שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?
BeitarJewish:
אנחנו ביתר ירושלים.הקבוצה מירושלים שמאפיין אותה הצד הימני
כאלה אנחנו.ומי שחושב שאנחנו היחידים ששרים שירים כאלה טועה.אני בעד לשיר את השירים האלה
"עם שנאה לא נולדים,שנאה רוכשים"-זה אנחנו
הם נולדו עם שנאה כי ככה חינכו אותם.עכשיו צריך לבנות בניין !!
יהודון שאוהב נאצים:
מה מרגיש גרמני כאשר אלפי גרמנים מריעים למטורף שאומר שהיהודים הם הצרות לכל הבעית בעולם?
*אוהד בית"ר מילדות.
Rafoe:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 16:15:24 ---מה מרגיש גרמני כאשר אלפי גרמנים מריעים למטורף שאומר שהיהודים הם הצרות לכל הבעית בעולם?
*אוהד בית"ר מילדות.
--- סוף ציטוט ---
זה תלוי.
אם המטורף היה אומר את מה שאומר מכיוון שיהודים היו אונסים כל יום יהודיות (ללא הגבלת גיל), מפוצצים את עצמם במרכזי קניות הומי אדם, ומתאבדים בתוך אוטובוסים, אזי שהמטורף לא היה מטורף (כי אם אדם הגיוני בעל רצון לשרוד).
מכיוון שלדבריו של המטורף לא היה שום ביסוס (להיפך), אז נשאלת השאלה מדוע הוא שנא כ"כ יהודים (ואני חושב שהתשובה היא ברורה).
במקרה של יהודים שצועקים "מוות לערבים" אין צורך לחפש את הסיבות ולהעמיד השוואות הזויות חסרות כל בסיס (פשוט תפתח ארכיונים של תעמולות שמאלניות ותגלה מדוע יהודים שונאים את האוייב).
JewishGirl:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 16:15:24 ---מה מרגיש גרמני כאשר אלפי גרמנים מריעים למטורף שאומר שהיהודים הם הצרות לכל הבעית בעולם?
*אוהד בית"ר מילדות.
--- סוף ציטוט ---
אוהד אמיתי לא היה אומר את מה שאמרת.
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 24, 2011, 18:58:41 ---זה תלוי.
אם המטורף היה אומר את מה שאומר מכיוון שיהודים היו אונסים כל יום יהודיות (ללא הגבלת גיל), מפוצצים את עצמם במרכזי קניות הומי אדם, ומתאבדים בתוך אוטובוסים, אזי שהמטורף לא היה מטורף (כי אם אדם הגיוני בעל רצון לשרוד).
מכיוון שלדבריו של המטורף לא היה שום ביסוס (להיפך), אז נשאלת השאלה מדוע הוא שנא כ"כ יהודים (ואני חושב שהתשובה היא ברורה).
במקרה של יהודים שצועקים "מוות לערבים" אין צורך לחפש את הסיבות ולהעמיד השוואות הזויות חסרות כל בסיס (פשוט תפתח ארכיונים של תעמולות שמאלניות ותגלה מדוע יהודים שונאים את האוייב).
--- סוף ציטוט ---
חוששני שאתה מתבלבל , אתה בטח מתכוון לפלסטינים(יענו ערבים לא ישראליים).
חברים שלי ערבים לא מפוצצים את עצמם בשום מקום , ולא אונסים אף ילדה.
אז למה אתה צועק שצריך להרוג אותם?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה