שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
אוהדי בית"ר שרקו בוז לזכר רבין
asdf123:
--- ציטוט ---טוב כנראה לא ענית על השאלה.
--- סוף ציטוט ---
הוא שאל מה יאמר לזכותו של רבין. אני עניתי שירותו בצבא כלוחם ומפקד במטרה להגן על ארץ ישראל.
--- ציטוט ---אני אישית לא מתעניין בכנסת,הכנסת אצלי מוחרמת,אבל אתה התייחסת לשמאל הקיצוני,אני פשוט רוצה להיות נייטרלי כמה שיותר.
לפי דעתי הימין בארץ יותר גרוע מהשמאל.
--- סוף ציטוט ---
הדבר הרע בימין (לפחות לדעתי) מתבטא במה שהוא לא עושה. הרוע בשמאל מתבטא במה שהוא עושה וזה לדעתי הרבה יותר גרוע
אֵיתָן:
--- ציטוט של: asdf123 על נובמבר 06, 2007, 19:12:59 ---הוא שאל מה יאמר לזכותו של רבין. אני עניתי שירותו בצבא כלוחם ומפקד במטרה להגן על ארץ ישראל.
הדבר הרע בימין (לפחות לדעתי) מתבטא במה שהוא לא עושה. הרוע בשמאל מתבטא במה שהוא עושה וזה לדעתי הרבה יותר גרוע
--- סוף ציטוט ---
שוב אני שואל,איפה בדיוק רבין פעל למען הגנת ארץ ישראל?
הימין יודע את האמת,אבל הוא מכר את נשמתו לשמאל,היש יותר גרוע מזה?
asdf123:
--- ציטוט ---שוב אני שואל,איפה בדיוק רבין פעל למען הגנת ארץ ישראל?
הימין יודע את האמת,אבל הוא מכר את נשמתו לשמאל,היש יותר גרוע מזה?
--- סוף ציטוט ---
לא יודע מהי דעתך, אך אני חושב שכל חייל וחייל בצה"ל (קרבי ולא קרבי) שפועל מתוך נשמתו ואהבת הארץ (תגיד מה שתגיד, בנאדם שסיכןם עצמו במלחמות ישראל סביר שאוהב א"י) תורם להגנת המדינה ושם הוא פעל למען הגנתה. בתור ראש ממשלה? אולי הוא היה מביא לחורבן, אבל מה לעשות...אלו הם הפוליטיקאים שלנו.
אני לא יודע מי מכר את נשמתו למי, אבל אני יודע מי אהב ותמך בי ובחברי בצבא ("מתנחלים") ומי היה בא למחסום כאשר שנאת ארץ ישראל בראשו. זו האינדיקציה שלי לדעת מי הם הבוגדים האמיתיים ואין פה שום קשר לפוליטיקה.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: asdf123 על נובמבר 06, 2007, 19:25:09 ---לא יודע מהי דעתך, אך אני חושב שכל חייל וחייל בצה"ל (קרבי ולא קרבי) שפועל מתוך נשמתו ואהבת הארץ (תגיד מה שתגיד, בנאדם שסיכןם עצמו במלחמות ישראל סביר שאוהב א"י) תורם להגנת המדינה ושם הוא פעל למען הגנתה. בתור ראש ממשלה? אולי הוא היה מביא לחורבן, אבל מה לעשות...אלו הם הפוליטיקאים שלנו.
אני לא יודע מי מכר את נשמתו למי, אבל אני יודע מי אהב ותמך בי ובחברי בצבא ("מתנחלים") ומי היה בא למחסום כאשר שנאת ארץ ישראל בראשו. זו האינדיקציה שלי לדעת מי הם הבוגדים האמיתיים ואין פה שום קשר לפוליטיקה.
--- סוף ציטוט ---
רבין אכן שירת בצה"ל,אבל אני מציע לך קצת לחקור יותר לעמוק את העבר הצבאי שלו,אולי קצת תעיין בפורום.
dfgv:
רבן תרם הרבה למדינה בתור איש צבא ועשה אותה מידה של נזק בתור פוליטיקאי
זה לא העניין פה
העניין זה שכל יהודי שמת אפילו אם הוא רצח אנס גנב אני לא יודע מה עוד צריך לכבד
עכשיו רבין שייך לקב"ה והקב"ה מעניש אותו על כל המעשים הרעים שהוא עשה אנחנו לא צריכים להעניש אותו אחרי שהוא מת ואנחנו צריכים לכבד את זכרו
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה