שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?
yossso:
גאווה!
האנשים האלה מעיזים לומר בלי פחד ועם החזה קדימה, את מה שכל כך הרבה ישראלים אחרים חושבים בלב. הבעת כעס ושינאה יכולים להיות דבר טוב. יש הבדל בין שנאה שנובעת מקינאה, לבין שנאה שנובעת מזה שפגעו בך. וכעסים יש להביע. הכעס שלך הוא האמת שלך. הצדק שבך. ומה שישחרר אותך מכבלי השקרים שהטילו עליך. וכל אחד יודע שהצדק הוא עם היהודים. האמת היא שלנו. אריה. מנורת הזהב. תחי בית"ר ! קדימה בית"ר !
(אני בכוונה לא אומר 'יאללה בית"ר, יאללה', כי 'יאללה' זה ערבית. וערבית זה טמא. ערבים גם תמיד נראים כמו מפלצות. כאילו הטבע רומז לנו שהם רעים.. בחיי. זאת האמת. מי שראה אותם יודע. ערבים נראים כמו פי טבעת. כולל הנשים שלהם.)
haim.z:
אני לא יודע באשר לצעקותם לערבים או לשמלאנים אבל אני כן יודע
שיש להם התנהגות ברברית(ולא בקשר לצעקות לערבים)
לקלל ולצעוק לא מועיל מאומה מצטער ואני ממש לא שמלאני
roeyfredi:
אהלן לכולם , שלום יהודים יקרים . חדש בפורום welcomeeee
הייתי חייב להגיב פה .. מה אני מרגיש ?
שמח שיש ת'קהל הזה בליגה, מייצג את מדינת ישראל ואת המהות של להיות יהודים . מציג לסלים טועמה את מה שחושבים עליו ועל החברים שלו בצורה הכי טובה שיש , והיחידים שנותנים קונטרה לערבים מסכנין .
קהל גדול, שלא נותן לשחקן ערבי לדרוך שם .
בקיצור, גאווה, שמחה, קהל שמייצג בדיוק את מה שאני חושב, כן ירבו כמוהם .
נ.ב הקהל של מכבי גם מתקרב לביתר , לאט לאט...
לוחם יהודה:
--- ציטוט של: roeyfredi על נובמבר 15, 2011, 02:25:46 ---אהלן לכולם , שלום יהודים יקרים . חדש בפורום welcomeeee
הייתי חייב להגיב פה .. מה אני מרגיש ?
שמח שיש ת'קהל הזה בליגה, מייצג את מדינת ישראל ואת המהות של להיות יהודים . מציג לסלים טועמה את מה שחושבים עליו ועל החברים שלו בצורה הכי טובה שיש , והיחידים שנותנים קונטרה לערבים מסכנין .
קהל גדול, שלא נותן לשחקן ערבי לדרוך שם .
בקיצור, גאווה, שמחה, קהל שמייצג בדיוק את מה שאני חושב, כן ירבו כמוהם .
נ.ב הקהל של מכבי גם מתקרב לביתר , לאט לאט...
--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא!
לוחם בגאולה ובנשמה:
גאווה!
חא סתם מגיל 8 יש לי מנוי למשחקים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה