עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נצחון הדמוגראפיה
Altalena:
אתם מדברים איתי על גירוש בו בעת שהממשלה שלכם מדברת על מדינה פלסטינית? למה הימין לא מצליח לתת אלטרנטיבות יישימות ופרגמטיות.
למדיהו:
--- ציטוט של: Altalena על דצמבר 06, 2007, 23:11:13 ---אתם מדברים איתי על גירוש בו בעת שהממשלה שלכם מדברת על מדינה פלסטינית? למה הימין לא מצליח לתת אלטרנטיבות יישימות ופרגמטיות.
--- סוף ציטוט ---
ראה את "היוזמה הישראלית":
http://www.hayozma.org/
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 06, 2007, 23:12:13 ---ראה את "היוזמה הישראלית":
http://www.hayozma.org/
--- סוף ציטוט ---
למרות שאני לא תומך ביוזמה הזו, היא יוזמה ברוכה לתחילת מתן אלטרניבה, אבל לא שזה משנה בכלל, כי אין פה דמוקרטיה בכל מקרה.
Altalena:
הנה.כאלה דברים אני אוהב.
תהליכים.צעד אחר צעד.מחשבה פרגמטית,רציונאלית,כזאת שמתחשבת מהתחייבויות הישראליות ובעובדה שהפיקוח על ישראל הוא הגדול בעולם.לא ההרס,המוות והחזיונות האפוקליפטים של מר נץ.
ולשאלה האמיתית-האם יש מנהיג שמסוגל לדחוף את הרעיון הזה? להגיד "לא למדינה ערבית בשטחי ישראל,כן לפתרון אמיתי של הסכסוך" ולתקן את האסון שרבין הביא עלינו במתן החותמת הכמעט סופית ללאומיות הפלסטינית? שנבלמה רק באיוולתם.
הרי ביבי אומר כבר היום שהוא הולך על מדינה פלסטינית."חיזוק אבו מאזן" והפחד מהחמאס (הערבי הרע) אלו הדברים היחידים שמעקבים את המדינה הפלסטינית.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Altalena על דצמבר 06, 2007, 23:40:29 ---הנה.כאלה דברים אני אוהב.
תהליכים.צעד אחר צעד.מחשבה פרגמטית,רציונאלית,כזאת שמתחשבת מהתחייבויות הישראליות ובעובדה שהפיקוח על ישראל הוא הגדול בעולם.לא ההרס,המוות והחזיונות האפוקליפטים של מר נץ.
ולשאלה האמיתית-האם יש מנהיג שמסוגל לדחוף את הרעיון הזה? להגיד "לא למדינה ערבית בשטחי ישראל,כן לפתרון אמיתי של הסכסוך" ולתקן את האסון שרבין הביא עלינו במתן החותמת הכמעט סופית ללאומיות הפלסטינית? שנבלמה רק באיוולתם.
הרי ביבי אומר כבר היום שהוא הולך על מדינה פלסטינית."חיזוק אבו מאזן" והפחד מהחמאס (הערבי הרע) אלו הדברים היחידים שמעקבים את המדינה הפלסטינית.
--- סוף ציטוט ---
אזי כנראה שאתה באמת אין לך שמץ של מושג מהו הדוגמה הפוליטית שלי והדרכים להגשמתו, ההרס והמוות שאני מציג (חזיונות אפוקליפטיים? אתה חי על גבי כדור הארץ? או שבאת מעולם מקביל בו אין מוסלמים?) הם לקראת סוף התהליך, ישנו עוד ריצת מאראתון פוליטי-מדיני-כלכלי-אינדוקטרינציונרי-תקשורתי, עד להגעה לשם ומשם אל היעד הסופי, אז נא לא לקשקש בקומקום.
ולא, התשובה לשאלתך שכרגע אין מנהיג שיקדם כל תוכנית אלטרנטיבית, כי, שוב פעם בפעם המי יודע כמה, מדינת ישראל איננה דמוקרטיה!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה