עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: alon cohen על אפריל 05, 2009, 17:50:25 ---צריך למחוק אותם מאירופה
--- סוף ציטוט ---
תצביע גם בסקר למעלה, לאן מועדות פני אירופה...
alon cohen:
הצבעתי כבר אני מקווה שיעשו להם שואה אם לא זה הסוף של אירופה
ימני חילוני:
עוד 10-15 אני מאמין שיתחילו פיגועים באירופה בצורה יומיומית
Neo:
האופציה שאני מציע לא קיימת בסקר...
אני מאמין שתהיה מלחמת אחים ארוכה וממושכת ללא הכרעה באירופה.
אירופאים רבים יהגרו למדינות כגון אוסטרליה, ניו זילנד וארה"ב ששם המצב יהיה פחות גרוע באותה תקופה.
בניגוד לשתי מלחמות העולם הקודמות, ארה"ב לפי דעתי לא תסייע להצלת אירופה באופן פיזי.
על כל פנים, בשנים הקרובות יהיו פיגועים ומעשי אלימות מוסלמיים באירופה כמובן, אך הבעיות הרציניות יתחילו בעוד עשור (ולא עוד 20 שנה ומעלה כפי שסרטי הדמוגרפיה מציגים), זאת כיוון שבמודל הכלכלי שקיים כיום בו האוכלוסייה היצרנית (אירופאים במקור) מזדקנת, לא יהיו די צעירים שיוכלו לתמוך בתנאים הסוציאלים שלהם ואז האירופאים ינסו לפתור את הבעיות ע"י חוקים "גזעניים" שיובילו לקול זעקה ואלימות מצד המהגרים המוסלמים.
T-800:
לדעתי, לא זה ולא זה. מדינות אירופה כל כך מפחדות מהפיכתן למדינות מוסלמיות, שאפילו מדינות ליברליות כמו דנמרק החלו להחמיר את חוקי ההגירה שלהן. מדינות אירופה לא תיתנה למוסלמים להשתלט עליהן.
גם שואה נגד המוסלמים לא תהיה. זה לא כמו היהודים. את המוסלמים סתם שונאים אותם כי הם זרים, לעומת זאת השנאה ליהודים היא הרבה יותר עמוקה מזה. אין מה להשוות בין שנאת יהודים ושנאת מוסלמים. לכן לדעתי הכי גרוע שיהיה, אם בכלל יהיה, זה גירוש המוסלמים, אבל אני ממש לא רואה שואה נגדם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה