עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שאלה נפוצה.
יהודי בלב ובנשמה:
--- ציטוט של: שלמה על ינואר 01, 2008, 19:32:05 ---אנחנו מבקשים אדמה ארץ לנו מהנילוס ועד הפרת סה"כ ארץ בכלל לא גדולה ולא ס"מ.
המוסלמים רוצים לשלוט בכול העולם.
--- סוף ציטוט ---
אתה סותר את עצמך, אם הם רוצים לשלוט בעולם אז למה שהם יתנו לנו מדינה?
יהודי בלב ובנשמה:
--- ציטוט של: Altalena על ינואר 01, 2008, 19:12:06 ---יש הבדל בין להשתלט בחזרה על שטחים שהם היסטורית שלך לבין לשאוף ולהשתלט על כל העולם ולאסלאם אותו.
זה כמו להגיד שאין הבדל בין רצח של בן אדם אחד לבין רצח של מליון,כי בשני המקרים אתה רוצח.
--- סוף ציטוט ---
היסטורית לטענתנו, הם לא חושבים ככה.
Altalena:
--- ציטוט של: יהודי בלב ובנשמה על ינואר 01, 2008, 19:47:56 ---היסטורית לטענתנו, הם לא חושבים ככה.
--- סוף ציטוט ---
עד לפני כמה שנים,כל מוסלמי היה אומר לך שאל אקצה בנוי על חורבות בית המקדש.התופעה של "הכחשת המקדש" היא משהו שהחל לאחרונה.אני בטוח שנץ יכול לגבות אותי בעניין.
בכל מקרה-זה כן שלנו היסטורית.בית ראשון,בית שני.עובדות היסטוריות.
יהודי בלב ובנשמה:
--- ציטוט של: Altalena על ינואר 01, 2008, 20:19:36 ---עד לפני כמה שנים,כל מוסלמי היה אומר לך שאל אקצה בנוי על חורבות בית המקדש.התופעה של "הכחשת המקדש" היא משהו שהחל לאחרונה.אני בטוח שנץ יכול לגבות אותי בעניין.
בכל מקרה-זה כן שלנו היסטורית.בית ראשון,בית שני.עובדות היסטוריות.
--- סוף ציטוט ---
אבל אלה עובדות מהתנ"ך זה לא ממש עוזר. הם לא מאמינים לו. אני לא יכול להגיד למוסלמי בגלל שזה כתוב בתנ"ך שלנו אז זה שייך לנו.
Altalena:
--- ציטוט של: יהודי בלב ובנשמה על ינואר 01, 2008, 20:22:21 ---אבל אלה עובדות מהתנ"ך זה לא ממש עוזר. הם לא מאמינים לו. אני לא יכול להגיד למוסלמי בגלל שזה כתוב בתנ"ך שלנו אז זה שייך לנו.
--- סוף ציטוט ---
על מה אתה מדבר? תקופת בית שני היא משהו שאין עליו עוררין (בית ראשון ומלכות דויד מעט יותר מסובך).נקודה.על יוסוף פלביוס שמעת?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה