עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נצחון הדמוגראפיה
Altalena:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 06, 2007, 23:48:38 ---אזי כנראה שאתה באמת אין לך שמץ של מושג מהו הדוגמה הפוליטית שלי והדרכים להגשמתו, ההרס והמוות שאני מציג (חזיונות אפוקליפטיים? אתה חי על גבי כדור הארץ? או שבאת מעולם מקביל בו אין מוסלמים?) הם לקראת סוף התהליך, ישנו עוד ריצת מאראתון פוליטי-מדיני-כלכלי-אינדוקטרינציונרי-תקשורתי, עד להגעה לשם ומשם אל היעד הסופי, אז נא לא לקשקש בקומקום.
ולא, התשובה לשאלתך שכרגע אין מנהיג שיקדם כל תוכנית אלטרנטיבית, כי, שוב פעם בפעם המי יודע כמה, מדינת ישראל איננה דמוקרטיה!
--- סוף ציטוט ---
נכון.אין לי מושג.כי כל פעם שאני שואל וקורא כאן בפורום אני מקבל תשובה כמו "נגרש אותם ויהיה בסדר" (ובמקרה שלך זה מעט יותר ארוך,ומעט יותר דרמטי).עוד לא ראיתי מאף אחד תשובה הגיונית ומקובלת על הדעת (כדוגמאת היוזמה הישראלית)
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Altalena על דצמבר 06, 2007, 23:53:50 ---נכון.אין לי מושג.כי כל פעם שאני שואל וקורא כאן בפורום אני מקבל תשובה כמו "נגרש אותם ויהיה בסדר" (ובמקרה שלך זה מעט יותר ארוך,ומעט יותר דרמטי).עוד לא ראיתי מאף אחד תשובה הגיונית ומקובלת על הדעת (כדוגמאת היוזמה הישראלית)
--- סוף ציטוט ---
א.) אני מייצג את עצמי ואת עצמי בלבד, אז נא לא לכלול אותי עם אחרים.
ב.) אם אתה חושב שכל מה שאי פעם אמרתי פה בפורום זה ואריאציה דרמטית של "נגרש אותם ויהיה בסדר"- אז:
1.) לא באמת עברת על כל דבריי בפורום, אלא ראית רק קמצוץ, מה גם שאורך הזמן שלך בפורום הזה, הוא אפילו לא פרומיל בהשוואה אליי.
2.) עדיין לא ישבתי וכתבתי משהו מסודר בדמות ספר/חוברת שמהווה מניפסט מסודר של תפיסת החיים, שלי, ולכשזה יקרה, אתה הראשון שתדע.
3.) לי אין מישהו שמסדר את דבריי, עורך עליהם הגיה, אין לי יועצים פוליטיים ומשפטיים כמו שיש לח"כ הרב בני אלון (שכבודו במקומו מונח), אין לי כותבי נאומים ועוזרים פרלמנטריים, ואני עדיין עוד צעיר בהשוואה אליו (ועדיין לא מסכים עם היוזמה שלו).
IRON_MAN:
אלטלנה יש את ברוך מרזל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה