חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 23 בינואר **

<< < (3/5) > >>

הדר אביזוב:
אמנם זו לא שאלה אלא ברכה אישית !
שמעתי שאתה חוגג יום הולדת 50 בחודש זה. אני כתבתי לך זאת בחודש שעבר אבל עז77 מחק זאת מרוב דברים שכתבתי יותר מדאי. אני מאחל לך חיים נפלאים ושתזכה באישה נפלאה כמוך. ה' יברכך חיים הצדיק !

DolphinBoy:
חיים אהלן מה המצב אני מנסה להבין למה אתה יושב שם באמריקה ולא נלחם יותר על הזכות שלך לעלות לארץ

בפורום כועסים עליי כי אני אומר שאולי נוח לך באמריקה שאתה רגיל ומכיר אותה אחרץת כבר היית פה אפילו אתה אמרת שלא ערערת על ההחלטה שהיתה מלפני 12 שנים
מה עשית מאז? היתה לי ידידה טובה במשרד החוץ ואני יודע בוודאות שאין דבר כזה שלא נותנים ליהודי לעלות אחרי החלטה של 10 שניפ בטח שלא עושים לו בעיות אם הוא נלחם
אתה אומר שאתה אוהב מאבקים אבל אתה לא נאבק ורק מטיף אז מה עם דוגמא אישית? איך אתה רוצה להגיד לאנשים להלחם מול השב"כ שאתה לא מוכן אפילו להלחם בקצת בירוקרטיה כדי להיות פה עם הקהל שלך ולהנהיג אותם?

אני שואל כי אתה יותר נורמאלי ממרזל ויותר עובר מסך מקליינר אבל באמריקה אתה לא תשיג כלום והארגון שלך לא ישרוד הרבה זמן בארץ בלי עוגן של מנהיג
וגם לגבי מה שענית על המועדונים =אם תסגור מועדונים בשישי אתה תבריח הרבה ישראלים לחול זה המטרה של כהניסטים? באמת?

דולפין

liorso:
בנוסף שלשאלה האחרון של דולפין, אני רוצה להרחיב:

אם תקום מדינת הלכה (שלי אישית תעזור אני בטוח ואני בעד הרעיון) לפחות רבע מתושבי ישראל יעזבו באופן מידי! (לפחות!) העליה תיהיה רק של מספר דתים שיהיה להם יותר קל לשמור מצוות בישראל אבל בכל זאת החרדיים רובם לא יעלו ובטח שלא החילוניים. אתה לא חושב ככה? האם המטרה היא שכל היהודים יגורו בישראל? ככה איאפשר להשיג זאת.

כהנא צדק!:
בס"ד
שאלה נוספת חיים שעלתה מהמשתמשים פה בפורום:
תראה אנחנו רוצים לעזור כספית בהקמת הישיבה הווירטואלית וכרגע אין לנו לאיפה לתרום משה ניימן הוא לא הכתובת אנא תעשה משהו בנידון כדי שנוכל לתרום ולעזור להקמת הישיבה,
בכבוד רב,
כהנא צדק!

yacov:
אתה אומר שסילבן שלום רוצה שאנשים יקראו לו סטיב.  אבל סילבן זה בכלל שם עברי?  זה נשמע לי שם יווני כמו סילבסטר.

נ.ב.  אני אוהב את התמונה הזאת.  מי שם את זה?  עז77?

זה יהיה נחמד אם תחדש את התמונה של נועם פדרמן גם.  זה נראה עתיק מדי.  הקישור ל JTF.org/g נראה מודרני ועתידי.

דוקא_כך

Ata omer she Silvan Shalom rotzeh she anashim yikra'u lo Steve. Aval Silvan zeh bichlal shem Ivri? Zeh nishma li shem Yevani kemo Silvester.

P.S. Ani ohev et ha tmuna ha zot. Mi asah et zeh? OZ77?

Zeh yehiye nachmad im titchadesh et ha tmuna shel Noam Federman gam. Zeh nir'ei atik midai. Ha link le JTF.ORG/G nire'ei moderni ve atidi.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה