סקר

האם אתם בעד עונש מוות בישראל?

כן
22 (91.7%)
לא
2 (8.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: האם אתם בעד עונש מוות בישראל?  (נקרא 13372 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
« ב- : דצמבר 25, 2007, 22:16:05 »
.

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 25, 2007, 22:44:04 »
ללא ספק כן!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 25, 2007, 22:55:14 »
כן

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #3 ב- : דצמבר 25, 2007, 23:33:23 »
בטח, כל ערבוש או יהודון שתופסים מעצמם צריכים להגיע לגיהינום לאלתר....  :coolsmiley:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : דצמבר 26, 2007, 00:22:22 »
עונש מוות ל:
א.) מרגלים.
ב.) יהודונים בוגדים.
ג.) עיתונאים החושפים מידע בטחוני אסטרטגי רגיש.
ד.) קומוניסטים.
ה.) מוסלמים מחבלים.
ו.) מוסלמים העוסקים בפעילות פלילית כל שהיא.
ז.) מוסלמי שיעז להוותר במרחב שניה לאחר הזמן הנקוב שבו השטח הנמצא בידי חייב יהיה להיות נקי מהבקטריה המוסלמית על פי חוק הטרנספר ואנטי-איסלם שיחקק בנדון בהתאם.
ח.) רוצחים מפלצתיים.
ט.) מבריחי גבול המעבירים: 1.) אנשים (לצורך זנות או עבודה), 2.) סמים. 3.) נשק לצרכי טרור או עולם תחתון.
י.) חטיפת אדם לצורכי כופר.
י"א.) אנס אחרי האונס השלישי (היהדות אוסרת סירוס), (אונס ראשון 15 שנות מאסר+עבודות פרך, אונס שני 25 שנות מאסר ותכנית טיפול פסיכאטרית/פסיכולוגית).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : דצמבר 26, 2007, 08:20:31 »
בס"ד

כן אני בעד ל:

1.מחבלים
2.סייעני-טרור
3.עבריינים אלימים
4.בוגדים
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #6 ב- : דצמבר 26, 2007, 11:57:11 »
בהחלט.
לרוצחים בוגדים גנבי אנשים ובוגדים מהסוג הגרוע ביותר...
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #7 ב- : דצמבר 26, 2007, 15:42:04 »
ברור
למוסלמים המרצחים הערבים הנאצים
לאלה למסייעים לטרור
לאנטישמים
נאצים(כולל את הנאצים שיש פה בארץ,שלילת אזרחות לא מספקת אותי)
שמאלנים בוגדים
יהודנים
וכל מיני חארות נבלות כאלה!!!

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 26, 2007, 16:51:05 »
עונש מוות ל:
א.) מרגלים.
ב.) יהודונים בוגדים.
ד.) קומוניסטים.
ה.) מוסלמים מחבלים.
ז.) מוסלמי שיעז להוותר במרחב שניה לאחר הזמן הנקוב שבו השטח הנמצא בידי חייב יהיה להיות נקי מהבקטריה המוסלמית על פי חוק הטרנספר ואנטי-איסלם שיחקק בנדון בהתאם.
ח.) רוצחים מפלצתיים.
ט.) מבריחי גבול המעבירים: 1.) אנשים (לצורך זנות או עבודה), 2.) סמים. 3.) נשק לצרכי טרור או עולם תחתון.
י"א.) אנס אחרי האונס השלישי (היהדות אוסרת סירוס), (אונס ראשון 15 שנות מאסר+עבודות פרך, אונס שני 25 שנות מאסר ותכנית טיפול פסיכאטרית/פסיכולוגית).

שכחת נבלות שמכים אנשים זקנים.

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 26, 2007, 18:50:00 »
לא הבנתי את הקטע של עונש מוות לאנסים

נגיד בן אדם בן 20 אנס,נכנס לקלא ל15 שנה
כשהוא יצא הוא בן 35,אונס עוד הפעם,נכנס לכלא ל25 שנה

פעם שלישית הוא יאנוס בגיל 60?

אני יודע שבגיל 60 גברים עוד יכולים לתפקד מינית,אבל פשוט לא נראה לי שהוא יאנוס עוד פעם אחרי מה שעבר עליו

עדיף עונש מוות לאנסים בהזדמנות השניה

Aaron

• אורח
« להגיב #10 ב- : דצמבר 26, 2007, 19:20:33 »

נגיד בן אדם בן 20 אנס,נכנס לקלא ל15 שנה

אני יודע שבגיל 60 גברים עוד יכולים לתפקד מינית,אבל פשוט לא נראה לי שהוא יאנוס עוד פעם אחרי מה שעבר עליו

למה לתת לבנאדם שעשה מעשה כזה להמשיך לחיות?, רק אם הוא חולה נפש צריך לאשפז אותו, אבל אם הוא אדם בריא והחליט לאנוס מישהי, להרוס לה את החיים. למה לתת לו הזדמנות נוספת?
« עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2007, 19:20:59 על ידי אהרֹן »

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #11 ב- : דצמבר 26, 2007, 19:46:15 »
למה לתת לבנאדם שעשה מעשה כזה להמשיך לחיות?, רק אם הוא חולה נפש צריך לאשפז אותו, אבל אם הוא אדם בריא והחליט לאנוס מישהי, להרוס לה את החיים. למה לתת לו הזדמנות נוספת?
אהרון,צודק!!!
אנשים כאלה יותר גרועים מערבושים ושמאלנים!!!
קודם צריך להביא איזה פדופיל שגדול מהם בגיל ואז שהוא יאנוס את הפושע,ואז האנס הזה ירגיש מה שהקורבנות הקודמים שלו הרגישו,ואז יש להביא לו עונש מוות!!!
הם בטוח לא רוצים שיאנסו אותם,אז שלא יאנסו אחרים!!!
שנאמר:"מה ששנוא עלייך,על תעשה לרעיך"
וגם "ואהבת לרעך כמוך"

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 26, 2007, 20:26:17 »
אתה צודק אהרון לא חשבתי על זה

אני פשוט חשבתי לעצמי איך בן אדם יאנוס אחרי שישב 40 שנה בכלא בכללי על אונס(יש לו סיכוי להשתחרר בגיל זקן מדי בשביל אונס חח)

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #13 ב- : דצמבר 26, 2007, 21:57:45 »
עונש מוות ל:
א.) מרגלים.
ב.) יהודונים בוגדים.
ד.) קומוניסטים.
ה.) מוסלמים מחבלים.
ח.) רוצחים מפלצתיים.

תגיד מה אתה סטאלין?

בסדר עונש מוות על רצח או על בגידה גדולה

אבל נגיד על הברחה וכל מיני שטויות זה כבר כלא

ולמה קומוניסטים בגלל דעותיהם הפוליטיות?

איך אתה שונה משמאלנים אם אתה חושב שצריך להוציא מישהו להורג על דעותיו

זאת חשיבה:

1.קומוניסטית/שמאלנית

2.איסלאמית

3.ובכלל דיקטטורית כלשהי
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #14 ב- : דצמבר 26, 2007, 22:17:08 »
בס''ד

כל אדם המזוהה כאויב ר/או פועל כסייען של האויב יש להרוג ללא משפט !! , ואם ירצה להישפט , יש להוסיף לעונש המוות גם מסע-קלון ועינויים , למען לא יעזו האוייבים הרוצחים השפלים הללו  להשמיע קריאות פתאטיות כאלה !!!!--לרוצחים ועוזריהם ישנה ברירה , המתת חסד , או מוות לאחר מסע קלון ועינויים .
                                                                                 הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : דצמבר 26, 2007, 22:19:52 »
בס''ד

כל אדם המזוהה כאויב ר/או פועל כסייען של האויב יש להרוג ללא משפט !! , ואם ירצה להישפט , יש להוסיף לעונש המוות גם מסע-קלון ועינויים , למען לא יעזו האוייבים הרוצחים השפלים הללו  להשמיע קריאות פתאטיות כאלה !!!!--לרוצחים ועוזריהם ישנה ברירה , המתת חסד , או מוות לאחר מסע קלון ועינויים .
                                                                                 הגולה בארץ  :smil037:
מסכים עם כל מילה.

Aaron

• אורח
« להגיב #16 ב- : דצמבר 26, 2007, 23:01:55 »
האחד שהצביע נגד, יכול להסביר את עצמו?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : דצמבר 27, 2007, 01:44:39 »
שכחת נבלות שמכים אנשים זקנים.
כאן אני כבר לא מסכים.

נגיד בן אדם בן 20 אנס,נכנס לכלא ל15 שנה
סתם זרקתי הצעה, יכול להיות שגם פעם שניה זה יותר טוב והגיוני, אבל לא פעם ראשונה, וכן צריך להיות שהעונש יהיה מספיק דרקוני בשביל להרתיע מפעם שניה שלא נצטרך להגיע להוצאות להורג על כך.

קודם כל כי יש עיקרון ביהדות שאומר שנותנים לכל אחד הזדמנות לחזור בתשובה, ואחרי פעם אחת עוד אפשר לומר שמגיעה לו עוד הזדמנות למרות שהרס לאישה/נערה/ילדה זו או אחרת את החיים, אבל זה לא אומר שיתחמק מכל עונש, כפ שכבר כתבתי למגיב הקודם.

תגיד מה אתה סטאלין?
בסדר עונש מוות על רצח או על בגידה גדולה
אבל נגיד על הברחה וכל מיני שטויות זה כבר כלא
ולמה קומוניסטים בגלל דעותיהם הפוליטיות?
איך אתה שונה משמאלנים אם אתה חושב שצריך להוציא מישהו להורג על דעותיו
זאת חשיבה:
1.קומוניסטית/שמאלנית
2.איסלאמית
3.ובכלל דיקטטורית כלשהי
א.) אני לא גרוזיני.
ב.) אני לא רוסי.
ג.) לא קוראים לי יוסיף וסיריונוביץ' דז'וגושווילי (סטאלין).
ד.) הברחה (ושם לב לאיזה הברחות ספציפיות התכוונתי, לא לכל סחורה שהיא אלא לדברים שאמרתי במפורש) בשל העובדה שזה איום קיומי ופוגע קשות באושיות החברה של העם היהודי היושב בציון, נשק שהורג יהודים תמימים או סמים שמרעיל את מוחותיהם, אינני מבין מה הבעיה, וגם שאר הדברים הם לא שטויות, אלא דברים כבדים ורציניים שיש לתתת אליהם את הדעת, חלק מטרה למנו פשעים מסוג קשה ביותר וחלק בשביל להרתיע ולשמור על הבטחון ועל החברה.
ה.) אני שונה משמאלנים מעצם העובדה שאני הפוך מהם בכל פרמטר כמעט, אדם שבעצם דעותיו מוכן למכור את עמו ומולדתו לאויב ומוכן לבצע זאת בפועל, ולא רק מדבר על כך (עובר לקווים מעשיים, נוסח מחתרת הקצינים של מפ"ם, אודי אדיב, קלינברג וכו'), עונש מוות הוא לגיטימי כי קומוניזם משמעו בגידה בעם היהודי ובמדינה.
ו.) זאת לא בהכרח רק חשיבה קומוניסטית/שמלאנית/איסלמית, יש לזה גם זווית הסתכלות ימנית וגם טבוע עמוק ביסודות ימניים אמיתיים, תלמד הסטוריה.
ז.) אינני דמוקרט ואינני תומך בדמוקרטיה אלא במונרכיה תאוקרטית! אז מה אתה רוצה ממני?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #18 ב- : דצמבר 27, 2007, 01:47:37 »
ושכחתי עוד אחד, פדופילים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #19 ב- : דצמבר 27, 2007, 09:35:37 »
א.) אני לא גרוזיני.
ב.) אני לא רוסי.
ג.) לא קוראים לי יוסיף וסיריונוביץ' דז'וגושווילי (סטאלין).
ד.) הברחה (ושם לב לאיזה הברחות ספציפיות התכוונתי, לא לכל סחורה שהיא אלא לדברים שאמרתי במפורש) בשל העובדה שזה איום קיומי ופוגע קשות באושיות החברה של העם היהודי היושב בציון, נשק שהורג יהודים תמימים או סמים שמרעיל את מוחותיהם, אינני מבין מה הבעיה, וגם שאר הדברים הם לא שטויות, אלא דברים כבדים ורציניים שיש לתתת אליהם את הדעת, חלק מטרה למנו פשעים מסוג קשה ביותר וחלק בשביל להרתיע ולשמור על הבטחון ועל החברה.
ה.) אני שונה משמאלנים מעצם העובדה שאני הפוך מהם בכל פרמטר כמעט, אדם שבעצם דעותיו מוכן למכור את עמו ומולדתו לאויב ומוכן לבצע זאת בפועל, ולא רק מדבר על כך (עובר לקווים מעשיים, נוסח מחתרת הקצינים של מפ"ם, אודי אדיב, קלינברג וכו'), עונש מוות הוא לגיטימי כי קומוניזם משמעו בגידה בעם היהודי ובמדינה.
ו.) זאת לא בהכרח רק חשיבה קומוניסטית/שמלאנית/איסלמית, יש לזה גם זווית הסתכלות ימנית וגם טבוע עמוק ביסודות ימניים אמיתיים, תלמד הסטוריה.
ז.) אינני דמוקרט ואינני תומך בדמוקרטיה אלא במונרכיה תאוקרטית! אז מה אתה רוצה ממני?
[/quote]

1.זה לא משנה מה הלאום שלך

2.ראה פסוק אחד

3.זה לא משנה מה שמך

4.זה כבר משהו אחר מסכים איתך על נשק אבל על סמים לדעתי צריך פשוט להכניס לכלא

5."הקמוניסטים הם אויבי העם" בדיוק כמו שהימנים והדתיים(מדת כלשהי כולל היהודים) היו "אויבי ברה"מ"
אך ורק על דעותיהם

6.אז אם זה חשיבה ימנית אז זה חשיבה ימנית קיצונית כבר לא ימנית אמיתית רגילה

7.זה כבר משהו אחר!!! אני אישית תומך בממשלה ימנית אמיתית שלא מוסרת שטחים לאויב ופוגעת בו כמו שצריך אבל דמוקרטית משטר דמוקרטי עם חופש דת(אפילו אם זה מוסלמי) אבל טכני כי אני לא חושב שיהיו פה מוסלמים אחרי טרנספר
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #20 ב- : דצמבר 27, 2007, 12:17:50 »
1.זה לא משנה מה הלאום שלך
2.ראה פסוק אחד
3.זה לא משנה מה שמך
4.זה כבר משהו אחר מסכים איתך על נשק אבל על סמים לדעתי צריך פשוט להכניס לכלא
5."הקמוניסטים הם אויבי העם" בדיוק כמו שהימנים והדתיים(מדת כלשהי כולל היהודים) היו "אויבי ברה"מ"
אך ורק על דעותיהם
6.אז אם זה חשיבה ימנית אז זה חשיבה ימנית קיצונית כבר לא ימנית אמיתית רגילה
7.זה כבר משהו אחר!!! אני אישית תומך בממשלה ימנית אמיתית שלא מוסרת שטחים לאויב ופוגעת בו כמו שצריך אבל דמוקרטית משטר דמוקרטי עם חופש דת(אפילו אם זה מוסלמי) אבל טכני כי אני לא חושב שיהיו פה מוסלמים אחרי טרנספר
1.) כנראה לא הבנת את הבדיחה.
2.) ראה סעיף 1.
3.) ראה סעיף 1.
4.) אתה לא רואה את סמים כמפגע אסטרטגי אני כן, רק הרשה לי לסבר את אוזנך במספר עובדות: א.) ישראל מוקפת ב3 מתוך החמש ממרכזי ייצור, גידול והפצת הסמים העולמי שהן: מדבר סיני, סוריה ולבנון, וישראל על פי נתוני האינטרפול וה-DEA (הסוכנות למלחמה בסמים האמריקנית) היא אחד השערים הראשיים להפצת הסמים אל עבר המערב במונחים עולמיים! אז נראה שאתה קצת צריך לעשות את הערכה מחדש לגבי סמים, וחוץ מזה, במציאות של ימינו, סמים ונשק תמיד הולכים ביחד, זה העניין שאתה לא יכול לנתק ביניהם.
ב.) הסמים הם חלק מהשיטה בה משתמשים המוסלמים למימון (חלק ניכר מהכנסות החיזבאללה הם סמים שמוברחים לישראל, מה תגיד על זה?! הא?) פעולותיהם המלחמתיות.
ג.) חלק אינטגרלי מההכנסות השנתיות בשנת התקציב של סוריה היא מסמים וזה מוכר שם כחלק ממערך ההכנסות הממשלתית!!!
ד.) סמים על פי הגדרת אויבנו המוסלמים  שמסביבנו, זה אחד מכלי הנשק למלחמה ביאהוד (על פי דבריהם הם) והם רואים בזה שיטה לגיטימית לפגוע באוכלוסיה היהודית בישראל.
5.) אני אומר את זה מזווית הסתכלות של יהודי שרוצה להגן על עמו בארצו במתכונת עתידית של מממלכה ולא של "מדינה", ואם אתה משווה את זה לבריה"מ ולא רואה הבדל ביניהם, אזי: א.) אין לך שום ידע על ההסטוריה של בריה"מ, ב.) אין מושג מה זה קומוניזם, ג.) אין לך מושג מה הייתה האסטרטגיה שלהם, ד.) כנראה שאינך יודע מה זה הקומסומול וה"אינטרנאציונל", ואם אחרי כל זה אתה לא מבחין בהבדל, אז יש לך בעיה.
6.)  זאת חשיבה ימנית, לא יודע מה זה קיצוני, מי אתה שתגדיר מה זה קיצוני ומה זה ימיני אמיתי? למה אני חייב להצמד לדוגמתיות שלך בעניין?
7.) צר לי אבל יישות מדינית יהודית שמאפשרת חופש דת, היא לא יהודית, ואם אתה רוצה חופש דת, אז בשביל זה יש את האיחוד האירופאי ו/או ארה"ב
העם היהודי לא ערג 2000 שנה לאיזה דמוקרטיה עם חופש דת, על מי אתה מנסה לעבוד? מאוד מצטער, אך כל יהודי מתפלל 3 פעמים ביום לכיסופים להשבת מונרכיה תאוקרטית ולא איזה יצור ביזארי פסוודו-אירופי במזרח התיכון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #21 ב- : דצמבר 27, 2007, 15:04:21 »
1.) כנראה לא הבנת את הבדיחה.
2.) ראה סעיף 1.
3.) ראה סעיף 1.
4.) אתה לא רואה את סמים כמפגע אסטרטגי אני כן, רק הרשה לי לסבר את אוזנך במספר עובדות: א.) ישראל מוקפת ב3 מתוך החמש ממרכזי ייצור, גידול והפצת הסמים העולמי שהן: מדבר סיני, סוריה ולבנון, וישראל על פי נתוני האינטרפול וה-DEA (הסוכנות למלחמה בסמים האמריקנית) היא אחד השערים הראשיים להפצת הסמים אל עבר המערב במונחים עולמיים! אז נראה שאתה קצת צריך לעשות את הערכה מחדש לגבי סמים, וחוץ מזה, במציאות של ימינו, סמים ונשק תמיד הולכים ביחד, זה העניין שאתה לא יכול לנתק ביניהם.
ב.) הסמים הם חלק מהשיטה בה משתמשים המוסלמים למימון (חלק ניכר מהכנסות החיזבאללה הם סמים שמוברחים לישראל, מה תגיד על זה?! הא?) פעולותיהם המלחמתיות.
ג.) חלק אינטגרלי מההכנסות השנתיות בשנת התקציב של סוריה היא מסמים וזה מוכר שם כחלק ממערך ההכנסות הממשלתית!!!
ד.) סמים על פי הגדרת אויבנו המוסלמים  שמסביבנו, זה אחד מכלי הנשק למלחמה ביאהוד (על פי דבריהם הם) והם רואים בזה שיטה לגיטימית לפגוע באוכלוסיה היהודית בישראל.
5.) אני אומר את זה מזווית הסתכלות של יהודי שרוצה להגן על עמו בארצו במתכונת עתידית של מממלכה ולא של "מדינה", ואם אתה משווה את זה לבריה"מ ולא רואה הבדל ביניהם, אזי: א.) אין לך שום ידע על ההסטוריה של בריה"מ, ב.) אין מושג מה זה קומוניזם, ג.) אין לך מושג מה הייתה האסטרטגיה שלהם, ד.) כנראה שאינך יודע מה זה הקומסומול וה"אינטרנאציונל", ואם אחרי כל זה אתה לא מבחין בהבדל, אז יש לך בעיה.
6.)  זאת חשיבה ימנית, לא יודע מה זה קיצוני, מי אתה שתגדיר מה זה קיצוני ומה זה ימיני אמיתי? למה אני חייב להצמד לדוגמתיות שלך בעניין?
7.) צר לי אבל יישות מדינית יהודית שמאפשרת חופש דת, היא לא יהודית, ואם אתה רוצה חופש דת, אז בשביל זה יש את האיחוד האירופאי ו/או ארה"ב
העם היהודי לא ערג 2000 שנה לאיזה דמוקרטיה עם חופש דת, על מי אתה מנסה לעבוד? מאוד מצטער, אך כל יהודי מתפלל 3 פעמים ביום לכיסופים להשבת מונרכיה תאוקרטית ולא איזה יצור ביזארי פסוודו-אירופי במזרח התיכון.

1.הבנתי שזאת בדיחה

2.טוב לא נעשה "ראה סעיף" כל פעם

3.אתה מדבר על דרכים עקיפות מדי תאמין לי שסוחר סמים לא חושב על "אני הורס את המדינה אני מממן מחבלים מוסלמים" ודברים כאלה
לדעתי פשוט צריך להשים אותם בכלא זה כמו להגיד שיהודי טיפש שמצביע למר"ץ אחראי להרס המדינה וכל הטרור וכל הטירוף שהולך פה.

4.הדבר היחיד שאני משווה זה שלדעתי צריך לתת חופש ביטוי נגיד הימין האמיתי כל הזמן מדבר איך השמאלנים לא נותנים חופש ביטוי שזה נכון אבל אם יש ביקורת על זה?
אז לתת ביקורת ואז לעשות אותו דבר זה לא חוכמה גדולה

5.צודק סליחה לדעתי זה קיצוני אני אומרלדעתי

6.חיכינו 2000 שנה בשביל מדינה שנוכל לחיות בה בחופש ולא בפחד לא לדיקטטורה של מישהו שעושה מה שבראש שלו

אז תחשוב יש משטר טוטלארי המנהיג הוא ימני טוב

אף אחד לא יכול להגיד לו מה לעשות אף אחד לא יכול להוריד אותו מהשלטון אלא אם כן במהפכה אלימה אבל הוא בכל זאת מספק את העם לאחר מכן הוא בוחר גם במנהיג טוב ומהמנהיג הטוב בוחר בעוד מנהיג טוב אבל קצת פחות ובסופו של דבר בדורות נבחר איזה אידיוט שיעשה רע לעם
ובבקשה יהיה לך דיקטטור שמספק אך ורק את עצמו ולא עושה כלום למען העם אבל אף אחד לא יכול לעשות לו כלום והנה חיים בסבל עש הודעה חדשה.

יש הרבה דברים שיכולים להוכיח שרודנות היא דבר רע

גם דמקרטיה אבל בכל אחד יש חיסרון ויתרון השאלה אם יש יותר חיסרון או יותר יתרון בדבר מסוים ובמקרה הזה לדמוקרטיה יש יותר יתרון מאשר חיסרון

וההפך ברודנות

7.בקשר לעניין חופש הדת כאן אני מסכים אני טעיתי אתה צדקת באמת לכל דת יש מדינה משלה בעולם ואף יותר ממדינה אחת וגם מדינות גדולות
ליהודים יש רק מדינה אחת קטנה אז שיתנו לנו לחיות בשקט

אני לא מתבייש להפסיד לימני בעניין כלשהו אלא זה דווקא דבר טוב

אם כבר לשמאלני אני מתבייש להפסיד
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #22 ב- : דצמבר 27, 2007, 15:48:52 »
1.הבנתי שזאת בדיחה
2.טוב לא נעשה "ראה סעיף" כל פעם
3.אתה מדבר על דרכים עקיפות מדי תאמין לי שסוחר סמים לא חושב על "אני הורס את המדינה אני מממן מחבלים מוסלמים" ודברים כאלה
לדעתי פשוט צריך להשים אותם בכלא זה כמו להגיד שיהודי טיפש שמצביע למר"ץ אחראי להרס המדינה וכל הטרור וכל הטירוף שהולך פה.
4.הדבר היחיד שאני משווה זה שלדעתי צריך לתת חופש ביטוי נגיד הימין האמיתי כל הזמן מדבר איך השמאלנים לא נותנים חופש ביטוי שזה נכון אבל אם יש ביקורת על זה?
אז לתת ביקורת ואז לעשות אותו דבר זה לא חוכמה גדולה
5.צודק סליחה לדעתי זה קיצוני אני אומרלדעתי
6.חיכינו 2000 שנה בשביל מדינה שנוכל לחיות בה בחופש ולא בפחד לא לדיקטטורה של מישהו שעושה מה שבראש שלו
אז תחשוב יש משטר טוטלארי המנהיג הוא ימני טוב
אף אחד לא יכול להגיד לו מה לעשות אף אחד לא יכול להוריד אותו מהשלטון אלא אם כן במהפכה אלימה אבל הוא בכל זאת מספק את העם לאחר מכן הוא בוחר גם במנהיג טוב ומהמנהיג הטוב בוחר בעוד מנהיג טוב אבל קצת פחות ובסופו של דבר בדורות נבחר איזה אידיוט שיעשה רע לעם
ובבקשה יהיה לך דיקטטור שמספק אך ורק את עצמו ולא עושה כלום למען העם אבל אף אחד לא יכול לעשות לו כלום והנה חיים בסבל עש הודעה חדשה.
יש הרבה דברים שיכולים להוכיח שרודנות היא דבר רע
גם דמקרטיה אבל בכל אחד יש חיסרון ויתרון השאלה אם יש יותר חיסרון או יותר יתרון בדבר מסוים ובמקרה הזה לדמוקרטיה יש יותר יתרון מאשר חיסרון
וההפך ברודנות
7.בקשר לעניין חופש הדת כאן אני מסכים אני טעיתי אתה צדקת באמת לכל דת יש מדינה משלה בעולם ואף יותר ממדינה אחת וגם מדינות גדולות
ליהודים יש רק מדינה אחת קטנה אז שיתנו לנו לחיות בשקט
אני לא מתבייש להפסיד לימני בעניין כלשהו אלא זה דווקא דבר טוב
אם כבר לשמאלני אני מתבייש להפסיד
1.) מודה ועוזב ירוחם.
2.) כנ"ל.
3.) צר לי אבל סמים הם כלי לוחמה ישיר וממש לא עקיף של המפלצת האיסלמית שגם על ידי זה מממנת את הלוחמה שלהם בנו, כך שסוחר סמים (והדגש הוא על סוחר יהודי ולא ערבי, כי דינו של סוחר ערבי הוא ברור, והוא כן עושה זאת מתוך מודעות) הוא בעצם סוחר במוות בפשע נלווה, בזנות, בטמטמום החברה, בברבריזציה של החברה, וגורם לאנשים לאבד שיקול דעת, זה גורם לתאונות בהם מתים עוד אנשים, וכו', כך שטכנית כמות הדם שנמצא על ידיו של סוחר סמים קטן הוא גדול, כך שדינו מוות גם אם לא התכוון, וכן יש לעונש זה ייעוד גדול, שכן אם ברצונך לבער נגע כלשהו שמשורש עמוק בחברה, עליך לנקוט בצעדים דראסטיים.
4.) צר לי אך אינני מבין הכיצד צריך לתת חופש ביטוי למי שרוצה לראות בנצחון האויב המוסלמי בעולם, והגשמת מטרות הג'יהאד, אני דורש חופש ביטוי כי השמאל הוא זה שטוען שהוא מאפשר אותו, אז לכן שאני מזדעק נגד סתימת הפה שלי, אני בעצם נלחם בצביעות השמאל, כל זה איננו אומר שאני בעד לתת לו זכות דיבור, שני הדברים מנותקים האחד מהשני, כי בממלכה העתידה, שהולכת לקום פה, ממלכת ישראל (גם אם זה לא נראה לך, זה יקרה), זכות חופש הביטוי לא תנתן להם, אנחנו נמחוץ כל אופוזיציה שמאלנית, אנחנו לא נתן להם להרים את הראש, הם פשוט יהפכו להיות לא רלוונטיים בשיח הפוליטי בממלכת ישראל.
5.) ואם זה לדעתך, אשמח לדעת מהם בדיוק הקריטריונים לקיצוניות לדידך? כי לצעוק "קיצוניות", כל אחד יכול, וכך גם אתה עשית כנגדי, אבל מי שצועק קיצוני על מישהו אחר, ברוב המוחלט של המקרים לא מגדיר מהו הקריטריון לקיצוניות ולא מנמק למה הצד השני הוא קיצוני על פי קווים אלו, וכן איננו מעמיד קווים אלו לביקורת.
אז אל תהיה דמגוג קטן, אם אתה טוען שלדעתך! אני קיצוני ולא מייצג את הימין האמיתי, נא פרט: א.) למה? ב.) על פי איזה קריטריונים?
6.) צר לי אבל כשיהודי מתפלל "ולירושלים עירך ברחמים תשוב ותשכון בתוכה כאשר דיברת ובנה אותה בקרוב בימינו וכסא דוד עבדך לתוכה תכין ברוך אתה ה' בונה ירושלים" הוא איננו מבקש דמוקרטיה ומצד שני איננו מבקש איזה דספוט מצוי אלא מלך!!!! על כל המשתמע מכך, ואם אתה טוען שאין בטחון שיהיה פה איזה רודן בזוי בהמשך השושלת, אזי אני מבטיחך נאמנה, שאם תבדוק היטב ותלמד ברמב"ם את הלכות מלכים ומלחמותיהם, את תראה את כל הסיבות והאמצעים שמונעים דבר כזה, וכנראה לא שמעת שיש דבר כזה שנקרא סנהדרין, שתפקידו כלפי המלך הוא ברור, המוסד הזה מרסן את המלך, ולכן גם שמתי דגש על המונח "מונרכיה תאוקרטית" כך שהערת מס' 6 שלך לא רלוונטית בכלל, וההצעה שלי גוברת על שלך.
העם היהודי לא פילל 2000 שנה כדי לשים איזה פתק בקלפי.
אם אינך יודע מה ההבדל בין דיקטטורה ורודנות למלוכה, בטח ובטח בין אלה לבין מלוכה יהודית, אזי אני מפנה אותך לכל הפילוסופיה המדינית של ימי הביניים, כגון: ניקולו מאקיוולי, תומס הובס, רובספייר וכו' מול זה אני גם מזכיר לך ללמוד במקורות היהדות על מה בדיוק חלמנו והתפללנו ומשיכים להתפלל גם כיום מאז ימי קדם.
7.) ראה סעיף 1.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #23 ב- : דצמבר 27, 2007, 19:14:39 »
1.) מודה ועוזב ירוחם.
2.) כנ"ל.
3.) צר לי אבל סמים הם כלי לוחמה ישיר וממש לא עקיף של המפלצת האיסלמית שגם על ידי זה מממנת את הלוחמה שלהם בנו, כך שסוחר סמים (והדגש הוא על סוחר יהודי ולא ערבי, כי דינו של סוחר ערבי הוא ברור, והוא כן עושה זאת מתוך מודעות) הוא בעצם סוחר במוות בפשע נלווה, בזנות, בטמטמום החברה, בברבריזציה של החברה, וגורם לאנשים לאבד שיקול דעת, זה גורם לתאונות בהם מתים עוד אנשים, וכו', כך שטכנית כמות הדם שנמצא על ידיו של סוחר סמים קטן הוא גדול, כך שדינו מוות גם אם לא התכוון, וכן יש לעונש זה ייעוד גדול, שכן אם ברצונך לבער נגע כלשהו שמשורש עמוק בחברה, עליך לנקוט בצעדים דראסטיים.
4.) צר לי אך אינני מבין הכיצד צריך לתת חופש ביטוי למי שרוצה לראות בנצחון האויב המוסלמי בעולם, והגשמת מטרות הג'יהאד, אני דורש חופש ביטוי כי השמאל הוא זה שטוען שהוא מאפשר אותו, אז לכן שאני מזדעק נגד סתימת הפה שלי, אני בעצם נלחם בצביעות השמאל, כל זה איננו אומר שאני בעד לתת לו זכות דיבור, שני הדברים מנותקים האחד מהשני, כי בממלכה העתידה, שהולכת לקום פה, ממלכת ישראל (גם אם זה לא נראה לך, זה יקרה), זכות חופש הביטוי לא תנתן להם, אנחנו נמחוץ כל אופוזיציה שמאלנית, אנחנו לא נתן להם להרים את הראש, הם פשוט יהפכו להיות לא רלוונטיים בשיח הפוליטי בממלכת ישראל.
5.) ואם זה לדעתך, אשמח לדעת מהם בדיוק הקריטריונים לקיצוניות לדידך? כי לצעוק "קיצוניות", כל אחד יכול, וכך גם אתה עשית כנגדי, אבל מי שצועק קיצוני על מישהו אחר, ברוב המוחלט של המקרים לא מגדיר מהו הקריטריון לקיצוניות ולא מנמק למה הצד השני הוא קיצוני על פי קווים אלו, וכן איננו מעמיד קווים אלו לביקורת.
אז אל תהיה דמגוג קטן, אם אתה טוען שלדעתך! אני קיצוני ולא מייצג את הימין האמיתי, נא פרט: א.) למה? ב.) על פי איזה קריטריונים?
6.) צר לי אבל כשיהודי מתפלל "ולירושלים עירך ברחמים תשוב ותשכון בתוכה כאשר דיברת ובנה אותה בקרוב בימינו וכסא דוד עבדך לתוכה תכין ברוך אתה ה' בונה ירושלים" הוא איננו מבקש דמוקרטיה ומצד שני איננו מבקש איזה דספוט מצוי אלא מלך!!!! על כל המשתמע מכך, ואם אתה טוען שאין בטחון שיהיה פה איזה רודן בזוי בהמשך השושלת, אזי אני מבטיחך נאמנה, שאם תבדוק היטב ותלמד ברמב"ם את הלכות מלכים ומלחמותיהם, את תראה את כל הסיבות והאמצעים שמונעים דבר כזה, וכנראה לא שמעת שיש דבר כזה שנקרא סנהדרין, שתפקידו כלפי המלך הוא ברור, המוסד הזה מרסן את המלך, ולכן גם שמתי דגש על המונח "מונרכיה תאוקרטית" כך שהערת מס' 6 שלך לא רלוונטית בכלל, וההצעה שלי גוברת על שלך.
העם היהודי לא פילל 2000 שנה כדי לשים איזה פתק בקלפי.
אם אינך יודע מה ההבדל בין דיקטטורה ורודנות למלוכה, בטח ובטח בין אלה לבין מלוכה יהודית, אזי אני מפנה אותך לכל הפילוסופיה המדינית של ימי הביניים, כגון: ניקולו מאקיוולי, תומס הובס, רובספייר וכו' מול זה אני גם מזכיר לך ללמוד במקורות היהדות על מה בדיוק חלמנו והתפללנו ומשיכים להתפלל גם כיום מאז ימי קדם.
7.) ראה סעיף 1.

האמת שאין לי מה לענות לכל זה.

אבל אומר דבר אחד:

ההבדל ביני לבינך שארתה בא לצביעות השמאלנית בקשר לדמוקרטיה ואומר "אה אתם דיקטטורים אז גם אני יהיה דיקטטור יש לי את הזכות"

אני מצד שני בא ואומר "אנחנו דמוקרטים ואתם לא אתם אפסים צבועים ודיקטטורים"

לא צריך לרדת לרמה שלהם!!!
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #24 ב- : דצמבר 29, 2007, 20:21:38 »
האמת שאין לי מה לענות לכל זה.
אבל אומר דבר אחד:
ההבדל ביני לבינך שארתה בא לצביעות השמאלנית בקשר לדמוקרטיה ואומר "אה אתם דיקטטורים אז גם אני יהיה דיקטטור יש לי את הזכות"
אני מצד שני בא ואומר "אנחנו דמוקרטים ואתם לא אתם אפסים צבועים ודיקטטורים"
לא צריך לרדת לרמה שלהם!!!
מה שאני בא לומר לצביעות השמאלנית הוא דבר כזה- "אתם משתמשים בשם דמוקרטיה כדי לכפות עלינו שלטון אוליגרכיה/חונטה אבסולוטי ונותנים לאזרח הקטן להמשיך לצייט ציות עיוור כמו במדינה פסוודו-פאשיסטית והעיקר שתשמרו את שלטונכם בידכם, את תפיסת עולמכם אתם לוקחים ממקורות חוץ יהודיים ואנטישמיים נאלחים בעוד אני נצמד לדוגמה שהחזיקה את העם הזה קיים למשך 4000 שנה, אתם באים בשם וולטייר, הובס, מקיאוולי, שפינוזה, הגל, ניטשה, מרכס, אנגלס, גרשום שלום, מרטין בובר ומגנס, בעוד אני בא בשם ה', בשם משה רבינו שהוריד את תורתו הנצחית, בשם הרמב"ם שעליו נאמר: "ממשה (רבינו) עד משה (בן מיימון) לא קם כמשה", ובשם כל שאר גדולי האומה שהרכיבו ומרכיבים עד היום את שלשלת המסורה כפי שנכתב בצורה מדוייקת במסכת אבות: "משה קיבל תורה מסיני, ומסרה ליהושע ויהושע לזקנים, וזקנים לנביאים ונביאים לאנשי כנסת הגדולה" ואני אוסיף כן את המשך השלשלת- ואנשי כנסת הגדולה לזוגות, והזוגות לתנאים ותנאים לאמוראים ואמוראים לסבוראים וסבוראים לגאונים, גאונים לראשונים וראשונים לאחרונים עד אחרוני זמננו".
אז אתה בא בשם השקפה גויית מנותקת מהיהדות וכן בשם יהודים שנטשו את מסורת ישראל סבא, ומבקש לתת אלטרנטיבה לאנשים שבאים מאותו כיוון, בעוד אני בא בשם אלוקים חיים ומסורת אבותיי שהיא 4000 ובת אלמוות, תגיד לי אתה מה עדיף?
« עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2007, 20:22:53 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל