חדשות ודיונים > דיון כללי

אני עוזב

<< < (9/12) > >>

בייקר:
חיים בן פסח איננו פנטזיונר.אני מוחה על השימוש בביטוי כזה.העובדות והמציאות הוכיחו שהסכם אוסלו הוא טעות נוראה או מעשה זדוני.
בלי קשר לש"ס שטחים תמורת שלום היא תוכנית להשמדת מדינת ישראל.
אני לא מבין בנושא הר הבית לכן לא אדבר בנושא.
חיים בן פסח מסתמך על הרב כהנא זצ"ל.הרב כהנא מסתמך על ההלכה.
יש לכבד את חיים בן פסח על פועלו למען עליית יהדות ברית המועצות.
יש לכבד את הרב כהנא על פועלו למען עליית יהדות ברית המועצות ועל מעשים רבים נוספים.
יש לכבד את הרב עובדיה יוסף כתלמיד חכם ועל מפעלו התורני.
המציאות נכתבה בדם וההכרעה ברורה:אלפי הרוגים ושלום אין,מלחמה פרצה.

דוקא_כך:
מצטרף אל האלקשי.  ערן, על תעזוב.  אני הפסקתי לקרוא לרב עובדיה יוסף "עובדיה כסף", וכפי ששמת לב, גם חיים הפסיק לקרוא לו בשם גנאי זה, ללא ספק תודות להשפעתך.  אני תקווה שמחווה (כנה!) זו של רצון טוב מצידנו מספיקה בשביל לשכנע אותך להישאר, מכיוון שחברתך תחסר, וספריית דברי התורה של הימין האמיתי לא תהיה שלמה בלי תרומתך האיכותית.

שבוע טוב לכולם.

כך או כך:
שבוע טוב ערן ,
קודם כל אני חייב התנצלות על התגובה היחסית איטית (לא חשתי בטוב כמה ימים)ב"ה הכל בסדר עכשיו .
לגבי הפרטי אכן הוא חסום לתגובות מסיבות שקשורות לעומס .
אני שמח שהגבת בנושא בצורה מאוד בוגרת ובאמת אני מעריך אנשים שיודעים להיתמודד גם לפעמים
כשצורם להם באוזן .אני ללא ספק יודע מה הרמה של הרב עובדיה יוסף ובהחלט מבין את מידת התרומה שלו
לעם ובכלל  הוא פוסק שזה בפני עצמו כבוד גדול .אין לי ויכוח על האישיות והידע של עובדיה יוסף ועל מקומו וכבודו .
יש לי בעיה אחת איתו ואני אספר לך מהי ידידי .
אחרי שדרעי הורשע היה אצל עובדיה בבית מסיבת עיתונאים ושם הוא ניתפס מבזה אורח בצעקות
"תצא בחוץ" ככה לעיני המצלמה בשידור ישיר הרב עובדיה יוסף ניתפס בכעס (זה עבודה זרה ידידי)
אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר הוא לא עמד בניסיון .בעיני זה לא מנהיג עם כל הכבוד לשכל ולידע שלו
מאותו הרגע הוא ניפסל אצלי לכן ערן כל המקרה של דרעי והכעס וגם אלי ישי כל מה שסובב סביב התנועה
לא מריח לי טוב בכלל .ושים לב אני עדיין משתדל להגיב באיפוק על הדברים בגלל שאתה בן אדם ששווה
להילחם עליו כי יש בך איכות .אותי דווקא מסקרן מה לך זה גרם לחשוב באותה נקודה ומה זה עשה לך .
אחרי שתענה לי על הנקטדה הזו אני אחזור לבירור איתך על דברי חיים .ואם יש צורך לתקן את חיים גם זה יעשה
אבל קודם כל יש לי כלל ערן "השלום מעל האמת" גם אם האמת אצלך תשתדל להעביר אותה בסבלנות
עד שהיא תיקלט בצד השני ואל תברח ההיפך תתמודד ואל תהיה בכעס על חיים כי המצב היום כבר כל כך מטושטש
שאפילו המנהיגים טועים בדרכם .אין אמת אחת ידידי
זהו בגלל שאתה איש יקר אני מבקש ממך להמשיך לכתוב ולהבהיר עניינים עד תום .
שיהיה לך שבוע טוב,
"כך או כך"

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כך או כך על ינואר 21, 2007, 04:29:00 ---שבוע טוב ערן ,
קודם כל אני חייב התנצלות על התגובה היחסית איטית (לא חשתי בטוב כמה ימים)ב"ה הכל בסדר עכשיו .
לגבי הפרטי אכן הוא חסום לתגובות מסיבות שקשורות לעומס .
אני שמח שהגבת בנושא בצורה מאוד בוגרת ובאמת אני מעריך אנשים שיודעים להיתמודד גם לפעמים
כשצורם להם באוזן .אני ללא ספק יודע מה הרמה של הרב עובדיה יוסף ובהחלט מבין את מידת התרומה שלו
לעם ובכלל  הוא פוסק שזה בפני עצמו כבוד גדול .אין לי ויכוח על האישיות והידע של עובדיה יוסף ועל מקומו וכבודו .
יש לי בעיה אחת איתו ואני אספר לך מהי ידידי .
אחרי שדרעי הורשע היה אצל עובדיה בבית מסיבת עיתונאים ושם הוא ניתפס מבזה אורח בצעקות
"תצא בחוץ" ככה לעיני המצלמה בשידור ישיר הרב עובדיה יוסף ניתפס בכעס (זה עבודה זרה ידידי)
אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר הוא לא עמד בניסיון .בעיני זה לא מנהיג עם כל הכבוד לשכל ולידע שלו
מאותו הרגע הוא ניפסל אצלי לכן ערן כל המקרה של דרעי והכעס וגם אלי ישי כל מה שסובב סביב התנועה
לא מריח לי טוב בכלל .ושים לב אני עדיין משתדל להגיב באיפוק על הדברים בגלל שאתה בן אדם ששווה
להילחם עליו כי יש בך איכות .אותי דווקא מסקרן מה לך זה גרם לחשוב באותה נקודה ומה זה עשה לך .
אחרי שתענה לי על הנקטדה הזו אני אחזור לבירור איתך על דברי חיים .ואם יש צורך לתקן את חיים גם זה יעשה
אבל קודם כל יש לי כלל ערן "השלום מעל האמת" גם אם האמת אצלך תשתדל להעביר אותה בסבלנות
עד שהיא תיקלט בצד השני ואל תברח ההיפך תתמודד ואל תהיה בכעס על חיים כי המצב היום כבר כל כך מטושטש
שאפילו המנהיגים טועים בדרכם .אין אמת אחת ידידי
זהו בגלל שאתה איש יקר אני מבקש ממך להמשיך לכתוב ולהבהיר עניינים עד תום .
שיהיה לך שבוע טוב,
"כך או כך"

--- סוף ציטוט ---

אוי זה היה קורע מצחוק התצא בחוץ הזה - אפילו רץ באינטרנט דאנס מועדנים עם ה "תצא בחוץ! זה עויין!" חחח  :D

בייקר:
כאן דווקא עובדיה יוסף צדק.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה