חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
הארסנל של סוריה
נץ וגאה בזה:
גם ליחידות הקומנדו של ישראל יצא שם מהסרטים, במיוחד אחרי מבצע אנטבה.
וגם מבחינת ציוד וביצועים נמצאים בטופ העולמי יחד עם יחידות עם שם ומסורת כגון: כח דלתא, הכומתות הירוקות, SAS, SEALS, ספצנאז וכו'.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 01, 2007, 22:57:13 ---גם ליחידות הקומנדו של ישראל יצא שם מהסרטים, במיוחד אחרי מבצע אנטבה.
וגם מבחינת ציוד וביצועים נמצאים בטופ העולמי יחד עם יחידות עם שם ומסורת כגון: כח דלתא, הכומתות הירוקות, SAS, SEALS, ספצנאז וכו'.
--- סוף ציטוט ---
פשוט אני מתפלא איך מכלום קמנו ועשינו צבא כזה מפואר לא יעזור כלום "יד" הקדוש ברוך הוא פה!
הרב בבית כנסת שאני מתפלל בו סיפר על הרצל בודינגר (מפקד חיל האוויר לשעבר) שביקר בישיבה שלהם וששאלו אותו אז איך למרות הכול הצלחתם וניצחתם ללא כלום ללא סיכוי אז הוא הוריד את הכובע ואמר:
"אתם שואלים אותי?! תשאלו את עצמכם חופשי הכיפות כל היהודים שמתפללים אתם הבאתם את הניצחון לא אנחנו".
אילן208:
כשהקב"ה רוצה צה"ל חזק וכשהוא לא רוצה אז לא:הרב כהנא זצ"ל הי"ד
פאקו411:
אשקול מצויין קראתי והשכלתי ...
ותאימנו לי אני בקושי יכול ליקרוא שני משפטים ואז לאבד תריכוז
אז ככה שקראתי 6 דפים של שאלות ותשובות תודה לכם ...
אני הרסו לי כל חשק בעולם לילמוד היה לי הרבה סיפורים אם מורים שרמסו לי כל ביטחון עצמי שהשפיע עלי המון ורק עכשיו לאט לאט אני מצליח לצאת מזה מקווה שיבוא בטוב
אבל באמת לנץ אתה באמת בנאדם מאוד משכיל הלוואי והייתי חצי ממך לשאר ...
לפעמים אני מיתבייש שאני כזה עלוב לעומת כמה מהאנשים שפה
כבוד הוא לי להגיד שאני יהודי שאני רואה איזה יהודים שיש פה וכמה אני עלוב לעומתם אתם אנשים גדולים ואמן רק תצליחו
נץ וגאה בזה:
אף יהודי איננו עלוב, אלא אם כן בגד בעמו בכך שחטף את נגע "השמאלנות".
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה