חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 30 בינואר **

<< < (3/5) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
חיים שלום וברכה,

אני מאזין לתוכניותיך וצופה בהן בִּקביעוּת כבר זה זמן רב, וכמובן לומד המוֹן,
אבל יש משהוּ שלא הבנתי מעוֹלם. אני מתכּוון לאחת מהִתבטאוּיוֹתיך הקבועות:

"...מחמוד עבאס, שהתשקורת בישראל קוראת לו אבו-מאזן...".

רציתי לדעת- מה פשר עניין השֵמוֹת? האם "אבו-מאזן" איננוּ שׁמוֹ האמיתי של יושׁב-ראשׁ הרשות הטרוריסטית??
או אוּלי "מחמוד עבאס" זה מין שֵם כללי כזה שנותנים לכל "רָאִיס" (כמו "פרעה" בתקופת מצרים העתיקה או "פיהרר" בתקופת גרמניה הנאצית)?

האם לפי זה גם עראפת ימשו"ז נחשב היה לְ"מחמוד עבאס" כשהוּא היה בַּשלטוֹן?

ויותר מִזה- אם אתה טוען שהשֵׁם האמיתי כביכול של אבו-מאזן הוּא בּאמת 'מחמוד עבאס', למה לדעתך התשקורת מנסה כל-כך "להסתיר" את השם האמיתי? מה יוצא להּ מִזה? האם הקהל הישׂראלי מֵבִין בִּכלל את משמעוּת ההבדל בּין שני השֵמוֹת? האם לדעתך לַקהל הישׂראלי אִכפת בִּכלל איך יקראוּ לַטרוריסט מרמאללה?? מה התשקורת מַשׂיגה בּזה שהיא מחליפה בין השֵׁמוֹת? ולמה חשוּב לך כל-כך 'לתקן' את העִיווּת? מה אתה מַשׂיג בזה?

תודה רבה,

גם בשן וגם גִלעד (בְּחִירִיק). ;)

דוקא_כך:
שלום חיים,

אמר הקב"ה ליחזקאל, "באמרי לרשע מות תמות ולא הזהרתו ולא דברת להזהיר רשע מדרכו הרשעה לחיותו, הוא רשע בעוונו ימות ודמו מידך אבקש, ואתה כי הזהרת רשע ולא שב מרשעו ומדרכו הרשעה, הוא בעוונו ימות ואתה את נפשך הצלת" (יחזקאל ג, יח-יט).  האם, לדעתך, סיים הרב כהנא זצוק"ל הי"ד להזהיר את הרשעים, וכעת כל שנותר הוא שהקב"ה יעניש אותם, או שעדיין לא הסתיימה מלאכת התוכחה, ואנחנו הכהניסטים ממשיכי דרכו של הרב מחוייבים להמשיך להזהיר ולהוכיח את הערב רב (במקביל למאמצים שלנו לקרב יהודים טובים לתורה), כדי שעונשם של הרשעים האלה לא יהיה על אחריותינו?

יברכך ה' וישמרך,
דוקא_כך

כהנא צדק!:
בס"ד
שלום חיים,
בימים האלו אפרים סנה ימ"ש סגן שר הביטחון ושמעון פרס ימ"ש טוענים שיש אפשרות להשיג הסכם עם הערבושים או הפלסטינים איך שהם מכנים אותם, ואני לא מבין אין אנשים כאלה סגן שר הביטחון וגם שר הביטחון יכולים להגיד דברים כאלה הרי כבר מציאות אוסלו טפחה לנו בפנים באלפים של הרוגים מדי יום בפיגועים ורציחות בגלל רבין ימ"ש איך לעזאזל אפשר להזיז אותם מהדעות הללו הם רוצים לדבר עם חמאס כידוע ארגון טרור שאחראי לרצח של אלפי יהודים ועם מחמוד עבאס הכלב הנאצי ימ"ש אם הם היו קוראים קצת ומבינים גם בהיסטוריה וגם בתנ"ך הם היו מבינים מי הם המוסלמים נחשים הרי לא סתם כתוב "והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו" על ישמעאל הם בדיוק מתנהגים כמוהו איך לעזאזל אחרי כל זה הם רוצים לדבר איתם איך אפשר לעצור את זה לעזאזל והם עוד אחראים על "הביטחון שלנו",
ודרך אגב אני מאחל לך רפואה שלמה ואני מקווה שבעזרת ה' כבר החלמת אתה אדם חזק.
בכבוד רב,
כהנא צדק!

mashras:
חיים שלום.
ראשית אני רוצה להעיר, שזה מרגיז אותי לראות שאנשים כותבים שאלות ארוכות מאד, ויש כאלה ששואלים יותר מפעם אחת.
אני מאד רוצה להקשיב לתוכנית הזו, אבל לצערי הרב אני חוזר מיום עבודה ותמיד נרדם באמצע התוכנית הארוכה הזו.

רציתי לשאול מה דעתך על הרמאי השרלטן אורי גלר?
האם צריך לתת לאנשים כמוהו במה? ומדוע לדעתך יש כל כך הרבה אנשים שמאמינים לשטויות שלו?

נץ וגאה בזה:
חיים שלום רב, בהמשך לשאלתי הקודמת מלפני שתי תוכניות, על הקשר בין הנאצים למוסלמים, הייתי רוצה שתתייחס לעוד נתון חשוב.
אחרי מלחמת העולם השניה ברחו הרבה נאצים בכירים מגרמניה ומצאו מקלט בכל מיני מדינות, חלק ממדינות אלו נהנו משירותיהם בתחומים שונים, הייתי רוצה בעיקר להתמקד במדינות הערביות ובמיוחד סוריה ומצרים שמאות נאצים ברמות שונות ו"התמחויות" שונות בהם הם נרתמו לסייע.
קצינים בכירים בלופטוואפה עזרו להקים את חיל האוויר המצרי, אנשי SS לשעבר עזרו בכל הנוגע למחנות ריכוז של מתנגדי משטר, הוצאות להורג המוניות, ופיתוח השירותים החשאיים של מצרים וסוריה (המוחאבארת), קצינים בוורמאכט עזרו בהקמת חיל הצנחנים המצרי, הקמת מערכות תעמולה וארס כנגד ישראל והיהודים (בכירים מהמשרד של יוזף גבלס והמכון של אלפרד רוזנברג), הפצת "מיין קאמפף" ו"הפרוטוקולים של זקני ציון" בכל רחבי העולם הערבי ומעל הכל, קצינים גרמנים שברחו מאירופה פיקדו על יחידות שונות בצבאות הערביים במלחמת העצמאות.
עד היום חיים כמה נאצים לשעבר במדינות ערב והבכיר שבהם הוא אלואיס ברונר החי בדמשק תחת חסותו של בשאר אל אסד.
איך הגענו למצב כזה שבו העם היהודי היושב בציון שדואגים לשלוח תלמידים וחיילים במשלחות לפולין, שעוברים סיורים מודרכים וימי עיון ביד ושם,  והתשקורת שכל כך דואגת להזכיר את אתוס השואה, איך הם לא יודעים מכל זה, איך הם מעזים לבצע את ההפרדה בין נבלות המין האנושי שקמו עלינו בגרמניה, לבין חלאות תת האדם, חיות הפרא המוסלמים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה