עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?
Discrety77:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על מרץ 05, 2008, 01:50:10 ---בס''ד
שפיכות-דמים היא תכונה בולטת של בני עשיו וישמעאל יש''ו !!--ולנו הם לא '' נתנו את הלחי השני'ה '' --וכמובן שהנצרות תראה לנכון היא תשלח את האויב הערבי הנאצי יש''ו לתאי הגאזים !!--ללא שום ספק !!
הגולה בארץ :smil037:
--- סוף ציטוט ---
יפה הגולה, יישר כח - ראיתי את סרטוניך והם מאלפים ומדהימים - יישר כח גדול על פעולותיך באשר הן!
Bravo, Dr. Karadzic:
כפי שכתבתי, המשיח יביא שלום על ידי מלחמה, כדי למגר את מה שצריך למגר. אני, למשל, מאמין באמונה שלמה שבימות המשיח לא יהיה מקום בעולם הזה לתומכי מרצ ורע"ם.
m4a1:
אני הצבעתי לאירופה מוסלמית ממספר סיבות, הראשונה היא שהאירופאים הם כבר לא לוחמים כמו שהיו בעבר, היום לרובם איכפת רק מהנסיעה לחופש בסוף השנה או מהמכונית החדשה, העתיד של ילדיהם מוטל בספק אבל מבחינתם זו דאגה לעוד 20 שנה ולא להיום אז אין מה לעשות.
אני מאמין שלמרות כל החוקים שמחמירים עם רעיונות פאשיסטיים דמוקרטיה היא הבחירה של העם ובדיוק כמו עם היטלר שנבחר בצורה דמוקרטית ייקרה אותו דבר עם פאשיסט אחר.
הבעיה היא שזה יהיה תהליך הרבה יותר איטי מאשר במלחמת העולם השניה בגלל שהיה רעב ואבטלה באירופה בגלל מלחמת העולם הראשונה וזה לא ממש קיים היום.
איך זה ייגמר? תלוי אך ורק במתי האירופאים ייתעוררו.
אם הם ייתעוררו לפני שהאסלאם יהיה יותר מ25% אז יש להם סיכוי והם בטוח יינצחו ויצליחו בגדול אבל אם הם ייתעוררו כשהאסלאם יהיה כ30-40% אז עדיף כבר לשלוח פצצות אטום על כל אירופה כדי לגאול אותם מייסוריהם.
נדע תוך 20 שנה פחות או יותר
נץ וגאה בזה:
בין כה וכה אני בעד לגאול אותם מייסוריהם בפטריה גרעינית.
m4a1:
אמן
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה