חדשות ודיונים > דיון כללי
אני עוזב
נץ וגאה בזה:
אין כל הבדל בין ערן למשיחסיטים בחב"ד, אני חושש מהיום בו גם כבוד הרב הגאון ישיב את נשמתו לגנזי מרומים, שאז אנשים כמו ערן פשוט יאכלסו את בתי המשוגעים.
עז77:
--- ציטוט של: eran על ינואר 20, 2007, 19:16:28 ---"כך או כך" משום מה חסמת את האפשרות שלי לשלוח מסר אישי אליך, אבל זה לא ימנע בעדי לכתוב לך את המסר בכל זה גם אם זה יהיה בפומבי:
--- סוף ציטוט ---
כך או כך לא חסם אותך אישית, הוא בחר לא לקבל מסרים אישיים בכלל.
עז77:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 20, 2007, 21:53:38 ---אין כל הבדל בין ערן למשיחסיטים בחב"ד, אני חושש מהיום בו גם כבוד הרב הגאון ישיב את נשמתו לגנזי מרומים, שאז אנשים כמו ערן פשוט יאכלסו את בתי המשוגעים.
--- סוף ציטוט ---
נץ, כפי שאתה רואה המדורה הזו בוערת "יפה מאוד" ואין צורך להוסיף לה עוד שמן...
נץ וגאה בזה:
עז צודק, חוזר בי, את דעותיי, להבא,בעניין זה אשמור לעצמי.
כהנא צדק!:
אני מבקש מכולם פה לשמור על תרבות הדיון וגם לא לגלוש לדברים לא קשורים וכמו שעז אמר עדיף לא להוסיף "שמן למדורה" בכל זאת יהודי יקר וחושב עוזב אותנו ואנחנו משתמשים בזה להתגוששויות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה