כתב נושא: מישהו שמע על השמאלני הקומוניסט-טרוצקיסט רמי מנדלצוויג?  (נקרא 15708 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מישהו מכיר/שמע על עוכר ישראל הזה?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
לא מכיר,אבל רק ההתחלה טרוצקי כבר מאירה לי נורה אדומה.
טרוצקי היה יהודי שתמך במרקסיזם ואם אני לא טועה הוא  נרצח.
כמו שאומרים מרקסיסט אז כנראה אומרים טרוצקיסט (חידוש שלא ידעתי),עוד "אידיולוגיה" אנטי יהודית.
« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 12:34:59 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
טרוצקי:
http://en.wikipedia.org/wiki/Trotsky

מישהו מכיר/שמע על עוכר ישראל הזה?
לא, לא שמעתי, מי זה ומה הוא עשה/אמר?
« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 13:43:22 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הוא המורה שלי לפיזיקה בתיכון בו אני לומד.
אני הייתי בשוק כאשר הבנתי שהוא שמאלני טרוצקיסט.
בשנת 2006 הוא השתתף ב"תהלוכת הנכבה" ביום העצמאות ואף כתב על זה מאמר בגדה השמאלית: http://www.hagada.org.il/hagada/html/modules.php?name=News&file=article&sid=4552.

הוא בעד זכות השיבה לערבים יש"ו, הוא גם לעתים מביא למשפחות ערביות "נזקקות" אוכל(לפי מה שהוא כתב), הוא רוצה להחזיר את צאצאי "אום אל-זינאת" ל'כפרם' ההרוס בכרמל, הוא גם בעד מדינת כל אזרחיה דו-לאומית.

הוא כזה בוגד מסריח, תמיד ידעתי שהוא צרפתי(צרפתי-יהודי) ושיש סיכוי שהוא הומוסקסואל אבל שמאלני?
« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 15:31:53 על ידי oferst »

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא נורא, הוא בטח מהמודרניים האלה, שחושבים שילדים זה רק נטל, ובוודאי אין לו זמן לשטויות מהסוג הזה כשהוא כל היום משתתף בהליכות וצעדות חשובות.
נקווה שהוא לא ישריץ יותר מדי צאצאים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לא נורא, הוא בטח מהמודרניים האלה, שחושבים שילדים זה רק נטל, ובוודאי אין לו זמן לשטויות מהסוג הזה כשהוא כל היום משתתף בהליכות וצעדות חשובות.
נקווה שהוא לא ישריץ יותר מדי צאצאים.
אל תדאג, אני בהחלט יופתע אם בכלל יהיה לו ילדים, מקסימום אחד מאומץ.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מעולם לא שמעתי עליו. האם הוא מלמד אותך אישית ? אם כן, איזה מקצוע ? והאם אי-פעם תעיר לו על כך ?

לא מכיר,אבל רק ההתחלה טרוצקי כבר מאירה לי נורה אדומה.
טרוצקי היה יהודי שתמך במרקסיזם ואם אני לא טועה הוא  נרצח.
כמו שאומרים מרקסיסט אז כנראה אומרים טרוצקיסט (חידוש שלא ידעתי),עוד "אידיולוגיה" אנטי יהודית.
כן, גם אומרים לניניסט, סטאליניסט, מאואיסט וכולי. יש הבדלים דקים בין הסוגים של הקומוניזם, למעט זה של סטאלין שהיה מאוד שונה ואף סטה לא מעט פעמים מהרעיונות של מרקס, שאף הוא עצמו, שלל באחרית ימיו.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מעולם לא שמעתי עליו. האם הוא מלמד אותך אישית ? אם כן, איזה מקצוע ? והאם אי-פעם תעיר לו על כך ?
כן, גם אומרים לניניסט, סטאליניסט, מאואיסט וכולי. יש הבדלים דקים בין הסוגים של הקומוניזם, למעט זה של סטאלין שהיה מאוד שונה ואף סטה לא מעט פעמים מהרעיונות של מרקס, שאף הוא עצמו, שלל באחרית ימיו.
כל אותן אידילוגיות שהזכרת הם אנטי יהודיות מובהקות ואפילו אנטישמיות מאוד.
שום אידיולוגיה "סוציליסטית" לא תצליח כל עוד החב'רה בנוייה על אגו וגם "הסוציליזם" הוא נוצר במערב,אז עוד סיבה למה אין לו סיכוי לשרוד בתרבות שהיא כולה חומר אחד שלם שמתחיל להסריח מריקבון.

« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 16:52:40 על ידי אֵיתָן »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כן אחי אמרתי הוא מלמד אותי פיזיקה, ואין סיכוי שאני הולך להעיר לו בגלוי כי הוא בטוח יתנקם בי על דעותיי, יוריד לי ציון, לך תדע.
אם כבר אני אשאיר רמזים בעילום שם.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
כל אותן אידילוגיות שהזכרת הם אנטי יהודיות מובהקות ואפילו אנטישמיות מאוד.
שום אידיולוגיה "סוציליסטית" לא תצליח כל עוד החב'רה בנוייה על אגו וגם "הסוציליזם" הוא נוצר במערב,אז עוד סיבה למה אין לו סיכוי לשרוד בתרבות שהיא כולה חומר אחד שלם שמתחיל להסריח מריקבון.

גם הקפיטליזם הוא מערבי. בכלליות, אני חושב שהיהדות די תואמת את רוח הסוציאליזם או הסוציאל-דומקרטיה. מה דעתכם ?
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
היהדות תואמת עזרה לחלשים אבל כזאת שבאה מהחברה כמו צדקה ונדבה, ולא מהשלטון.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אבל להתבסס על תרומות זה הימור די מסוכן, לדעתי.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
גם הקפיטליזם הוא מערבי. בכלליות, אני חושב שהיהדות די תואמת את רוח הסוציאליזם או הסוציאל-דומקרטיה. מה דעתכם ?
דמוקרטיה היא עוד שקר אחד שבא למכור לנו שטויות.
בישראל אם יש דמוקרטיה אז "חוק השבות" הוא חוק גזעני נגד הערבים יימח שמם,דמוקרטיה ויהדות סותרות אחת את השניה כמעט בכל המובנים.
קפטליזם אכן נוצר במערב,אבל הבעיה היא לא בשיטת הכלכלה,הבעיה היא באנשי שלא מוכנים לחשוב על הזולת.
אם אנחנו דמוקרטיה אז הערבים יכולים לאיים עלינו בלהפוך את המדינה הזאת למדינה מוסלמית חס ושלום,אבל יש פה סתירה כי תמיד אומרים לנו שתמיד יהיה פה  רוב יהודי,אבל אנחנו דמוקרטיה,אם נמנע מהערבים להתרבות סימן שאנחנו לא בסדר כלפי הערבים יימח שמם. 8)
« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 17:09:13 על ידי אֵיתָן »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש ביהדות דבר שנקרא "מעשרות",10 או 20 אחוז ממה שהרוווחת אמור ללכת לצדקה או תרומה.
בכל תרבות יש את הנושא של עזרה,זה כבר לא קשור לסוציליזם.
« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 17:03:31 על ידי אֵיתָן »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא המורה שלי לפיזיקה בתיכון בו אני לומד.
אני הייתי בשוק כאשר הבנתי שהוא שמאלני טרוצקיסט.
בשנת 2006 הוא השתתף ב"תהלוכת הנכבה" ביום העצמאות ואף כתב על זה מאמר בגדה השמאלית: http://www.hagada.org.il/hagada/html/modules.php?name=News&file=article&sid=4552.

הוא בעד זכות השיבה לערבים יש"ו, הוא גם לעתים מביא למשפחות ערביות "נזקקות" אוכל(לפי מה שהוא כתב), הוא רוצה להחזיר את צאצאי "אום אל-זינאת" ל'כפרם' ההרוס בכרמל, הוא גם בעד מדינת כל אזרחיה דו-לאומית.

הוא כזה בוגד מסריח, תמיד ידעתי שהוא צרפתי(צרפתי-יהודי) ושיש סיכוי שהוא הומוסקסואל אבל שמאלני?

יש בישראל קבוצה של פחות ממניין טרוצקיסטים, הם מוכרים למדי. מבחינה כלכלית הם פשוט מברברים הבלים, מבחינה פוליטית הם בקצה המטורלל והפסיכוטי ביותר של השמאל-ערבים.

אם פסיכופאט חולה מסוג זה "זוכה" להיות מורה בבית ספר ממלכתי הדבר רק מעיד על הרמה של החינוך החילוני ועל החשיבות לברוח ממנו כמו מאש.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתה מדבר על מצפן ? אם כן, הם לא בדיוק טרוצקיסטים.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יש בישראל קבוצה של פחות ממניין טרוצקיסטים, הם מוכרים למדי. מבחינה כלכלית הם פשוט מברברים הבלים, מבחינה פוליטית הם בקצה המטורלל והפסיכוטי ביותר של השמאל-ערבים.

אם פסיכופאט חולה מסוג זה "זוכה" להיות מורה בבית ספר ממלכתי הדבר רק מעיד על הרמה של החינוך החילוני ועל החשיבות לברוח ממנו כמו מאש.
האם מלמדים את תורתו של הרב יהודה אשלג בבתי הספר הדתיים או בישיבות ?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האם מלמדים את תורתו של הרב יהודה אשלג בבתי הספר הדתיים או בישיבות ?

אני מחפש קשר כלשהו לנושא הדיון ולא מוצא.  ::)

הרב אשלג הוא דמות איזוטרית במיינסטרים היהודי, וגם כך אין זה הוגן להזכיר היום אנשים שהושפעו מסוציאליזם בזמן שסוציאליזם היה בשיא פריחתו הרעיונית.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני מחפש קשר כלשהו לנושא הדיון ולא מוצא.  ::)

הרב אשלג הוא דמות איזוטרית במיינסטרים היהודי, וגם כך אין זה הוגן להזכיר היום אנשים שהושפעו מסוציאליזם בזמן שסוציאליזם היה בשיא פריחתו הרעיונית.

אז אני אעזור לך. כיוון שדיברנו על מורה שמאלני קיצוני שמלמד בביה"ס חילוני, אז שאלתי האם בבתי הספר הדתיים או בישיבות מלמדים את תורתו של הרב יהודה אשלג, שהיה קומוניסט ושמאלני קיצוני בעצמו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אז אני אעזור לך. כיוון שדיברנו על מורה שמאלני קיצוני שמלמד בביה"ס חילוני, אז שאלתי האם בבתי הספר הדתיים או בישיבות מלמדים את תורתו של הרב יהודה אשלג, שהיה קומוניסט ושמאלני קיצוני בעצמו.

שכחת לציין שהוא היה גם סוכן של הבונים החופשיים וחבר במאפיה הקוזאקית.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שכחת לציין שהוא היה גם סוכן של הבונים החופשיים וחבר במאפיה הקוזאקית.
http://hazit.sphosting.com/Kabala%20Comunism.doc

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
http://hazit.sphosting.com/Kabala%20Comunism.doc

בלי קשר לכתבה ההזויה של הארץ, ניסיתי לרמוז לך שאני מבין דבר או שנים בתורתו של ר' אשלג, שאמנם היתה בה נטיה סוציאליסטית שהושפעה מרוח הזמן
ועליה אסור לשפוט אותו בזמן שאידיאולוגיה זו הוכחה כשגויה, אבל הקשר בין תורתו לבין קומוניזם טרוצקיסטי הוא כקשר שלו למאפיה הקוזאקית.

אבל מה, גם בכתבה הנ"ל לא כתוב שום דבר שעלול להוות בסיס לדמיון כלשהו בין ר' יהודה אשלג לפסיכופאט קומוניסטי חולני שרוצה בהשמדת העם היהודי עליו דיבר פותח האשכול.

עשית השוואה בזויה והזויה במטרה לנגח את היהדות, ועל כך אתה צריך להתבייש.
« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2007, 22:26:25 על ידי האלקשי »

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בלי קשר לכתבה ההזויה של הארץ, ניסיתי לרמוז לך שאני מבין דבר או שנים בתורתו של ר' אשלג, שאמנם היתה בה נטיה סוציאליסטית שהושפעה מרוח הזמן
ועליה אסור לשפוט אותו בזמן שאידיאולוגיה זו הוכחה כשגויה, אבל הקשר בין תורתו לבין קומוניזם טרוצקיסטי הוא כקשר שלו למאפיה הקוזאקית.

אבל מה, גם בכתבה הנ"ל לא כתוב שום דבר שעלול להוות בסיס לדמיון כלשהו בין ר' יהודה אשלג לפסיכופאט קומוניסטי חולני שרוצה בהשמדת העם היהודי עליו דיבר פותח האשכול.

עשית השוואה בזויה והזויה במטרה לנגח את היהדות, ועל כך אתה צריך להתבייש.
זה לא מהארץ, זה מאיזה אתר של שמאלנים.
כמו כן, ניסיתי לשאול האם מלמדים את התורה שלו, לא אמרתי שהתורה שלו היא היהדות, הרי היהדות לא קומוניסטית וזה ברור, אז במקום להתפרץ ולהשתלח תראה שרק שאלתי שאלה קונקרטית מתוך התעניינות.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא מהארץ, זה מאיזה אתר של שמאלנים.

זו כתבה שהתפרסמה בהארץ לפני כשנה, אני זוכר את זה היטב.

ציטוט
כמו כן, ניסיתי לשאול האם מלמדים את התורה שלו, לא אמרתי שהתורה שלו היא היהדות, הרי היהדות לא קומוניסטית וזה ברור, אז במקום להתפרץ ולהשתלח תראה שרק שאלתי שאלה קונקרטית מתוך התעניינות.

השוואה בין הרב אשלג לחלאת האדם עליה דיבר פותח האשכול אינה "קונקרטית" אלא דמגוגית, ועל כן היא ראויה להשתלחות. בפעם הבאה נסח את עצמך טוב יותר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ליהדות יש אמירה כלכלית משלה, והיא נמצאת בתווך שבין קומוניזם וקפיטליזם, אבל היא לחלוטין לא סוציאל-דמוקרטית: א.) כי הדוגמה הכלכלית היהודית היא לא בהכרח סוציליסטית (זה שיש בה כמה עקרונות שכאלה לא הופך אותה לכזו), ב.) היהדות היא לא דמוקרטית בהגדרה וטוב שכך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל