שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

אוהדי בית"ר שרקו בוז לזכר רבין

<< < (6/9) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: עופר פרדו על נובמבר 07, 2007, 15:06:01 ---רבן תרם הרבה למדינה בתור איש צבא ועשה אותה מידה של נזק בתור פוליטיקאי
זה לא העניין פה
העניין זה שכל יהודי שמת אפילו אם הוא רצח אנס גנב אני לא יודע מה עוד צריך לכבד
עכשיו רבין שייך לקב"ה והקב"ה מעניש אותו על כל המעשים הרעים שהוא עשה אנחנו לא צריכים להעניש אותו אחרי שהוא מת ואנחנו צריכים לכבד את זכרו

--- סוף ציטוט ---
אני לא רוצה להיות מציק,אבל אולי תרשמו במה הוא תרם כל כך בתור איש צבא?
אני לא אכבד את  הבן האדם המרושע ששמו רעבין.

Aaron:

--- ציטוט של: עופר פרדו על נובמבר 07, 2007, 15:06:01 ---רבן תרם הרבה למדינה בתור איש צבא ועשה אותה מידה של נזק בתור פוליטיקאי
זה לא העניין פה
העניין זה שכל יהודי שמת אפילו אם הוא רצח אנס גנב אני לא יודע מה עוד צריך לכבד
עכשיו רבין שייך לקב"ה והקב"ה מעניש אותו על כל המעשים הרעים שהוא עשה אנחנו לא צריכים להעניש אותו אחרי שהוא מת ואנחנו צריכים לכבד את זכרו

--- סוף ציטוט ---
בצבא הוא קיבל הרעלת ניקוטין, ושכב בבה"ח כל הזמן. רצח יהודים ניצולי שואה מהאצ"ל, חילק את ארץ ישראל הקדושה לאויב הערבי הנאצי, נתן נשק לאויב, לחץ יד להיטלר הערבי ערפאת יש"ו.

רבין הוא חלאת המין האנושי, זבל שאין כדוגמתו, ימח שמו וזכרו.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
אם הייתה רואה את הסרטון,הייתה מבין,שרבין לא נלחם בשום מלחמה.
במלחמת העצמאות רבין תפס ת'רגליים שלו,וברח לחטיבת הראל באמצע הקרב.
לאחר מכן הוא הטביע את אלטלנה ורצח 13 יהודים צדיקים.
במלחמת ששת הימים,הוא קיבל  הרעלת ניקוטין ובמלחמה קיבל זריקות בתחת במקום להילחם.
כתוצאה מהסכמי אוסלו,נהרגו למעלה מ1800 יהודים.
איזה מין חייל מוביל למותם של כמעט 2000 יהודים? >:(

dfgv:
רבין היה הרמטכ"ל עוד לפני המלחמה והכין את הצבא
זה שבמלחמה הוא היה חולה זה לא מה שגורם לי לשנוא אותו אני שונא אותו בגלל אלטלנה ואוסלו
אבל הוא העלה את המוראל ועדיף אותו בתור רמטכ"ל מתפקד או לא מאשר את אולמרט ופרץ שהצליחו להביא את מדינת ישראל להפסד הראשון בהיסטוריה במלחמה
בכל מקרה זה לא העניין לכל יהודי שמת אפילו לרוצח כמו רבין צריך לתת כבוד אחרי שהוא מת עכשיו הקב"ה מעניש אותו על כל האנשים שמתו בגללו ואחנו לא צריכים "להעניש" אותו ולבזות את זכרו
שכל אחד יחשוב פה אם חס ושלום לא עלינו קרוב משפחה שלו יחליט להיות שמאלני כמו רבין ויבחר לראשות הממשלה ויתן נשק לערבים וירצח
אפילו אם הייתם בעד הרצח הייתם רוצים לזכור גם את האדם שהוא היה מעבר לפוליטיקה, את הקרוב משפחה שהוא היה, ולכן תתנו לו כבוד אחרי שהוא מת

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
תגיד לי עופר,מה אתה לא מבין במה שכתבתי?
בזמן המלחמה,הוא קרס תחת העומס,עישן יותר מידי סיגריות,וקיבל הרעלה.
אתה אומר לי שהוא עדיף.
אולמרט ופרץ לא תפקדו בזמן מלחמה,וככה גם הוא.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה