חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 23 בינואר **

<< < (4/5) > >>

yacov:
Ma da'atcha al Levi Eshkol, Moshe Sharret, ve Golda Meir? Ha'im hem hayu mosrim kemo Ben-Gurion, Rabin, ve Chaim Weizman? Mi beneyhem haya ha "lesser of the evils".? Ma da'atcha al Yitzhak Ben-Tzvi?

מה דעתך על לוי אשכול, משה שרת וגולדה מאיר?
האם הם היו מוסרים כמו בן גוריון , רבין וחיים ויצמן?...
מי ביניהם היה ה-"lesser of the evils" (הרע במיעוטו) מה דעתך על יצחק  בן צבי?..

תורגם ע"י כהנא צדק!
החלק האדום של עז77

שלגון:
שלום חיים.
שמי יוסי ואני צופה קבוע בתוכניות שלך באתר. התוכניות תמיד מעניינות והטענות מגובות בנימוקים משכנעים.
בתוכנית האחרונה אתה סיפרת לנו שאתה יודע מי עומד מאחורי אותם סרטונים עלובים שהכינו נגדך.
אתה אמרת לנו שמדובר ברוני, מנהל הפורום של חזית יהודית.

כיצד אתה יודע שזה אכן הוא? הרי לא חסרים אנשים שיעשו הרבה בנסיון להשתיק קולות ימין.

מר מקלדת:
1. האם התנועה שלכם מבחינה בין ערבים מוסלמים לערבים נוצרים. כי אם ערבים נוצרים וחלק מהדרוזים אין שום בעיה (חלקם אפילו פטריוטים). הבעייה היא עם האיסלאם ורק איתו לדעתי.

2. האם אתם רוצים להפוך את ישראל ל"מדינת הלכה"? (ככה כתבו עליכם בוויקיפדיה) וזה נשמע די מוזר. מדינת הלכה זה אומר שהמדינה תתנהל עפ"י חוקי הדת - ככה לדוגמא יהיה אסור למכור מזון לא כשר, הפורנו והזנות יוצאו מחוץ לחוק, יהיה אסור להביע דעות אתאיסטיות וכו'. עד כמה שהבנתי רק ש"ס בעד הדבר הזה. איראן היא מדינת הלכה מסולמית...

3. שמעתי את ההרצאות שלך באנגלית ואמרת שם שאתם נגד סוציאליזם ובעד תחרות ושוק חופשי, אבל באחת ההרצאות אמרת שארצות הברית היא לא קפיטלסטית באמת כי אין שם באמת תחרות, או שהמיליונרים הם נגד תחרות. הדעות הכלכליות שלכם נשמעות לי מעניינות, אתם יכולים להרחיב בנושא?

שׂריון:
שלום חיים!
במספר תוכניות שלך הבעת את דעתך הנחרצת בנוגע לצבא שאין לשרת בו מהסיבה שהוא צבא גירוש.
וודאי שאני מסכים איתך בנושא סירוב פקודה במקרים של פינוי יישובים, אך לצה"ל יש עוד תפקידים רבים וחשובים בהגנה על המדינה.
שאלתי היא מדוע הינך שולל לגמרי את הצבא כל עוד ישנם תפקידים נוספים שאפשר לשרת בהם?
נ.ב: תוכניותיך מאוד מעניינות וצודקות.
בתודה דורון.  :)

yacov:
How would we develop Mount Lebanon such as for tourism?

Someone mentioned The Shah of Iran on the English show. I was going to ask you if he was a real Muslim but then I heard your answer. Did he want to kill infidels at all? Was he a good person or a Righteous Gentile? Did he like The Jews?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה