עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שאלה נפוצה.

<< < (3/5) > >>

יהודי בלב ובנשמה:
אני לא מפקפק בתנ"ך חס וחלילה אבל אני אומר שזה לא עוזר שאני מביא למוסלמים או לשמאלנים ציטוטים מהתנ"ך כי הם לא מאמינים בו.
 ולא אני לא מכיר.

פּז:

--- ציטוט של: יהודי בלב ובנשמה על ינואר 01, 2008, 20:48:50 ---אני לא מפקפק בתנ"ך חס וחלילה אבל אני אומר שזה לא עוזר שאני מביא למוסלמים או לשמאלנים ציטוטים מהתנ"ך כי הם לא מאמינים בו.
 ולא אני לא מכיר.

--- סוף ציטוט ---
אמצעים מודרניים מאמתים ומוכיחים את הקיום העברי בארץ ישראל.
אני מזמין אותך לקרוא על חרס לכיש מספר 4, על האתר הארכיאולוגי "כתף הינום", ועל עוד ממצאים מהסוג הזה.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: יהודי בלב ובנשמה על ינואר 01, 2008, 20:48:50 ---אני לא מפקפק בתנ"ך חס וחלילה אבל אני אומר שזה לא עוזר שאני מביא למוסלמים או לשמאלנים ציטוטים מהתנ"ך כי הם לא מאמינים בו.
 ולא אני לא מכיר.

--- סוף ציטוט ---
אם זה לא עוזר להם ציטוטים מהתנ"ך למה אתה חושב שתשכנע אותם שיש לנו זכות על ארץ ישראל מאימרות חילוניות?
מי שלא מאמין בקב"ה ואומר שיש לנו זכות על ארץ ישראל לא רק שהוא חוטא(זה כבר ענין אחר,אבל רק רציתי לציין זאת) אלא הוא בדיוק כמו המדינות קולוניאליסטיות שסתם כובשות שטח ללא מטרה.
אם היו פה ערבים או לא היו פה ערבים לא מענין אותי,יש לנו זכות על ארץ ישראל על פי תורת ישראל שניתנה לנו בהר סיני.
היינו 2000 שנה בגלות הארורה,חזרנו לארצנו.

יהודי בלב ובנשמה:
איתן אני שוב חוזר ואומר אם בתנ"ך כתוב שארץ ישראל שלנו אותם זה לא מעניין, אותו הדבר הם יכולים להגיד שבקוראן כתוב שהעולם שלהם אז אנחנו צריכים להשלים עם זה.

יהודי בלב ובנשמה:

--- ציטוט של: פּז על ינואר 01, 2008, 21:42:49 ---אמצעים מודרניים מאמתים ומוכיחים את הקיום העברי בארץ ישראל.
אני מזמין אותך לקרוא על חרס לכיש מספר 4, על האתר הארכיאולוגי "כתף הינום", ועל עוד ממצאים מהסוג הזה.

--- סוף ציטוט ---

אפשר קישור?

וחוץ מזה אני רוצה לדעת איך לענות על השאלות האלה במקום שתביאו לי מקורות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה