חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

הארסנל של סוריה

<< < (18/21) > >>

eliad91:
בבקשה אל תשכחו שלישראל יש אלפי טילים אטומים  ::) :knuppel2:

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: eliad91 על פברואר 04, 2008, 19:11:44 ---בבקשה אל תשכחו שלישראל יש אלפי טילים אטומים  ::) :knuppel2:

--- סוף ציטוט ---
במקרה הטוב 500 ראשי נפץ גרעיניים, היקף הארסנל הגרעיני של ישראל נע בין 100-500 ראשי נפץ גרעיניים מכל הסוגים: פלוטוניום, אורניום מועשר U-235, U-238, ניטרון (הפצצה השקטה,ליבה ללא מעטפת) ומימן (היתוך).
אמצעי השילוח של ישראל דהיינו: טילים בליסטיים- יריחו 1, יריחו 2 עומד על בסביבות 50-200 טילים, ישנם גם טילי שיוט סופר פופאי הנורים מצוללות הדולפין של ישראל, וכן גם מטוסים המטילים את הפצצות ישר מתא המטען (הרקולס) או מהגחון או מתחת לטיל (פאנטום 2000, F-15, F-16).
כל זה לגבי גרעיני (כל המידע הנ"ל מבוסס על מקורות זרים ואיננו מגיע משום מקור ישראלי מוסמך בשל מדיניות העמימות של מדינת ישראל).
ישנו גם צורך עליון לזכור, שכל הנשק הבלתי קובנציונלי של ישראל נשמר בתור "ברירת שמשון" קרי הנשק האחרון שישראל תשגר לכל הכיוונים בשניות האחרונות לקיומה עלי אדמות!

יהודי בלב ובנשמה:
נץ, קראתי על תוכנית הלביא, והיה כתוב שעדין מבצעים ניסויים באב טיפוס השלישי, זה נכון?
אתה בטוח שישראל לא מייצרת בעצמה מטוסים בחשאיות?

דוקא_כך:
סביר להניח שהתשובה לשאלתך היא "לא".  דרך אגב, מטוס הקרב הסיני J-10 הוא העתק של הלביא הישראלי.

red wolf:
ווואו!
תודה רבה רבה רבה לך , הוספת לי ואני בטוח שלכולם פה מידע חדש ושימושי .
עכשיו אני יודע מה יש לסוריה .
תמשיך להוסיף עוד מידע בתחום זה , התחום מאוד מעניין.
שוב תודה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה