כתב נושא: המלחמה בפתח-לא יעזור שום דבר  (נקרא 5732 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק dan0541

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך !
המלחמה בפתח-לא יעזור שום דבר
« ב- : דצמבר 03, 2007, 03:42:09 »
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2041529&SourceId=2046950
דרגו הצביעו והגיבו
שווה צפייה ! :gene047:  :smil024: :smil024:

:gene047: :sign013:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #1 ב- : דצמבר 03, 2007, 05:30:34 »
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2041529&SourceId=2046950
דרגו הצביעו והגיבו
שווה צפייה ! :gene047:  :smil024: :smil024:

:gene047: :sign013:
בס''ד

יישר-כוח !!!--כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א חושף את האמת על הגרעין השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת בב''א .
גרעין ה ערב-רב שהוזכר לעיל מוכר את עם-ישראל מזה דורות על גבי דורות , המדינה הזו היא רק עוד כיסוי למכירת דמו של עם-ישראל וממונו לאויב הערבי הנאצי יש''ו !!, הדרך האמיתית היא הדרך של היהדות האמיתית אותה הנחילו לנו אבותינו ע''ה שאותה מנסים אנשי הערב-רב לטשטש ולא תעלה בידם , אולם הם הפילו חללים רבים ר''ל  , וכל מי שמשתוקק להחלץ מהשקר שהטביע בו גרעין הערב-רב באמצעות ''מערכת-החינוך'' שהיא למעשה כור-היתוך של שטיפת-מוח שאותה מחזקים אמצעי התשקורת השבויים בידי אותו גרעין ערב-רב , כמוהר''ר אמנון-יצחק עושה עבודת-קודש בחשפו את השקר הנורא המוטבע בתוך האישיות של יהודים תמימים למען הביאם לשמד ר''ל מזה מספר דורות , מומלץ ביותר סרטו '' הרצל והציונות '' שגרם להרבה מאד יהודים להכיר באמת , הקב''ה יבער הערב-רב מקירבנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
וכאן  אנו קוראים לתמוך בידידנו חיים בן-פסח הי''ו וכן בידידנו ברוך מרזל הי''ו , וכמובן במו''ר אמנון יצחק שליט''א הי''ו שעושים עבודת-קודש , ופועלים רבות במסירות נפש להצלת כל יהודי ויהודי מכבלי הערב-רב ולמען גאולת ארץ-הקודש תובב''א שפופקרת בידי האויב הערבי הנאצי יש''ו שהוא בן-בריתו של אותו ערב-רב משכבר הימים כפי שפירטנו בסרטונים האחרונים של ידידנו חיים בן-פסח הי''ו  ו '' הגולה בארץ '' הי''ו , ויהי רצון  שנזכה לגאולה שלמה בב''א .                       

הגולה בארץ  :smil037:                                                                           
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #2 ב- : דצמבר 03, 2007, 08:51:59 »
בס"ד

השמאלנים מנסים לעשות דה-לגיטמציה גם לרב אמנון יצחק >:( >:( >:(
אני זוכר שיוסי שריד אמר עליו משהו מאוד חריף ובוטה >:( >:( >:(

יוסי שריד הוא ערב-רב.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

Aaron

• אורח
« להגיב #3 ב- : דצמבר 03, 2007, 10:42:45 »
2/3 מהאנשים בעולם ימותו? 4 מיליארד אנשים... קשה להאמין.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #4 ב- : דצמבר 03, 2007, 10:58:47 »
זה אפילו 4,400,000,000....
לא יודע ניראה..
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק dan0541

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 03, 2007, 17:35:55 »
2/3 מהאנשים בעולם ימותו? 4 מיליארד אנשים... קשה להאמין.
כן תשמע אני שמעתי אל זה עוד ליפני הסרטון הזה..
וגם כתבתי אל זה איפו שהו פה בפורום..שמעתי שיהיה כל כך הרבה הרוגים שלא יהיה כבר אפשר ליקבור את כולם..אנחנו צריכים להיתכונן למלחמה גדולה..לא רק אנחנו גם הנוצרים וכל העולם בעצם :knuppel2:

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #6 ב- : דצמבר 06, 2007, 01:51:09 »
בס''ד

יישר-כוח !!!--כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א חושף את האמת על הגרעין השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת בב''א .
גרעין ה ערב-רב שהוזכר לעיל מוכר את עם-ישראל מזה דורות על גבי דורות , המדינה הזו היא רק עוד כיסוי למכירת דמו של עם-ישראל וממונו לאויב הערבי הנאצי יש''ו !!, הדרך האמיתית היא הדרך של היהדות האמיתית אותה הנחילו לנו אבותינו ע''ה שאותה מנסים אנשי הערב-רב לטשטש ולא תעלה בידם , אולם הם הפילו חללים רבים ר''ל  , וכל מי שמשתוקק להחלץ מהשקר שהטביע בו גרעין הערב-רב באמצעות ''מערכת-החינוך'' שהיא למעשה כור-היתוך של שטיפת-מוח שאותה מחזקים אמצעי התשקורת השבויים בידי אותו גרעין ערב-רב , כמוהר''ר אמנון-יצחק עושה עבודת-קודש בחשפו את השקר הנורא המוטבע בתוך האישיות של יהודים תמימים למען הביאם לשמד ר''ל מזה מספר דורות , מומלץ ביותר סרטו '' הרצל והציונות '' שגרם להרבה מאד יהודים להכיר באמת , הקב''ה יבער הערב-רב מקירבנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
וכאן  אנו קוראים לתמוך בידידנו חיים בן-פסח הי''ו וכן בידידנו ברוך מרזל הי''ו , וכמובן במו''ר אמנון יצחק שליט''א הי''ו שעושים עבודת-קודש , ופועלים רבות במסירות נפש להצלת כל יהודי ויהודי מכבלי הערב-רב ולמען גאולת ארץ-הקודש תובב''א שפופקרת בידי האויב הערבי הנאצי יש''ו שהוא בן-בריתו של אותו ערב-רב משכבר הימים כפי שפירטנו בסרטונים האחרונים של ידידנו חיים בן-פסח הי''ו  ו '' הגולה בארץ '' הי''ו , ויהי רצון  שנזכה לגאולה שלמה בב''א .                       

הגולה בארץ  :smil037:                                                                           
הגולה,
הרב אמנון יצחק שליט"א אכן עושה עבודת קודש בחשיפת הפשעים של התשקורת ובהחזרת יהודים בתשובה, אבל כשהוא נשאל באחת ההרצאות שלו לגבי החזרת שטחים תמורת שלום, הוא אמר שהוא תומך בהחזרת שטחים תמורת שלום אמיתי (דגש שלו), ללא ספק בהשפעת רבו, הרב עובדיה יוסף.  חוץ מעניין החזרת השטחים, שמהווה סילוף חמור של ההלכה, אין לי שום טרוניות כלפי הרב אמנון יצחק הצדיק.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק dan0541

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 06, 2007, 04:47:14 »
הגולה,
הרב אמנון יצחק שליט"א אכן עושה עבודת קודש בחשיפת הפשעים של התשקורת ובהחזרת יהודים בתשובה, אבל כשהוא נשאל באחת ההרצאות שלו לגבי החזרת שטחים תמורת שלום, הוא אמר שהוא תומך בהחזרת שטחים תמורת שלום אמיתי (דגש שלו), ללא ספק בהשפעת רבו, הרב עובדיה יוסף.  חוץ מעניין החזרת השטחים, שמהווה סילוף חמור של ההלכה, אין לי שום טרוניות כלפי הרב אמנון יצחק הצדיק.
אח שלי תראה שמתי פה איפו שהו פה באתר סירטון שלו על פינוי פיצוי..
הוא לא בעד להחזיר שטחים..לא ככה תאמין לי

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #8 ב- : דצמבר 06, 2007, 06:33:59 »
אני צפיתי בסרטון שבו הרב אמנון יצחק שליט"א נשאל לגבי פינוי שטחים, והוא אמר במפורש שלאחרונה נפסקה הלכה שמותר להחזיר שטחים תמורת שלום אמיתי (דגש שלו), כלומר, הוא אינו מתנגד לפסק.  אני לא יודע אם עמוק בתוכו הוא לא מסכים, אבל בגלל שהוא נזהר בכבודו של רבו, הרב עובדיה יוסף, הוא העדיף לשמור את דעותיו לעצמו, או אולי, רח"ל, הוא באמת מאמין כמו רבו, שהחזרת שטחים תמורת "שלום" אינו מהווה סילוף של ההלכה.  אולי מאז הוא שינה את עמדתו וכעת אינו מפחד להודות שיש מחלוקת הלכתית בנושא זה בינו ובין הרב עובדיה יוסף.  כמובן שזה אינו קשור כלל לעבודת הקודש שהוא עושה בהחזרת יהודים ויהודיות בתשובה, וחשיפת הרשע והשקרים מאחורי התשקורת וכל המנגנון הממשלתי של מדינת ישראל.

כשהוא יגיד בפומבי שהוא טעה בעבר בנושא החזרת שטחים, כשהוא יגיד, בלי פחד, שהוא מאמין שהרב עובדיה יוסף טעה ופשע כשתמך במדיניות חילול השם של ממשלת הזדון של מדינת ישראל במשך עשורים - אז לא יהיו לי שום השגות לגביו.  עד אז, כבודו של צדיק זה במקומו מונח, אבל הוא לא במדרגה של הרב כהנא זצוק"ל הי"ד.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 06, 2007, 13:39:28 »
לק"י [!!!]

להזכירכם!

בעבר הייתי משתתף בכינוים והרצאות של הרב אמנון יצחק. הפסקתי מכמה סיבות. הפשוטה והברורה היא שאין עניין ללכת כשאתה לא צריך, ובזה שאתה מגיע אתה מונע מאלו שכן אמורים להגיע ולהשתכנע - להגיע.
אבל זה הרבה יותר מורכב. ה'להזכירכם!' -
באחת ההרצאות קם יהודי צדיק, גר בחברון, מוכר מאוד לטובה בקרב המקומיים ושאל למה הרב [הרב - השאלה הופנתה לרב המנון יצחק] למה הרב לא תומך ואפילו מתנגד לדרכו של הרב כהנא ולממשיכי דרכו. השאלה היתה יותר ארוכה.
ענה הרב ש'הרב כהנא אמנם צדק בחלק מהדברים שאמר, אבל היה רב עם דעת יחיד, מול הרבה רבנים גדולים ממנו שהתנגדו לדרכו'. לענ"ד - זאת תשובה לא עניינית בכלל. למה היא לא עניינית? אני חושב שדי ברור לכם. אם כי אם רוצים הסבר, אז אני אכתוב.
יש לו מפעל ענק עם המון המון זכויות. הוא והחברים במפעלו. עשרות אלפים החזירו לתורת ישראל. ואין צורך להרחיב. המון זכויות! אבל משהו אצלו לא נראה לי. ויש לי חשש שאצלו, זה יילך בכיוון הערכה>הערצה>סגידה>=>הסגן של אלהים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : דצמבר 06, 2007, 21:30:50 »
רוב הרבנים גם התנגדו להקמת המדינה, אז מה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 07, 2007, 00:56:06 »
לק"י [!!!]

רוב הרבנים הגלותיים.
בתקופת הקמתה - הרבנים הגלותיים היו רבים מאוד.

הקמת המדינה - צעד חשוב.
אופן הקמתה - צעד מחורבן
מדוע? - השתלטות כוחות לא יהודיים. עוד אנשים שהשתלטו, אלו יהודים מתרפסים שהפנו עורף ליהדותם - בוגדים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : דצמבר 08, 2007, 19:15:14 »
לק"י [!!!]

רוב הרבנים הגלותיים.
בתקופת הקמתה - הרבנים הגלותיים היו רבים מאוד.

הקמת המדינה - צעד חשוב.
אופן הקמתה - צעד מחורבן
מדוע? - השתלטות כוחות לא יהודיים. עוד אנשים שהשתלטו, אלו יהודים מתרפסים שהפנו עורף ליהדותם - בוגדים!
האנשים שהשתלטו שאתה מגדיר כלא יהודים עשו זאת עוד הרבה לפני הקמת המדינה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : דצמבר 08, 2007, 19:18:25 »
לק"י [!!!]

השתלטו על המדינה הרבה לפני שהיא קמה? - בוודאי כוונתך היתה לארגונים המובילים והבולטים באותם הזמנים בשטח. אמת. זאת בעיה אחת. הבעיה השניה היתה השאננות מכיוון אחד וה'גלותיות' מצד שני - שתי הבעיות הצטרפו ל'גלותיות' הגדולה, ורוב היהדות 'שומרת המצוות' ישבה בחוסר מעש. רוב, לא כולם.