עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?
blue and white:
אירופה מוסלמית
ראיתי את הסרט fitna הייתי בשוק כשגיליתי שבאירופה יש כ 54,000,000 מוסלמים
El Blanco:
אני חושב שעתיד אירופה הוא כמו במלחה"ע ה-2,פחות או יותר. אירופה תיכבש בידי המוסלמים הנאצים (היא כבר בתהליכים עכשיו),ובסופו של דבר תתפכח ותבין איזו טעות נוראה עשתה. המוסלמים לדעתי יגורשו משם בכוח או יחוסלו,האירופאים כמו האמריקאים אוהבים לעשות טעויות ולהבין אותן מאוחר מדי.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: F-35 Lightning על מרץ 05, 2009, 23:27:37 ---אני חושב שעתיד אירופה הוא כמו במלחה"ע ה-2,פחות או יותר. אירופה תיכבש בידי המוסלמים הנאצים (היא כבר בתהליכים עכשיו),ובסופו של דבר תתפכח ותבין איזו טעות נוראה עשתה. המוסלמים לדעתי יגורשו משם בכוח או יחוסלו,האירופאים כמו האמריקאים אוהבים לעשות טעויות ולהבין אותן מאוחר מדי.
--- סוף ציטוט ---
השאלה באיזה מחיר ואי אפשר להשוות בין המאזן הדמוגרפי (היהודי-גויי) והכוונות היהודיים באירופה של לפני מלחמתץ העולם השנייה, אל מול המאזן האיסלמי מול כל השאר וכן הכוונות שלהם.
El Blanco:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 05, 2009, 23:30:04 ---השאלה באיזה מחיר ואי אפשר להשוות בין המאזן הדמוגרפי (היהודי-גויי) והכוונות היהודיים באירופה של לפני מלחמת העולם השנייה, אל מול המאזן האיסלמי מול כל השאר וכן הכוונות שלהם.
--- סוף ציטוט ---
אני בטוח שאירופה תעלה בלהבות לפחות במשך השנים הראשונות של השלטון האיסלאמי הרשמי שיהיה שם (זה יקרה במוקדם או במאוחר), כמו כן תשתולל באירופה כמו עכשיו בחלקים אחרים בעולם מלחמה נוראה. אני מאמין שהלא-מוסלמים ימשיכו להוות רוב לפחות ברוב אירופה (אבל כטבעם המוסלמים יתרבו כמו ג'וקים),כמו כן אסור לחשוב שהאירופאים ייכנעו למוסלמים כשכולם מודעים לסכנה (רובי תושבי אירופה לא מודעים אפילו להשתלטות האיסלאמית על אירופה שמתנהלת להם גם בגלוי וגם מתחת לאף),זה שהם עכשיו מטומטמים כי ככה הליברלים מחנכים אותם להיות לא אומר שהם יהיו כך בעתיד.
נ.ב: לא חקרתי את הנושא לעומק.
alon cohen:
צריך למחוק אותם מאירופה
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה