שונות > חמ"ל הימין האמיתי

חיים בן פסח יוחזר לאלתר למקומו הטבעי!!

<< < (2/6) > >>

הימני הקיצוני האמיתי:
אני לא שונא אותם בגלל שהם אוהדי בית''ר(גם,אבל שנאה ספורטיבית) אני שונא אותם בגלל שהם לא מבינים מה הם עושים והם מביכים את מה שנקרא הימין הקיצוני(אפשר להבין את האי הבנה שלהם כי בסה''כ מדובר בילדים)וגורמים רק נזק לתדמית של הימין הרדיקלי בעולם וגם אדון ברוך מרזל צריך להתבייש כי הוא גורם לנו להיראות כמו איזה ארגון שקם מרעיונות של כמה חבר'ה אז בבקשה ממך ברוך..תתחיל להשתמש במוח שהקדוש ברוך הוא שם לך!!זה חשוב..
ותודה על כל הברוך הבא!!ברוכים אתם..מקווה שהבנתם אותי!
סופה''ש מבורך!

ניר:
אנחנו מביכים את הימין?
לכם יש אוהדים ערבים,שחקנים ערבים...

תשאל את החברים שלך ביציע(הערבים)איזה מכות הם מקבלים כל פעם שיש בית"ר חיפה.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: הימני הקיצוני האמיתי על נובמבר 08, 2007, 14:32:26 ---אני לא שונא אותם בגלל שהם אוהדי בית''ר(גם,אבל שנאה ספורטיבית) אני שונא אותם בגלל שהם לא מבינים מה הם עושים והם מביכים את מה שנקרא הימין הקיצוני(אפשר להבין את האי הבנה שלהם כי בסה''כ מדובר בילדים)וגורמים רק נזק לתדמית של הימין הרדיקלי בעולם וגם אדון ברוך מרזל צריך להתבייש כי הוא גורם לנו להיראות כמו איזה ארגון שקם מרעיונות של כמה חבר'ה אז בבקשה ממך ברוך..תתחיל להשתמש במוח שהקדוש ברוך הוא שם לך!!זה חשוב..
ותודה על כל הברוך הבא!!ברוכים אתם..מקווה שהבנתם אותי!
סופה''ש מבורך!

--- סוף ציטוט ---
אם אתה שונא אותם רק בגלל שהם אוהדי בית"ר,אני מציע לך לא להוציא את השנאה שלך על יהודים אחרים בגלל ספורט,כי זאת שנאת חינם.
ולא צריך לזלזל בבני נוער,הם העתיד שלנו.
מה זה ימין קיצוני?אנחנו קיצוניים?

הימני הקיצוני האמיתי:
ואו לא נהפוך את זה לפורום ספורט..אוקי?
בקיצור..תודה על התמיכה וזהו!

ניר:

--- ציטוט של: הימני הקיצוני האמיתי על נובמבר 08, 2007, 15:18:17 ---ואו לא נהפוך את זה לפורום ספורט..אוקי?
בקיצור..תודה על התמיכה וזהו!

--- סוף ציטוט ---
בקיצור,התחמקת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה