שונות > חמ"ל הימין האמיתי
חיים בן פסח יוחזר לאלתר למקומו הטבעי!!
IRON_MAN:
מה יש לך מברוך מרזל?
יקיר:
--- ציטוט של: הימני הקיצוני האמיתי על נובמבר 08, 2007, 14:32:26 ---אני לא שונא אותם בגלל שהם אוהדי בית''ר(גם,אבל שנאה ספורטיבית) אני שונא אותם בגלל שהם לא מבינים מה הם עושים והם מביכים את מה שנקרא הימין הקיצוני(אפשר להבין את האי הבנה שלהם כי בסה''כ מדובר בילדים)וגורמים רק נזק לתדמית של הימין הרדיקלי בעולם וגם אדון ברוך מרזל צריך להתבייש כי הוא גורם לנו להיראות כמו איזה ארגון שקם מרעיונות של כמה חבר'ה אז בבקשה ממך ברוך..תתחיל להשתמש במוח שהקדוש ברוך הוא שם לך!!זה חשוב..
ותודה על כל הברוך הבא!!ברוכים אתם..מקווה שהבנתם אותי!
סופה''ש מבורך!
--- סוף ציטוט ---
חצי יציע זה ערבים
והחצי השני מושפעים מהנוצרים
אתה משחק אותה איזה ימיני
אבל רשמתה תהודעה בשביל לעשות בלאגן
וילדים אנחנו לא
ואם כבר ילדים אז לא מהמושפעים של הקפוצנים וארגונים שלכם
ברוך גולדשטיין המלך:
--- ציטוט של: הימני הקיצוני האמיתי על נובמבר 07, 2007, 19:44:31 ---הימין האמיתי זקוק למנהיג דגול..מישהו שלא פוחד לומר את דבריו אבל עם זאת מנסחם בצורה נכונה..צריך לארגן עצומה גדולה ולשלוח אותה ל''חברי הכנסת'' האלה שיצטרכו מתי שהוא להזיז את עצמם משולחן האוכל ולגרום להחזרת ממשיך דרכו של מורנו ורבנו הרב מאיר כהנא זצ''ל
נ.ב.אני חדש אז רק אומר שאני לא תומ במעשה אוהדי ביט'ר בעיקר בגלל שאני שונא אותה ואוהדיה אבל עם כל השנאה שיש לי לרבין..לא ממש עמדתי דום במשחק(אוהד חיפה אני)אבל גם לו שרקתי בוז כי בכל זאת..הבן אדם מת וצריך לכבדו!!אבל עדיין מבחינתי המעשה של יגאל עמיר לא נחשב רצח אלא כמו שהוא כינה את זה''השתקה מבחינה פוליטית''
בכל מקרה אני בא רק להציג את דעותיי ולקרוא להחזרתו של חיים בן פסח שהוא ממשיך דרכו של כבודו הרב כהנא הדגול!!
אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען אלא אלא על אבינו אבינו שבשמיים!!
--- סוף ציטוט ---
בנדיט
dmx:
אתה קורא לנו ביטר בעוד שהקהל שלכם חברים של אוהדי סכנין הימח שימם הערבים ואתה קורא לקבוצה שלנו ערבים אנחנו בנתיים מראים לתקשרות ולכל עם ישראל מה אנחנו חושבים ומבאים את מה שיש לנו ואף אחד לא יעצור אותנו אנחנו לא כמו כל הקהלים בליגה השמולאנית קוראיים לנו גיזענים תיתבישו אתה קוראים ליהודי שרוצה בעד העם היהודי גיזעני אז אין לכם בושה
IRON_MAN:
בס"ד
אוהדי בית"ר הם פטריוטים וגברים O0 O0 O0
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה