עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נצחון הדמוגראפיה
Altalena:
כבר חודשים שהחברה הישראלית נמצאת תחת מתקפת תעמולה פרו-נסיגתית,תולדה של ועידת אנאפוליס.
כידוע,עוד מימי אוסלו השתמש השמאל בטכניקה המתוחכמת של מכירת אידיולוגייות שמאלנית במעטפת ימנית.לדוגמא: "ניתן להם להלחם בטרור בלי בג"צ ובלי בצלם" דרך "נשים וילדים יהיו מטרות לגיטימיות" והיום גולת הכותרת-יש לסגת מהשטחים,עם או בלי הסכם,מפני שבמוקדם או במאוחר יהיה רוב ערבי בין הנהר לים והשלטון היהודי יעורער.הדמוגראפיה ניצחה רבים וטובים בימין,דווקא,שטענו שעל אף שחלום ארץ ישראל השלמה הוא צודק וראוי-לא נוכל לקיים אותו תחת התנאים האלה ושיש להתמקד ביצירת רוב יהודי מוצק בתוך שיטחי הקו הירוק.זה קרה לאנשי השמאל הציוני,זה קרה לשרון,והיום זה קורה לאולמרט (על אף,כמובן,שהמניעים האמתיים שלו מוטלים בספק).
מר חיים בן פסח,מנהל הפורום ומנהיג התנועה,טוען שאת הבעיה הזאת ניתן לפתור באמצעות טרנספר,בעידוד או בכפייה.האם אתם שותפים לדעה הזאת? האם אתם באמת מאמינים שמאז ועידת מדריד ואוסלו וגיבושו המוחלט של העם הפלסטיני (על אף היותו מלאכותי ואינטרסטי מלכתחילה) ניתן באמת ותמים לסובב את הגלגל אחורה ולבטל כל התחייבות ישראלית להקמת מדינה פלסטינית,שכידוע נבלמת היום רק מפאת עניניים טכניים של ביטחון והתעקשות פלסטינית על עקרונות מוגזמים.
האם באמת ניתן היום להגיד לאו מוחלט למדינה פלסטינית,כאשר בשטחים בהם הם יושבים,הם רוב מוחלט? האם אין ממש בטענה שמדינה פלסטינית יכולה אף להוות לגיטימציה לביטול זכויותיהם הלאומיות של ערביי ישראל (שטוענים להיותם פלסטינים)?
על אף ההתעקשות הפלסטינית על דברים כמו זכות השיבה,על אף העובדה שההשתלטות החמאס על יהודה ושומרון נבלמת אך ורק על ידי פעולות סזיפיות של צה"ל ושל השב"כ,על אף העובדה שמהלך כזה עלול לערער את ביטחון ישראל,האם באמת ניתן לחמוק ממדינה פלסטינית?
נץ וגאה בזה:
דווקא הטיעון הדמוגרפי הוא בלוף, קבוצת המחקר של יורם אטינגר מראה זאת בבירור.
וכן, ניתן לחמוק מבניית המדינה הערבית ה-23, הכל פשוט מתחיל בשינוי תפיסתי/פסיכולוגי משם כבר יהיה הרבה יותר קל לבצע את שאר הדברים.
IRON_MAN:
הפתרון היחידי הוא להקים משרד לענייני-דמוגרפיה ולעודד הגירה ערבית למדינות-ערב תמורת תמריצים כספיים כי זה או אנחנו או הם.
יהודים לציון
ערבים-לערב
נץ וגאה בזה:
אין צורך לעודד, צריך לגרש בפועל בכח.
שלמה:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 06, 2007, 21:09:14 ---אין צורך לעודד, צריך לגרש בפועל בכח.
--- סוף ציטוט ---
נכון.
הגירה מרצון של 1,500,000 ערבים תגרום לשואה כלכלית.
רק גירוש
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה