כתב נושא: מי שנותן עבודה לערבים - מקבל על ראשו כפול!  (נקרא 8226 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תקראו את הכתבה שיש היום בידיעות אחרונות עמוד 13

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מי שנותן עבודה לערבים - מקבל על ראשו כפול!
« להגיב #1 ב- : נובמבר 16, 2007, 13:33:20 »
מסקנה:לא להעסיק ערבים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 16, 2007, 15:34:41 »
לא יוצא לי לקרוא ידיעות יותר מידי, מה קרה?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : נובמבר 16, 2007, 16:11:45 »
בס''ד

העסקת אויב ערבי נאצי יש''ו =שיתוף פעולה בשפיכת דם ישראל  תמורת מחיר זול יותר שנגזל מהיהודים הכשרים השכנים והקרובים שלכם !! --את זאת צייננו פעמים רבות במאמרים , סרטונים ,ואני אישית כתבתי מאמר ארוך בעבר בפורום שלנו בנושא הזה , ובו צפיתי בדיוק את התוצאות הללו , אולם קולי הי'ה כ '' קול קורא במדבר !!'' --הפיצו את האמת לעםישראל היושב בארץ הקודש !! יקח זמן להשיב זאל אל ליבם הערל ושטיפת -המוח של שישים שנה שעושה בהם גוש השמאל והימין המזוייף שהוא מעסיק , אולם '' לשקר אין רגליים ''--ואט אט בע''ה וישועתו תיחשף האמת והימין האמיתי יעלה לשלטון !!, לא  להרפות!!, להפיץ את האמת בכל מקום אפשרי והקב''ה יסייע בעדנו וישלח לנו במהרה גואל-צדק בב''א  :'(

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #4 ב- : נובמבר 17, 2007, 19:14:15 »
בס"ד

הגולה-בארץ אתה יודע שיהודים מעסיקים ערבים בגלל העלות הנמוכה נכון?
אז איך אפשר לעודד העסקת יהודים אם השכר נמוך?

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 18, 2007, 03:23:57 »
בס"ד

הגולה-בארץ אתה יודע שיהודים מעסיקים ערבים בגלל העלות הנמוכה נכון?
אז איך אפשר לעודד העסקת יהודים אם השכר נמוך?
אתה יודע למה העלות כ"כ נמוכה? כי יש המון ערבים שמוכנים לעבוד (ביקוש - היצע) את זה אפשר לפתור ...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 18, 2007, 05:23:32 »
אתה יודע למה העלות כ"כ נמוכה? כי יש המון ערבים שמוכנים לעבוד (ביקוש - היצע) את זה אפשר לפתור ...
בס''ד

העסקת אויב ערבי נאצי יש''ו גורמת לכיבוש פנימי של כל מקומות העבודה והמקצועות במשק , וכך האויב הערבי הנאצי משתלט על המדינה מבפנים, התעריף הזול של העבודה של האויב הערבי הנאצי יש''ו עולה לכולם ביוקר , מכיוון שאת '' השלמת השכר הם עושים מגניבות ומעשי שוד וביזה , הדבר הבולט ביותר היא '' משחטות הרכב '' שהפכו ל '' תעשיי'ה מוכרת '' שממנה מעלים השלטון עין ותולה את הגניבות בחברות הביטוח , מעשי שוד, וגניבות, וכן פגיעה ברכוש וחבלות בעבודה הם דבר שגרתי שעושה האויב הערבי הנאצי יש''ו למעסיקים יהודיים , כמובן שהדבר גם מאפשר להם להטמע בתוך האוכלוסי'ה היהודית , לבצע מעשי אונס בבנות-ישראל ר''ל, שידול לזנות , מסחר בסמים וגרימה של התמכרות נוער יהודי לסמים , ועוד שיטות מתוחכמות להרס המדינה מבפנים , באויב הערבי הנאצי הוא נגע-צרעת , מחלת סרטן ממארת !!--יש לבערו מתוך הערים והיישובים היהודיים , ואין הבדל בין אויב ערבי נאצי יש''ו למשנהו ולא משנה באלו תעודות הוא מחזיק , הוא כבר מזמן מוליך שולל את החוק  המטומטם של השלטוןהשמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי , מערים עליו , ואף שוכר עורכי-דין הרעבים לכסף הגנוב שיקבלו תמורת הוצאת אשרות כניסה ותעודות-זהות  לאויב הערבי הנאצי יש''ו , הקב''ה יצילנו וישלח לנו במהרה גואל-צדק בב''א .
בס''ד

מנותק כהנא צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בֵּית, יַעֲקֹב--לְכוּ וְנֵלְכָה, בְּאוֹר יְהוָה
    • לשחרר את יגאל עמיר !
« להגיב #7 ב- : נובמבר 18, 2007, 05:34:42 »
תקראו את הכתבה שיש היום בידיעות אחרונות עמוד 13

ישמור ה', מי קונה את העיתונים המקולקלים האלה, העיתונים האלה מסיטים נגד תורה ישראל ותומכים באויב הערבי ימך שימו וזיכרו
בנוסף יש בעיתונים האלה תמונות לא צנועות, למה לא לקרוא עיתון יהודי כשר?
אזכרות של יהודים צדיקים ה' יקום דמם !! הרב מאיר דוד כהנא - י"ח בחשון הרב בנימין זאב וטליה כהנא - ה' בטבת ד"ר ברוך גולדשטיין - י"ד באדר עדן נתן זדה - כ"ח בתמוז "יִשְׂמַח צַדִּיק, כִּי-חָזָה נָקָם;    פְּעָמָיו יִרְחַץ, בְּדַם הָרָשָׁע."

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 18, 2007, 05:42:51 »
ישמור ה', מי קונה את העיתונים המקולקלים האלה, העיתונים האלה מסיטים נגד תורה ישראל ותומכים באויב הערבי ימך שימו וזיכרו
בנוסף יש בעיתונים האלה תמונות לא צנועות, למה לא לקרוא עיתון יהודי כשר?
בס''ד

יישר כוח !!--הלוואי וכל היהודים היושבים בארץ-הקודש יבינו זאת כמוך , זו תחילת הגאולה בב''א .
בס''ד

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #9 ב- : נובמבר 18, 2007, 08:59:29 »
בס"ד

יש את מקור-ראשון ובשבע.

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 18, 2007, 09:18:17 »
בס"ד

יש את מקור-ראשון ובשבע.
מישהו יכול בבקשה לכתוב מה קרה? או להפנות לקישור שמראה, לא יוצא לי לקרוא את הזבל הזה שנקרא ידיעות יותר מידיי.

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 18, 2007, 14:57:33 »
אני מניח שמדובר על החקלאי שנכבל ונדקר בכל חלקי גופו על ידי עובדיו הערבים.

מנותק כהנא צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • לשחרר את יגאל עמיר !
« להגיב #12 ב- : נובמבר 18, 2007, 15:54:33 »
אני מניח שמדובר על החקלאי שנכבל ונדקר בכל חלקי גופו על ידי עובדיו הערבים.

והינה תגובה מתיוונת שמאלנית צפויה

ציטוט
איך אתה מדבר? ערבים אלימים? ממתי?
עוד מעט תגיד שהם מתפוצצים באוטובוסים, יורים טילים על ישובים ישראלים ואונסים יהודיות
<בדיוק יש חדשות ונודע כי מחבל היתפוצץ באוטובוס, 7 טילים קסאם נחטו בבית חולים בשדרות וערבי הורשע באונס יהודיה>
טוב תראה, אחרי שאתה משמיץ אותם וטוען שהם אלימים אז הם פועלים מתוך כעס

אזכרות של יהודים צדיקים ה' יקום דמם !! הרב מאיר דוד כהנא - י"ח בחשון הרב בנימין זאב וטליה כהנא - ה' בטבת ד"ר ברוך גולדשטיין - י"ד באדר עדן נתן זדה - כ"ח בתמוז "יִשְׂמַח צַדִּיק, כִּי-חָזָה נָקָם;    פְּעָמָיו יִרְחַץ, בְּדַם הָרָשָׁע."

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 19, 2007, 07:36:43 »
והינה תגובה מתיוונת שמאלנית צפויה

בס''ד

אפשר לענות למתיוון המתועב הזה , שאולי גם אנו נירה כמה טילים עם ראשים כימיים של גז-עצבים לתוך עזה '' מתוך כעס '' --וזה יאזן את הכעס על ירי המרגמות והרקטות לתוך ערים יהודיות ?.? '' רק מתוך כעס !!''--זה יפתור את בעיית ה ''כעס'' לתמיד !!
« עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2007, 07:37:45 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #14 ב- : נובמבר 19, 2007, 08:16:47 »
זה אומר שדינו של דוד שלי זה המון צרות?!
אצלנו בביניין בונים מעלית ודוד שלי שגר דירה מעליי שהוא שמאלני הוא יושב הראש של הביניין והוא העסיק ערבים בביניית המעלית.ובכל פעם שאני עברתי לידם הרגשתי פחד,חשבתי שעוד שנייה הם יקפצו עליי ויכניסו לי מכות רק בגלל שאני יהוד.
למזלי הם כבר לא עובדים פה.אני לא רואה אותם כבר עובדים בביניין שלי,אבל רחוב ממול בונים ביניין גדול ושמה הרוב זה ערבים.
העיניין הוא שלא מספיק שהממשל הממלכתי הבולשביקי השמאלני הזה גורם ליהודים צרות ואי נוחות וכ'ו.
גם דוד שלי חלק מזה.שהוא התקר לחברה של המעליות שהוא שמה שהם ערבושים הוא היה צריך לנתק לבני זונות האלה בפרצוף.אני יביא תמונות של הביניין הגדול הזה שנבנה על ידי ערבים.כולו מפוצץ בעובדים ערבושים נאצים.
אני פחדתי מהערבים האלה שבנו את המעלית בבייניין שלי בגלל דוד שלי,זה לא נתפס לי במוח.לא מספיק שהשמאל דואג לזה,גם הוא חלק מזה,בא לי להקיא מזה.!
אם הוא היה יודע את האמת על השמאל ועל הערבים אז הוא היה שותק כמו דג.
יום יבוא והאמת תצא לאור.ובעזרת ה' יבוא עלינו גואל ויצילנו אותנו מכל האויבים שלנו.
עם ישראל חי!
עוד כהנא חי!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 19, 2007, 08:25:19 »
אצלנו בביניין בונים מעלית ודוד שלי שגר דירה מעליי שהוא שמאלני הוא יושב הראש של הביניין והוא העסיק ערבים בביניית המעלית.ובכל פעם שאני עברתי לידם הרגשתי פחד,חשבתי שעוד שנייה הם יקפצו עליי ויכניסו לי מכות רק בגלל שאני יהוד.
למזלי הם כבר לא עובדים פה.אני לא רואה אותם כבר עובדים בביניין שלי,אבל רחוב ממול בונים ביניין גדול ושמה הרוב זה ערבים.
העיניין הוא שלא מספיק שהממשל הממלכתי הבולשביקי השמאלני הזה גורם ליהודים צרות ואי נוחות וכ'ו.
גם דוד שלי חלק מזה.שהוא התקר לחברה של המעליות שהוא שמה שהם ערבושים הוא היה צריך לנתק לבני זונות האלה בפרצוף.אני יביא תמונות של הביניין הגדול הזה שנבנה על ידי ערבים.כולו מפוצץ בעובדים ערבושים נאצים.
אני פחדתי מהערבים האלה שבנו את המעלית בבייניין שלי בגלל דוד שלי,זה לא נתפס לי במוח.לא מספיק שהשמאל דואג לזה,גם הוא חלק מזה,בא לי להקיא מזה.!
יום יבוא והאמת תצא לאור.ובעזרת ה' יבוא עלינו גואל ויצילנו אותנו מכל האויבים שלנו.
עם ישראל חי!
עוד כהנא חי!
בס''ד

זו תוצאה של שישים שנות שטיפת-מוח של השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי, הם רואים את האוייבים המסוכנים ביותר כבני בריתם , וזאת רק למען ביטול הציוויון היהודי של המדינה !!--אנו נוכיח להם בע''ה וישועתו '' כאשר יענו אותו , כן ירבה, וכן יפרוץ '' --הפתרון הוא , קירוב העם ליהדות בדרך ישראל סבא, וביעור החמץ שהוא האויב הערבי הנאצי יש''ו מקרב האוכלוסי'ה היהודית בכלל ומארץ-הקודש בפרט , וזאת באמצעות תכנית להגירתו מארץ-הקודש , או לחלופין הטלת סנקציות שיאלצו אותו לעשות כן !!והקב''ה ישלח לנו גואל-צדק בב''א.
בס''ד

מנותק כהנא צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • לשחרר את יגאל עמיר !
« להגיב #16 ב- : נובמבר 19, 2007, 09:04:28 »
עם ישראל חי!
עוד כהנא חי!

תילבש חולצה של כהנא ותעבור לידם
תקרא פסוק בתורה שאומר צריך לגרש אותם
תקרא את הפסוקים בו ה' הבטיח את המדינה לאבותינו
תעבור לידים תתיקע באחד מהם "בטעות" ואז תגיד "מוחמד חזיר!"
תדפיס תמונה של חזיר שרשום עליו "מוחמד" שים שם ולך
אם אתה רואה אנטיזחן אז תצעק לו מוחמד חזיר
אפשר בהתחלה לבוא בצורה יפה, להביא להם "מסמך" תציע להם לחתום עליו, במסך כתוב שהם מוותרים על אזרחות בארץ ישראל וכניסה לארץ ישראל לנצח מתוך רצון להגר למדינה ערבית
צריך לגרום להם להבין שהם לא רצויים

ככל שיותר ויותר אנשים יעשו זאת זה יצליח יותר וזה יהיה יותר לגטימי !
וחשוב לחלק חומר בנושא לאנשים שמעסיקים ערבים או יהודים ששוכרים את שירותייהם וקונים מהם
הכי מגניב לעמוד שם להיסתכל עליהם כאשר רשום על החולצה "אני קורא רק מיהודים" :)
« עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2007, 09:10:36 על ידי כהנא צדק »

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 19, 2007, 12:03:08 »
הפתרון הוא , קירוב העם ליהדות
ידידי, אם כל ישראל ילמדו תורה כל היום, מי יחליף את ה"אויב הערבי הנאצי" במלאכתו?
אמנם באמת צריך לקרב את העם ליהדות, אך צריך גם לזכור את אמרת שמעון הצדיק: "על שלושה דברים העולם עומד - על התורה ועל העבודה ועל גמילות-חסדים" (אם נגיד שהעבודה היא לא עבודת הקורבנות).

"ואין לך מלאכה בעולם פחותה, הואיל ואדם מתפרנס ממנה ואינו מצטרך לבריות. ואם תלמיד חכם הוא, כדי שלא יקבל פרס מן הצבור ונמצא נהנה מכתרה של תורה בעולם הזה, ישתדל לעשות מלאכה להתפרנס ממנה ולא יטריח על הצבור. וחסידים הראשונים היו משתדלים לעשות מלאכה, כדי שיתפרנסו ממנה, ולא היו חוששין למלאכה פחותה, ואע"פ שהיו מהם נשיאים וראשי ישיבות וגדולי הדור. [...] וחסידים אלו, שהיתה מלאכתן בצער והיו מתפרנסין ממלאכות אלו, ואם הכי היו גדולי הדור, ושוקדין על תלמודן, ולמדו תורה הרבה, והעמידו תלמידים הרבה. ואלו היו רוצין לקבל פרס מאנשי דורן, היו נותנין להם ממון הרבה והיו מעשירין אותן והיו מפרנסין אותם כפי כבודם, אבל לא היו רוצים ליהנות מכתרה של תורה ולקבל שכרן בעולם הזה. וכל מי שאינו עושה מלאכה להתפרנס ממנה, הרי זה חוטא ומחטיא את הבריות" [מנורת המאור פרק ה' - תלמוד תורה עמוד 303-304]

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #18 ב- : נובמבר 19, 2007, 17:56:02 »
בס"ד

אתם מכירים את התופעה של יהודים שאוכלים באבו-גוש?
הם טוענים שהערבים באבו-גוש הם פטריוטים ורודפי-שלום ;D ;D ;D

יש המון יהודים שהולכים לכל מיני מסעדות של ערבים ואוכלים שם טריפות ונבלות וגם מפרנסים את האויב הערבי-הנאצי >:( >:( >:(

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : נובמבר 20, 2007, 00:19:46 »
ידידי, אם כל ישראל ילמדו תורה כל היום, מי יחליף את ה"אויב הערבי הנאצי" במלאכתו?
אמנם באמת צריך לקרב את העם ליהדות, אך צריך גם לזכור את אמרת שמעון הצדיק: "על שלושה דברים העולם עומד - על התורה ועל העבודה ועל גמילות-חסדים" (אם נגיד שהעבודה היא לא עבודת הקורבנות).

"ואין לך מלאכה בעולם פחותה, הואיל ואדם מתפרנס ממנה ואינו מצטרך לבריות. ואם תלמיד חכם הוא, כדי שלא יקבל פרס מן הצבור ונמצא נהנה מכתרה של תורה בעולם הזה, ישתדל לעשות מלאכה להתפרנס ממנה ולא יטריח על הצבור. וחסידים הראשונים היו משתדלים לעשות מלאכה, כדי שיתפרנסו ממנה, ולא היו חוששין למלאכה פחותה, ואע"פ שהיו מהם נשיאים וראשי ישיבות וגדולי הדור. [...] וחסידים אלו, שהיתה מלאכתן בצער והיו מתפרנסין ממלאכות אלו, ואם הכי היו גדולי הדור, ושוקדין על תלמודן, ולמדו תורה הרבה, והעמידו תלמידים הרבה. ואלו היו רוצין לקבל פרס מאנשי דורן, היו נותנין להם ממון הרבה והיו מעשירין אותן והיו מפרנסין אותם כפי כבודם, אבל לא היו רוצים ליהנות מכתרה של תורה ולקבל שכרן בעולם הזה. וכל מי שאינו עושה מלאכה להתפרנס ממנה, הרי זה חוטא ומחטיא את הבריות" [מנורת המאור פרק ה' - תלמוד תורה עמוד 303-304]
בס''ד

ידידי היקר הי''ו .

אתה שוכח עובדה מהותית וחשובה שהיא הסיבה לשכר ה''יותר גבוה'' שאמורים לשלם לאחינו בית-ישראל , אחינו בית-ישראל לא יפתחו '' משחטות רכב '' לשם גניבת רכבים ל '' השלמת הכנסה '' , ולא  יקבלו סיוע משפטי מהחמ''ס יש''ו אם ייתפסו בגניבתם ח''ו !, הם גם לא יכולים לצפצף על המיסים ולעבוד באופן '' חוקי למחצה '' לשם הסוואת הרווח הנקי , מכיוון שפקחי המיסוי אינם מעיזים להכנס לתוך אוכלוסי'ה של אויב ערבי נאצי יש''ו , ולעומת זאת הם יתמקדו בכל יהודי שמעלים מס כלשהוא , מכיוון שאצל אחינו בית-ישראל הם לא צפויים ללינץ' !!!, וכן החיים של האויב הערבי הנאצי יש''ו הרבה יותר זולים , מכיוון שהמיסוי איננו כל-כך גבוה כמו במגזר שלנו שמממן את משכורותיהם הגבוהות , וה'' הטבות '' הנלוות להן ,של ראשי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי הבולשביקי יכריתהו ה' וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
« עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2007, 00:24:21 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 20, 2007, 10:49:34 »
בס''ד

ידידי היקר הי''ו .

אתה שוכח עובדה מהותית וחשובה שהיא הסיבה לשכר ה''יותר גבוה'' שאמורים לשלם לאחינו בית-ישראל , אחינו בית-ישראל לא יפתחו '' משחטות רכב '' לשם גניבת רכבים ל '' השלמת הכנסה '' , ולא  יקבלו סיוע משפטי מהחמ''ס יש''ו אם ייתפסו בגניבתם ח''ו !, הם גם לא יכולים לצפצף על המיסים ולעבוד באופן '' חוקי למחצה '' לשם הסוואת הרווח הנקי , מכיוון שפקחי המיסוי אינם מעיזים להכנס לתוך אוכלוסי'ה של אויב ערבי נאצי יש''ו , ולעומת זאת הם יתמקדו בכל יהודי שמעלים מס כלשהוא , מכיוון שאצל אחינו בית-ישראל הם לא צפויים ללינץ' !!!, וכן החיים של האויב הערבי הנאצי יש''ו הרבה יותר זולים , מכיוון שהמיסוי איננו כל-כך גבוה כמו במגזר שלנו שמממן את משכורותיהם הגבוהות , וה'' הטבות '' הנלוות להן ,של ראשי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי הבולשביקי יכריתהו ה' וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
אני חושב שיש כאן בלבול.
אני אומר שלא מספיק שהעם יתקרב ליהדות, ושהערבים לא יהיו כאן.
במקום ערבים, אפשר להביא גם פיליפינים ורומנים.
צריך שכל אדם יפעל לטובת כלכלת ישראל, עד כמה שיכול.
אני חושב שתלמידי ישיבה צעירים וחזקים, כלומר, אנשים הכשירים לעבודה, צריכים גם כן לעבוד, וכך עוד "נתח" של האוכלוסיה יעבוד.
כמובן שבעיית העסקת הערבים לא נובעת בגלל הביינישים, ובשביל לפתור את בעיית השכר הנמוך צריך פיתרון יסודי ומקיף.

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #21 ב- : נובמבר 20, 2007, 13:54:38 »
מה לעשות שיש לנו ממשלה מפגרת שלא אוסרת על העסקת פועלים ערבים!
צריכים לרתק את הערבים האלה מכל הבחינות