חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 23 בינואר **
zipora:
חיים
למה אין נשים בתנועה שלך באמריקה (אם יש קולן לא נשמע)
עז77:
חיים שלום,
1. בר רפאלי היא דוגמנית ושחקנית נחשקת (desirable) כאן בישראל,
היא מאוד מפורסמת בקרב הציבור בישראל, ומהווה מודל לחיקוי אצל אלפי ילדות בישראל.
החבר החדש שלה הוא ליאונרדו דה-קפריו שאותו אתה ודאי מכיר שמכונה גם "ליאו",
אי שם ב L.A (או כפי שכינית בגאוניות כראשי תיבות של "לא עלינו" :D).
ועכשיו אני מזדעזע לקרוא שהיא הכירה אותו למשפחתה בברלי הילס, כמו שפורסם כאן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353551,00.html
בכל מקרה, איזו דוגמה היא משדרת בהתבוללות שלה לנערות בישראל?!
מה לדעתך יכולה ממשלה כהניסטית לעשות כדי לעצור תופעות אלה?
הרי ידוע שהתבוללות היא שמד, שואה רוחנית - מה ניתן לעשות כדי לעצור תופעה זו שחיסלה יותר יהודים מהשואה?
2. יש תופעה מדאיגה מאוד שראיתי בטלויזיה הישראלית, כת הסנטולוגיה נלחמת על תודעה בישראל,
ישנם מרצים לסינטלוגיה שהולכים לבתי ספר יהודיים ועושים שם הרצאות מיסיונריות על סנטולוגיה,
הם מסווים זאת כהרצאה נגד אלימות ובעד החיפוש של האושר וכל הבולשיט הזה, הם גם מחלקים חוברות תעמולה,
המנהלים של אותם בתי ספר כמו שאר העם הזה, טיפשים מדי לחקור קצת את מי שהולך להרצאות בפני הילדים של בית הספר
וכך קורה מצב שאלפי ילדים בישראל קיבלו שטיפת מוח על כת הסנטולוגיה ושוּדלוּ (solicitated) - להיות חלק ממנה.
בנוסף נשלחה למאות עיתונאים חוברת שחיבר כביכול ילד בן 13 שרוצה להפיץ את תורה הסנטולוגיה,
אולם אחרי חקירה קטנה של עיתונאים התברר שזה הכת עצמה שלחה זאת.
איך בכוחנו הדל ניתן לעצור את המחלות האלה שפוקדות את עם ישראל כל הזמן?
עז77.
כהנא צדק!:
בס"ד
שלום חיים,
אני מצטער על הזמן היקר שאני גוזל עכשיו אבל פשוט זה מסקרן אותי כבר כמעט חודש שלם,
אמרת לנו בכמה מהתוכניות שהטמנת פצצה בבניין סוביטי, וזרקת גולות לאולם של רקדנים האם תוכל לפרט על
עוד אירועים ומעשי גבורה שהייתה שותף להם ובפרט את הטמנת הפצצה שעליה נכנסת לכלא בארה"ב.
ברשותך עוד שאלה, ראיתי כאן בפורום שבייקר אמר שאתה דקרת בכלא כושי ענק שדחף אותך כמובן מהגנה עצמית ואז הכניסו אותך לצינוק,
האם תוכל לפרט קצת יותר על המקרה?...
בכבוד רב,
כהנא צדק!
תוקן במקום "קושי" ל "כושי" על מנת למנוע בלבול.
בייקר:
הערה נוספת לגבי רישיון עסק.הדבר חיוני.
בישראל פותחים עסקים ללא רישיון ואז אין עמידה בתקני בניה ומבנים קורסים.אין התחשבות בבטיחות אש ואז פורצות שרפות ואין מטף כיבוי או ספרינקלרים וזה פיקוח נפש ממש.
בענף המזון בגלל שאין פיקוח מגיע בשר פיגולים מעזה בשחיטה לא כשרה.יש מחלות קשות:ברוצולוזיס מחלת הצאן,סלמונלה בעופות ובביצים ושפעת העופות.
עסק ללא רשיון מתחמק מתשלום מס אמת.
בניה לא חוקית במגזר הערבי היא מכת מדינה אבל אם כל אחד יבנה איך שהוא רוצה ללא תוכנית,אישורים להיכן נגיע?
לגבי רישוי לנשק בישראל אם קיבלת נשק עליך לעבור מטווח.ללא רשיון נשק ומטווחים אנשים לא יתפעלו נשק כראוי וזה קרה בקו 300 שישראלים יהודים ירו אחד בשני ולא פגעו בכלל במחבלים.
היו מקרים שבעל ירה באישתו,שימוש בנשק מתוך שכרות,התאבדויות.
נשק הגיע לארגוני פשע:ביפו שולטת חמולת אבו סייף בסחר הסמים והיא מנהלת אותו מפרדס שכניסה אליו סכנת מוות.
ברמלה שולטים סוחרי סמים ערבים,חמולת קרג'ה שהמשטרה חוששת מפניה.
יש בירוקרטיה בישראל אבל יש שיפור ניכר במצב לעומת מה שהיה.
ישראל היתה מדינה סוציאליסטית עד 67 כרגע שולט בה קפיטליזם דורסני ללא התחשבות בעני ובחלש.18 משפחות מליארדים שולטים בישראל וממש קונים בכסף את השלטון.
אנו למדנו מארצות הברית דווקא את הדברים השלילים:פשע,ריקנות,חוסר ערכים ורוחניות,הרדיפה אחרי עגל הזהב.
ישראל כרגע היא אנרכיה מושחתת ולא דיקטוטרה בולשביקית לפחות לא מבחינת הכלכלה.מבחינת רדיפת הימין,החרדים,המתנחלים כן זאת דיקטטורה בולשביקית.
18 המשפחות:פדרמן,מוזס,נמרודי,לבייב,אריסון ,שוקן,פישמן אינם בולשביקים אלא קפיטלסטים ואינם שונים מוורן באפט,ביל גייטס,מייקל דל,ג'ורג' סורוס.
הדר אביזוב:
כבוד חיים בן פסח הצדיק שלום רב וברכה לך !
לעניין מה שאני הערתי לך שבוע שעבר על ההופעה בצורה מכובדת כמו שנהגת לעשות בארה"ב אז היא תקפה בעיני היות ובארץ זה לא ארה"ב. בארץ מעריכים אנשים שמכבדים את עצמם בלבושם כשהם משדרים ולא מכבדים אנשים שלא מתנהגים כך. עוד הפעם אני מתנצל על ההערה הפוגעת אפילו שאמרת שאני לא צריך להתנצל על זאת היות ולא נעים לי ממך. אחרי הכל אני מכבד אותך !
עניין שני
האם אתה הטמנת פצצות במטרות סובייטיות בארה"ב על מנת להרוג אנשים שם? ואם הFBI לא היה עולה עליך לפני כן באמת היו אנשים מתים והיו מוציאים אותך להורג או שמים אותך בכלא לכל ימי חייך כמו ששמו את השיח רחמן יש"ו במקום לקבל רק 5.5 שנים מה שקיבלת? האם אתה התכוונת להרוג אנשים ואם היית מצליח לעשות זאת היית נשפט למאסר עולם או לעונש מוות?
אם באמת התכוונת לעשות זאת אתה צריך להבין מדוע ממשלת ישראל לא נותנת לך לעלות ארצה. הם מפחדים מפעיל כמוך !
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה