עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 01, 2009, 19:37:37 ---לדעתי, לא זה ולא זה. מדינות אירופה כל כך מפחדות מהפיכתן למדינות מוסלמיות, שאפילו מדינות ליברליות כמו דנמרק החלו להחמיר את חוקי ההגירה שלהן. מדינות אירופה לא תיתנה למוסלמים להשתלט עליהן.
גם שואה נגד המוסלמים לא תהיה. זה לא כמו היהודים. את המוסלמים סתם שונאים אותם כי הם זרים, לעומת זאת השנאה ליהודים היא הרבה יותר עמוקה מזה. אין מה להשוות בין שנאת יהודים ושנאת מוסלמים. לכן לדעתי הכי גרוע שיהיה, אם בכלל יהיה, זה גירוש המוסלמים, אבל אני ממש לא רואה שואה נגדם.
--- סוף ציטוט ---
חלומות באספמיא,
גם אם אירופה תנעל לחלוטין את שעריה בפני כל מוסלמי באשר הוא (מה שלא יקרה אף פעם) עדיין היא תצטרך להתמודד מול עשרות מליוני המוסלמים שכבר נמצאים בתוכה עם יחס גידול דמוגרפי כביר ביחס לרוב הלא מוסלמי (בנתיים באירופה), מה שהיא לא עושה ובקצב הזה גם לא תעשה (ולכן גם בחרתי את אופציית נפילת אירופה בידי האיסלם).
מעבר לזה יש גם את עניין קבלת טורקיה לאיחוד האירופי, ברגע שזה יקרה קצב השתלטות האיסלם על אירופה היא בקצב הרבה יותר מואץ וסופה של אירופה יהיה חתום סופית (כרגע יש עוד זיק של תקווה, שאני מאוד סקפטי לגביה).
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 01, 2009, 23:49:27 ---חלומות באספמיא,
גם אם אירופה תנעל לחלוטין את שעריה בפני כל מוסלמי באשר הוא (מה שלא יקרה אף פעם) עדיין היא תצטרך להתמודד מול עשרות מליוני המוסלמים שכבר נמצאים בתוכה עם יחס גידול דמוגרפי כביר ביחס לרוב הלא מוסלמי (בנתיים באירופה), מה שהיא לא עושה ובקצב הזה גם לא תעשה (ולכן גם בחרתי את אופציית נפילת אירופה בידי האיסלם).
מעבר לזה יש גם את עניין קבלת טורקיה לאיחוד האירופי, ברגע שזה יקרה קצב השתלטות האיסלם על אירופה היא בקצב הרבה יותר מואץ וסופה של אירופה יהיה חתום סופית (כרגע יש עוד זיק של תקווה, שאני מאוד סקפטי לגביה).
--- סוף ציטוט ---
אירופה תגביל את שיעור הילודה אצלה כדי למנוע התפוצצות אוכלוסין מוסלמית. בקשר לטורקיה אני לא רואה אותה מתקבלת לאיחוד האירופי, לפחות לא בעתיד הקרוב. מדינות אירופה באים אליה בכל מיני דרישות, כמו לנקוט במדיניות פנים יותר ליברלית ולהכיר ביוונים בקפריסין, דברים שטורקיה פשוט לא מוכנה לעשות.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:32:53 ---אירופה תגביל את שיעור הילודה אצלה כדי למנוע התפוצצות אוכלוסין מוסלמית. בקשר לטורקיה אני לא רואה אותה מתקבלת לאיחוד האירופי, לפחות לא בעתיד הקרוב. מדינות אירופה באים אליה בכל מיני דרישות, כמו לנקוט במדיניות פנים יותר ליברלית ולהכיר ביוונים בקפריסין, דברים שטורקיה פשוט לא מוכנה לעשות.
--- סוף ציטוט ---
אירופה אפילו לא קרובה להגביל את הילודה, ואם אתה מגביל אותה, אתה כבר לא יכול להתיימר להיות דמוקרט (סתירה מיני וביה בחוקה המתגבשת של האיחוד האירופי) שכן זכותו של אדם להביא כמה צאצאים שהוא רוצה לעולם (אם זכותו להפיל את פרנסתם על החברה, זה כבר נושא אחר לדיון), הגבלת ילודה זה כלי דיקטטורי.
לגבי טורקיה, ימים יגידו, עוד קצת לחץ אמריקאי עליהם, והם יתגמשו גם יתגמשו בכמה וכמה לאוים מוחלטים שלהם לגבי טורקיה, זה אינטרס אמריקני שכם טורקיה היא כבר מזמן חברה בנאט"ו.
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 01:37:17 ---אירופה אפילו לא קרובה להגביל את הילודה, ואם אתה מגביל אותה, אתה כבר לא יכול להתיימר להיות דמוקרט (סתירה מיני וביה בחוקה המתגבשת של האיחוד האירופי) שכן זכותו של אדם להביא כמה צאצאים שהוא רוצה לעולם (אם זכותו להפיל את פרנסתם על החברה, זה כבר נושא אחר לדיון), הגבלת ילודה זה כלי דיקטטורי.
לגבי טורקיה, ימים יגידו, עוד קצת לחץ אמריקאי עליהם, והם יתגמשו גם יתגמשו בכמה וכמה לאוים מוחלטים שלהם לגבי טורקיה, זה אינטרס אמריקני שכם טורקיה היא כבר מזמן חברה בנאט"ו.
--- סוף ציטוט ---
אין סתירה בין דמוקרטיה והגבלת הילודה. אני לא שמעתי שאחת מזכויות האדם והאזרח הבסיסיות היא להביא ילדים לעולם. וגם אם כן, כל מדינה תנקוט בצעדי חירום בשעת חירום, לא? ממש כמו במדינת ישראל. אז ישראל היא דיקטטורה?
האיחוד האירופי מספיק חזק בשביל לעמוד מול לחץ אמריקאי. הוא לא חלש כמו ישראל.
נאט"ו והאיחוד האירופי הן שתי דיציפלינות שונות, אין שום קשר בין השניים. אחרת גם ארה"ב וקנדה היו חברות באיחוד האירופי. טורקיה רוצים אותה מאוד בנאט"ו אבל לעומת זאת מאוד מאוד לא רוצים אותה באיחוד האירופי.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:44:39 ---אין סתירה בין דמוקרטיה והגבלת הילודה. אני לא שמעתי שאחת מזכויות האדם והאזרח הבסיסיות היא להביא ילדים לעולם. וגם אם כן, כל מדינה תנקוט בצעדי חירום בשעת חירום, לא? ממש כמו במדינת ישראל. אז ישראל היא דיקטטורה?
האיחוד האירופי מספיק חזק בשביל לעמוד מול לחץ אמריקאי. הוא לא חלש כמו ישראל.
נאט"ו והאיחוד האירופי הן שתי דיציפלינות שונות, אין שום קשר בין השניים. אחרת גם ארה"ב וקנדה היו חברות באיחוד האירופי. טורקיה רוצים אותה מאוד בנאט"ו אבל לעומת זאת מאוד מאוד לא רוצים אותה באיחוד האירופי.
--- סוף ציטוט ---
יש סתירה בין דמוקרטיה והגבלת ילודה, בודאי שזכות בסיסית של אדם זה לקיים את עצמו בעצם זה שהוא מעמיד צאצא ואין לממשל דמוקרטי אמיתי זכות לקבוע כמה צאצאים אדם יעמיד (הוא יכול לקבוע שהוא לא מממן אותם סוציאלית, אבל זה כבר במישור אחר לחלוטין).
הגבלת ילודה אמיתית זה גרמניה הנאצית וספרטה.
אף מדינה דמוקרטית לא מגבילה ילודה גם כשגבה אל הקיר.
האיחוד האירופי הוא נמר של נייר, וראינו את זה ביחס לרוסיה.
נכון, נאטו והאיחוד הם שני דיסיפלינות שונות, אבל זה לא אומר שהאינטרס האמריקני לא קיים, מבחינה אסטרטגית מהזווית האמריקנית לשיטתם, זה רק יחזק את ברית נאט"ו, לקנדה ולארה"ב יש את ההסכמים הכלכלים שלהם.
יש מדינות שכן רוצות את טורקיה ויש שלא, ימים יגידו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה