1.הבנתי שזאת בדיחה
2.טוב לא נעשה "ראה סעיף" כל פעם
3.אתה מדבר על דרכים עקיפות מדי תאמין לי שסוחר סמים לא חושב על "אני הורס את המדינה אני מממן מחבלים מוסלמים" ודברים כאלה
לדעתי פשוט צריך להשים אותם בכלא זה כמו להגיד שיהודי טיפש שמצביע למר"ץ אחראי להרס המדינה וכל הטרור וכל הטירוף שהולך פה.
4.הדבר היחיד שאני משווה זה שלדעתי צריך לתת חופש ביטוי נגיד הימין האמיתי כל הזמן מדבר איך השמאלנים לא נותנים חופש ביטוי שזה נכון אבל אם יש ביקורת על זה?
אז לתת ביקורת ואז לעשות אותו דבר זה לא חוכמה גדולה
5.צודק סליחה לדעתי זה קיצוני אני אומרלדעתי
6.חיכינו 2000 שנה בשביל מדינה שנוכל לחיות בה בחופש ולא בפחד לא לדיקטטורה של מישהו שעושה מה שבראש שלו
אז תחשוב יש משטר טוטלארי המנהיג הוא ימני טוב
אף אחד לא יכול להגיד לו מה לעשות אף אחד לא יכול להוריד אותו מהשלטון אלא אם כן במהפכה אלימה אבל הוא בכל זאת מספק את העם לאחר מכן הוא בוחר גם במנהיג טוב ומהמנהיג הטוב בוחר בעוד מנהיג טוב אבל קצת פחות ובסופו של דבר בדורות נבחר איזה אידיוט שיעשה רע לעם
ובבקשה יהיה לך דיקטטור שמספק אך ורק את עצמו ולא עושה כלום למען העם אבל אף אחד לא יכול לעשות לו כלום והנה חיים בסבל עש הודעה חדשה.
יש הרבה דברים שיכולים להוכיח שרודנות היא דבר רע
גם דמקרטיה אבל בכל אחד יש חיסרון ויתרון השאלה אם יש יותר חיסרון או יותר יתרון בדבר מסוים ובמקרה הזה לדמוקרטיה יש יותר יתרון מאשר חיסרון
וההפך ברודנות
7.בקשר לעניין חופש הדת כאן אני מסכים אני טעיתי אתה צדקת באמת לכל דת יש מדינה משלה בעולם ואף יותר ממדינה אחת וגם מדינות גדולות
ליהודים יש רק מדינה אחת קטנה אז שיתנו לנו לחיות בשקט
אני לא מתבייש להפסיד לימני בעניין כלשהו אלא זה דווקא דבר טוב
אם כבר לשמאלני אני מתבייש להפסיד
1.) מודה ועוזב ירוחם.
2.) כנ"ל.
3.) צר לי אבל סמים הם כלי לוחמה ישיר וממש לא עקיף של המפלצת האיסלמית שגם על ידי זה מממנת את הלוחמה שלהם בנו, כך שסוחר סמים (והדגש הוא על סוחר יהודי ולא ערבי, כי דינו של סוחר ערבי הוא ברור, והוא כן עושה זאת מתוך מודעות) הוא בעצם סוחר במוות בפשע נלווה, בזנות, בטמטמום החברה, בברבריזציה של החברה, וגורם לאנשים לאבד שיקול דעת, זה גורם לתאונות בהם מתים עוד אנשים, וכו', כך שטכנית כמות הדם שנמצא על ידיו של סוחר סמים קטן הוא גדול, כך שדינו מוות גם אם לא התכוון, וכן יש לעונש זה ייעוד גדול, שכן אם ברצונך לבער נגע כלשהו שמשורש עמוק בחברה, עליך לנקוט בצעדים דראסטיים.
4.) צר לי אך אינני מבין הכיצד צריך לתת חופש ביטוי למי שרוצה לראות בנצחון האויב המוסלמי בעולם, והגשמת מטרות הג'יהאד, אני דורש חופש ביטוי כי השמאל הוא זה שטוען שהוא מאפשר אותו, אז לכן שאני מזדעק נגד סתימת הפה שלי, אני בעצם נלחם בצביעות השמאל, כל זה איננו אומר שאני בעד לתת לו זכות דיבור, שני הדברים מנותקים האחד מהשני, כי בממלכה העתידה, שהולכת לקום פה, ממלכת ישראל (גם אם זה לא נראה לך, זה יקרה), זכות חופש הביטוי לא תנתן להם, אנחנו נמחוץ כל אופוזיציה שמאלנית, אנחנו לא נתן להם להרים את הראש, הם פשוט יהפכו להיות לא רלוונטיים בשיח הפוליטי בממלכת ישראל.
5.) ואם זה לדעתך, אשמח לדעת מהם בדיוק הקריטריונים לקיצוניות לדידך? כי לצעוק "קיצוניות", כל אחד יכול, וכך גם אתה עשית כנגדי, אבל מי שצועק קיצוני על מישהו אחר, ברוב המוחלט של המקרים לא מגדיר מהו הקריטריון לקיצוניות ולא מנמק למה הצד השני הוא קיצוני על פי קווים אלו, וכן איננו מעמיד קווים אלו לביקורת.
אז אל תהיה דמגוג קטן, אם אתה טוען שלדעתך! אני קיצוני ולא מייצג את הימין האמיתי, נא פרט: א.) למה? ב.) על פי איזה קריטריונים?
6.) צר לי אבל כשיהודי מתפלל "ולירושלים עירך ברחמים תשוב ותשכון בתוכה כאשר דיברת ובנה אותה בקרוב בימינו וכסא דוד עבדך לתוכה תכין ברוך אתה ה' בונה ירושלים" הוא איננו מבקש דמוקרטיה ומצד שני איננו מבקש איזה דספוט מצוי אלא מלך!!!! על כל המשתמע מכך, ואם אתה טוען שאין בטחון שיהיה פה איזה רודן בזוי בהמשך השושלת, אזי אני מבטיחך נאמנה, שאם תבדוק היטב ותלמד ברמב"ם את הלכות מלכים ומלחמותיהם, את תראה את כל הסיבות והאמצעים שמונעים דבר כזה, וכנראה לא שמעת שיש דבר כזה שנקרא סנהדרין, שתפקידו כלפי המלך הוא ברור, המוסד הזה מרסן את המלך, ולכן גם שמתי דגש על המונח "מונרכיה תאוקרטית" כך שהערת מס' 6 שלך לא רלוונטית בכלל, וההצעה שלי גוברת על שלך.
העם היהודי לא פילל 2000 שנה כדי לשים איזה פתק בקלפי.
אם אינך יודע מה ההבדל בין דיקטטורה ורודנות למלוכה, בטח ובטח בין אלה לבין מלוכה יהודית, אזי אני מפנה אותך לכל הפילוסופיה המדינית של ימי הביניים, כגון: ניקולו מאקיוולי, תומס הובס, רובספייר וכו' מול זה אני גם מזכיר לך ללמוד במקורות היהדות על מה בדיוק חלמנו והתפללנו ומשיכים להתפלל גם כיום מאז ימי קדם.
7.) ראה סעיף 1.