שונות > חמ"ל הימין האמיתי
חיים בן פסח יוחזר לאלתר למקומו הטבעי!!
Aaron:
"הימני הקיצוני האמיתי", אנחנו לא רדיקלים ולא קיצוניים, מאיפה המצאת את זה? אנחנו ימנים רגילים.
אתה סתם מזלזל באוהדי בית"ר.
הימני הקיצוני האמיתי:
אני קיצוני...אבל גם מזדהה עם הימין האמיתי..קפיש?
פּז:
אני לא מבין מה הבעיה בשימוש במילה קיצוני.
קיצוניות זה דבר יחסי, וביחס למפלגה שנחשבת ימנית בפוליטיקה הישראלית, הליכוד, אנחנו באמת קיצוניים.
אנחנו בקצה שבצד ימני.
אנחנו לא קיצוניים במובן שאנחנו פנאטים, רדיקליים, ומטורפים, אלא, אנחנו פשוט "הכי" ימניים.
ברור שאם התנועה שלנו נקראת "הימין האמיתי", זה אומר שאנחנו לא קיצוניים, אלא אנחנו באמת הימין, אבל במצב הנוכחי של הפוליטיקה, אנחנו נחשבים ימניים יותר ממפלגות הימין.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
מוּבן שה"קיצוניוּת" שלנוּ כתנועה פוליטית היא ביחס ל"ימין" שיש היום בכנסת. אנחנוּ פשוּט יותר ימניים מהם ריאלית ונִמצאים בחלק ה"קיצוני" יותר של הימין הפוליטי.
בכל-זאת, לא הייתי בוחר להשתמש במילה "קיצוניים" בהקשר אלי או אלינוּ, מפני שבַּמילה הזאת דָּבַק מִזמן כתם ה"פאנאטיוּת הפונדמנטליסטית" הפסולה והמוקצה שהתשקורת מלבּה נגדנוּ בשיטתיוּת. דמוניזציה, הפחדה – זו השיטה הבולשביקית הידועה.
oferst:
--- ציטוט של: הימני הקיצוני האמיתי על נובמבר 08, 2007, 14:32:26 ---אני לא שונא אותם בגלל שהם אוהדי בית''ר(גם,אבל שנאה ספורטיבית) אני שונא אותם בגלל שהם לא מבינים מה הם עושים והם מביכים את מה שנקרא הימין הקיצוני(אפשר להבין את האי הבנה שלהם כי בסה''כ מדובר בילדים)וגורמים רק נזק לתדמית של הימין הרדיקלי בעולם וגם אדון ברוך מרזל צריך להתבייש כי הוא גורם לנו להיראות כמו איזה ארגון שקם מרעיונות של כמה חבר'ה אז בבקשה ממך ברוך..תתחיל להשתמש במוח שהקדוש ברוך הוא שם לך!!זה חשוב..
ותודה על כל הברוך הבא!!ברוכים אתם..מקווה שהבנתם אותי!
סופה''ש מבורך!
--- סוף ציטוט ---
אז למה שלא תאמר לנו איזה רעיונות יש לך ואיזה רעיונות שלו הם גרועים בעיניך?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה