שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?
Rafoe:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 19:33:41 ---חוששני שאתה מתבלבל , אתה בטח מתכוון לפלסטינים(יענו ערבים לא ישראליים).
חברים שלי ערבים לא מפוצצים את עצמם בשום מקום , ולא אונסים אף ילדה.
אז למה אתה צועק שצריך להרוג אותם?
--- סוף ציטוט ---
לא מתבלבל כלל.
רוב מקרי האונס של יהודיות בתוך ישראל מתבצעים בכלל ע"י ערבים בעלי תעודה כחולה (המושג "ערבים ישראלים" הוא מונח שגוי בדיוק כמו "ערבים פלסטינים").
ושוב אני טוען - אם היו יהודים שאנסו גרמניות או שסייעו לאוייבי גרמניה לחתור תחת המדינה, אזי שהייתי מצדיק את טענותיו של היטלר, אך מכיוון שלא כך היה הדבר (אלא להיפך) אז טענתך חסרת כל בסיס הגיוני לחלוטין.
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 24, 2011, 20:22:10 ---לא מתבלבל כלל.
רוב מקרי האונס של יהודיות בתוך ישראל מתבצעים בכלל ע"י ערבים בעלי תעודה כחולה (המושג "ערבים ישראלים" הוא מונח שגוי בדיוק כמו "ערבים פלסטינים").
ושוב אני טוען - אם היו יהודים שאנסו גרמניות או שסייעו לאוייבי גרמניה לחתור תחת המדינה, אזי שהייתי מצדיק את טענותיו של היטלר, אך מכיוון שלא כך היה הדבר (אלא להיפך) אז טענתך חסרת כל בסיס הגיוני לחלוטין.
--- סוף ציטוט ---
1.תן הוכחה.
2.לא לכל ערבי יש בדם חשק לאנוס.
3.העובדה שאתה חושב שבגלל נתון מסוים אז כל קבוצה מסוימת כזו וצריך לסלק אותה היא לא שונה מהיטלר שטען כי היהודים שולטים בעולם , וזה חלק מהמזימה שלהם.
ומבחינה סטיסטית הוא צודק , אז יש לו זכות לרצוח 6 מיליון איש?
Rafoe:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 21:01:15 ---1.תן הוכחה.
2.לא לכל ערבי יש בדם חשק לאנוס.
3.העובדה שאתה חושב שבגלל נתון מסוים אז כל קבוצה מסוימת כזו וצריך לסלק אותה היא לא שונה מהיטלר שטען כי היהודים שולטים בעולם , וזה חלק מהמזימה שלהם.
ומבחינה סטיסטית הוא צודק , אז יש לו זכות לרצוח 6 מיליון איש?
--- סוף ציטוט ---
1 - http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26113.0.html
הדיון הזה ארוך (3 עמודים) וישם שם דיון עם שמאלן בשם ROI5 שהצליח להביך את עצמו בצורה מעוררת "כבוד".
מומלץ לקרוא את הכל.
2 - בהמשך לקישור שהבאתי כאן.
הערבי המוסלמי יאנוס את הלא מוסלמית לא רק מתוך חשק מיני לא מרוסן אלא משום שזו עוד דרך לבטא את הג'יהאד בדאר אל אסלאם (צריך לקרוא את הדיון שהבאתי כאן כדי להבין יותר טוב).
3 - לרצוח? ממש לא.
אבל לרצות שמדינתו תהיה נקייה מזרים שיום יום מזיקים למדינתו בהחלט כן (למרות שהיהודים ממש לא הזיקו לגרמניה, אלא להיפך).
וזה מה שאנו טוענים כאן - לעשות הכל כדי לעודד הגירה ערבית בצורה לא אלימה (ורוב הערבים יסכימו לקבל פיצויים משום שגם הם יודעים שזוהי לא אדמתם).
לא יודע מה קראת כאן, אבל אני (ושאר החברים כאן) לא דיברנו על רכבות ומחנות ריכוז. דווקא הערבים היו אלה שדיברו (ועדיין מדברים) על "לזרוק את היהודים לים ולקחת את הנשים" (אם כבר דיברנו על אונס).
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 24, 2011, 21:14:41 ---1 - http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26113.0.html
הדיון הזה ארוך (3 עמודים) וישם שם דיון עם שמאלן בשם ROI5 שהצליח להביך את עצמו בצורה מעוררת "כבוד".
מומלץ לקרוא את הכל.
2 - בהמשך לקישור שהבאתי כאן.
הערבי המוסלמי יאנוס את הלא מוסלמית לא רק מתוך חשק מיני לא מרוסן אלא משום שזו עוד דרך לבטא את הג'יהאד בדאר אל אסלאם (צריך לקרוא את הדיון שהבאתי כאן כדי להבין יותר טוב).
3 - לרצוח? ממש לא.
אבל לרצות שמדינתו תהיה נקייה מזרים שיום יום מזיקים למדינתו בהחלט כן (למרות שהיהודים ממש לא הזיקו לגרמניה, אלא להיפך).
וזה מה שאנו טוענים כאן - לעשות הכל כדי לעודד הגירה ערבית בצורה לא אלימה (ורוב הערבים יסכימו לקבל פיצויים משום שגם הם יודעים שזוהי לא אדמתם).
לא יודע מה קראת כאן, אבל אני (ושאר החברים כאן) לא דיברנו על רכבות ומחנות ריכוז. דווקא הערבים היו אלה שדיברו (ועדיין מדברים) על "לזרוק את היהודים לים ולקחת את הנשים" (אם כבר דיברנו על אונס).
--- סוף ציטוט ---
וואוו מקרים של ערבים משוגעים שאונסים בחורות , אכן מוכיח את הפנים האמיתיות שלהם.
עשה טובה , בכל מקום יש קיצוניים.
אני אוהב לשחק עם ערבים כדורגל בשכונה ואוהב לצחוק איתם בכיתה , אל תנסו לעודד אותם שהם ילכו.
JewishGirl:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 22:04:48 ---וואוו מקרים של ערבים משוגעים שאונסים בחורות , אכן מוכיח את הפנים האמיתיות שלהם.
עשה טובה , בכל מקום יש קיצוניים.
אני אוהב לשחק עם ערבים כדורגל בשכונה ואוהב לצחוק איתם בכיתה , אל תנסו לעודד אותם שהם ילכו.
--- סוף ציטוט ---
זה חלק מהג'האד שלהם, לאנוס יהודיה בגלל שהיא יהודיה "כופרת" לטענתם.
גם לך יבוא הרגע שבו הערבי יתקע לך סכין בגב. אולי בעצם בבטן.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה