיין במערת המכפלה.
אני הבנתי כאן מהגולשים שהם רוצים לתרום אבל חוששים להחשף.אם נתרום לניימן אז נאלץ לשלוח מעטפה עם כתובת שלנו ושם מלא ולהחשף.
מה שאני מציע הוא שנועם פדרמן יפרסם מספר חשבון בנק בתוכניתו אם תוכל לדבר עימו בטלפון על זאת.
כך זה יפשט את התהליך נעשה העברה בנקאית פשוטה בין חשבון לחשבון או שנכנס לבנק הדואר בעילום שם ופשוט נשלח כסף לחשבון של הישיבה כי חלקנו מעדיפים לתרום לישיבה ולא לדבר אחר.
אז או שבאתר שלנו יפורסם מספר חשבון בנק שמטרתו תהיה הקמת הישיבה הוירטואלית והגשמת חלומו של הרב כהנא זצ"ל.
כך אני אישית תרמתי בעבר בשביל מה לשלוח צ'ק בתהליך מסורבל ולא לעשות העברה  בנקאית פשוטה בין חשבונות שאפשר לעשות אותה בטלפון מבלי שפרטינו יחשפו.
כי לי נראה שלפעמים דברים לא זזים כי אנשים חוששים להחשף ולא כי מישהו לא רוצה לתרום אלא להפך.
בכספנו שלנו זכותנו לאנונימיות וגם שהכסף ילך למטרה שבה אנו רוצים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה